Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Сгреших и съжалявам

Сгреших и съжалявам

Сгреших и съжалявам
Здравейте. На 15 сме. Първо: знам, че сама съм си виновна и че трябваше да се пазя. Повече няма да правя тази грешка. Но просто така се случи, че правих се*с с приятеля си ( беше ми за първи път, той го е правил и преди има опит ) без презерватив. Стана спонтанно. След това осъзнах какво съм направила, но беше късно. Той НЕ свърши в мен, но се притеснявам, че може да се е изпуснал. Питах го каза, че не е. Правихме го в деня когато трябваше да ми дойде, но не ми дойде, и сега ми закъснява с 2 дена.

Страх ме е да не забременея, страх ме е да кажа на родителите си. Мислила съм за тест, но кога най-рано мога да си направя, и горе долу колко струва. Срам ме е от продавачката (има и защо). Мислила съм да кажа на родителите си, защото те все пак могат да ми помогнат докато не е станало късно. Не искам да знаят, защото няма да ми имат доверие и няма да ми позволяват да се виждам с него.

Просто ме е страх ужасно много. Ако ми дойде тея дни, значи не съм бременна, нали? Сгреших и сега съжалявам. Знам, че сме малки за секс, не го направих от любопитство, както ще си помислите. Направих го, защото исках. Някакви съвети?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Ивана
Ивана
08.02.2015 13:21
Дойде ми. Благодаря на всички за съветите. :)
7
0
Gergana
Gergana
08.02.2015 03:32
Често се случват пристъпи на параноя, когато половия живот е още в самото си начало. Дори да няма съществено причини да мислиш, че е станала белята, мисълта ти е непрестанно в ума и притеснението ти свива стомаха непрекъснато. Била съм в същата ситуация няколко пъти. Това е просто страх от новото. Има двойки, които се опитват да създадат дете, но все не им се получава, а нямат някакви съществени проблеми. Та, мисълта и е, че току-така без еякулация в теб, трудничко ще хванеш. Колкото до теста- струват от 2 до 5 лв., но отчита резултати седмица след акта. Не се притеснявай да си купиш. Това е твоя живот и никой не може да те съди. Ако пък хептен се стесняваш, прати някоя приятелка до аптеката и готово. Успех!
6
0
GeSt
GeSt
24.07.2015 13:50
гери ще те изпапкам целичката
0
1
Ивана
Ивана
07.02.2015 17:06
Сиса. Не знам какво те кара да мислиш, че са измислени. Но ще те помоля да престанеш,защото това,че не ти се е случвало не означава, че си го измислям. Историята е истинска.
2
2
сисa
сисa
07.02.2015 16:43
Стигa с тез измислени устории бе момиче
0
12
LADYBIRD
LADYBIRD
06.02.2015 15:49
ivanaa01, Не изпадай в ужас. На мен ми се случи подобно нещо преди мнооого години. Закъснението най-вероятно се дължи на стреса и страха ти! Тест си направи, но поне две седмици ако ти закъснява. Смятам, че до тогава ще ти дойде! И ЗАНАПРЕД СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА ПРЕЗЕРВАТИВИ. СПОКОЙНО!!!
8
1
ере метла
ере метла
06.02.2015 15:41
ако не си взела социални побързай да се запишеш , детски и другите помощи и бащата да не забрави да го припознае , междо другото интересува ме бащата кърми ли го още майка му или е отбит, браво на теб значи си се отпушила на 15 голям праз , тая п**ка цял живот ще я еб*т ,а междо другото мама колко ди дава за закуска сутрин на училище или сама се издържаш и се еб*ш на 15 годинки тъпа п*тко заспала еййй една ненаебана п*тка не остана ей всичките овце отпушени
0
20
Илияна
Илияна
06.02.2015 15:30
В деня в който трябва да ти дойде според мен няма как да е станало :) Спокойно, но повече не прави така, пазете се, за това са измислени кондомите.
4
2
УшмиФка
УшмиФка
06.02.2015 14:54
За да си направиш тест, то трябва да минат 2 седмици, иначе няма да даде резултати. Отделно, възможно е на нервна почва все още да не ти идва. Също така секса влияе на цикъла и може и за това да не ти идва на време. Ти си млада, виж си календара, обикновено цикъла при малко жени е редовен и да си идва на точно определена дата. Може от времето да ти дойде по-късно. Ако ти дойде - не се притеснявай, не си бременна. Рядко се случва да се забременее малко преди или малко след цикъл(но не е невъзможно). Преди всичко се успокой и не се плаши. Теста за бременност струва от 4 до 10 лв. в зависимост от марката, но при всички случаи изчакай 2 седмици. И независимо от всичко, другият път използвайте предпазни мерки.
3
1
Meri79
Meri79
06.02.2015 14:34
Що за глупости правите вие на тази вьзраст ние родителите не можем и да си отговорем.Преди да го правеш се запоинтересувай,говорете с приятеля си и купете един тест за временост.Женският цикьл може да закьснее с дни в зависимост от меструалната ти активност всеки месец,влиянието на стресови моменти и куп други неща са ни най малко важни. В твоят случай тест за бременност и разговор с родителите си !
0
0
Ивана
Ивана
07.02.2015 10:41
Ако кажа на приятеля си, че искам да си купя тест ще ме помисли за луда. Той ми каза да бъда спокойна, пазил ме е. От няколко дни само това ми е в главата, не мога да се концентрирам. Имам чувството, че ще се побъркам. Ако има следващ път, независимо какво ще стане няма да му позволя да го правим без презерватив. Казвам 'следващ път' ,защото не съм сигурна, че искам да правя секс, страх ме е.
0
0
Ники
Ники
06.02.2015 14:27
тестовете за бременност струват от няколко лева, не се бави и си земи...също така трябва да се ограмотиш малко и да си създадеш елементарна сексуална култура...
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: