Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Всичко просто забавление ли е?

Всичко просто забавление ли е?

Всичко просто забавление ли е?
Здравейте аз съм момиче на 24 и от известно време се виждам с мъж на 31. Запознанството ни беше супер случайно говорихме със часове. Покани ме да излезем на кафе а аз отказах, продължихме да си общуваме той е много интелигентен забавен възпитан излязохме в последствие и на кафе после на кино.

Завладя ме с отношението му към мен и начина по който ме кара да се чувствам специална за него. Не спираше да ми пише и да разговаряме с часове за различни неща. Преспахме няколко пъти и впоследствие ми каза че не желае сериозна връзка на този етап.

Ядосах се защото се чувствах използвана но след разговори за това ме убеди че не иска само секс харесва ме, харесва компанията ми не само сексуално. Съгласих се да продължим отношенията си така но се усещам как хлътвам по него харесвам го и искам нещо повече . . . След последното ни виждане рязко се дръпна от мен не ме е потърсил дори на шега.

Чуствам се зле защото мисля че за него съм просто секс и нищо повече. . . начин да запълни свободното си време. . .
Моля ви дайте ми съвет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Gergana
Gergana
08.02.2015 03:46
Колкото и грубо да звучи, напълно си права да се чувстваш като секс играчка. Ще ти кажа как стоят нещата... въпросния господин е страшно добър манипулатор и при всяка ваша среща те е омайва до такава степен, че да му бъдеш в кърпа вързана. Някои мъже лъжат много красиво. Според мен си много наивна и много романтични филми гледаш. Върни се в реалността и осъзнай, че по всяка вероятност, единственото, към което се е стремял той е -секс! Секс и нищо повече! Нарадвал ти се е, минал му е мерака, начесал си е крастата и е минал най-вероятно към следващата "жертва", бидейки факта, че не те е потърсил повече. Работата е ясна като бял ден. Голямо момиче си, излез от вълшебната приказка в която живееш и бъди реалист!
Желая ти успех!
5
0
сс панамера
сс панамера
21.01.2015 11:49
ако възприемаш секса като самоцел както някой ти дава съвет , тогава няма нищо лошо някой да те пое*е и да не се обвързвате , но не мисля че има себеуважаваща се жена която иска само секс освен ако не е абсолютна куха лейка ,така че с темити теории как жените не разбирали че може да ги харесваш пък не искаш да се обвързваш може да се е*еш в гъза мойте момче иванчо, прекалено много американски филми гледат некой момчета а пък некой жени им се връзват от там идва всичко , като не искаш обвързване ходи на проститутка според мен днешните мъже повечето са пу*ки нямат топки за нещо сериозно щом опре до това да си отговорен всичко ги тълкуват като обвързване а то е един чисто и просто страх, а по лошото е че голяма част от хората са мнооо комплексирани без полов живот въпреки че се правят на готини и като им попадне някой му е*ават мамата
2
2
Иван
Иван
20.01.2015 16:24
Като мъж ще ти кажа, че човека е искал само секс. Това незначи, че те е използвал, той те харесва, просто не иска да се обвързвате.

На много жени им е трудно да разберат как можеш да си харесваш някой и да не искаш да се обвързваш, но е факт.

Като реши че иска пак секс, ще ти се обади. Ако искаш да го заинтригуваш и да му върнеш вниманието, му дай малко игнор, игнорирай го известно време, сам ще стане по настоятелен ;-)
2
1
Ани
Ани
20.01.2015 14:36
Здравей! Предполагам ,че има много жени в твоето положение. Аз също съм изпадала. Ами понякога мъжете искат само секс. Но се притесняват, че ако го заявят директно ще останат на сухо. Затова предпочитат да си го признаят едва когато са получили исканото или когато усетят, че имам по- други намерения към тях.(не искат усложнения и сцени). Съвета ми е просто да продължиш нататък. Но ако ти е много хубаво с него не е нужно нещата да приключват. Наслаждавай се на отношенията ви такива каквито са. А ако е спрял да те търси значи е загубил интерес или е намерил нещо друго. Не е последния мъж на планетата все пак. Не се унижавай!!! Не го търси!!! Ако той иска да е част от живота ти ще намери начин да те върне обратно в него. Горе главата и късмет
5
0
анонимка
анонимка
20.01.2015 13:50
Здравей,прочетох историята ти и моя съвет към теб е да спреш да го търсиш колкото и да ти е трудно ,знам ли увеличи дистанцията между вас и си дай време.Задай си въпроса струва ли си да си със такъв човек ,ако има намерения към теб и то не само сексуални опитай не губиш нищо.Зашото влюбиш ли се а той да се подиграе със теб е това ,че унижаваш първо себе си и губиш времето и самоуважението си .Затова горе главата и унивай.Послушай човека защото той ти е дал много хубав съвет ,това е от мене пожелавам ти успех и дано всичко да е наред!
2
0
човека
човека
20.01.2015 13:32
а може и да е тактика да те накара ти да го търсиш не той теб ??
1
0
Татяна
Татяна
22.01.2015 15:54
Алиса в страната на чудесата.Просто я е използвал или пък има нещо към нея, но не е достатъчно за връзка
0
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: