Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Моето мнение е че този момък много обича тръпката, флирта, вниманието. Както каза малката му приятелка е кукличка и за това я е зарибил, като всеки човек в началото всеки показва 200% от себе си, тоест повече от това което е реално. След това си се появила ти, усетил е тръпката и желанието, и както се казва новото и това което е неизвестно е по-интересно. Зарязал я е - най-верятно с някой смс и после е започнал да ти сваля звезди докато не му е писнало и си е казал че младичкото е по-красиво и по-глупаво и ти вече не го кефиш толкова и те е зарязал по същия начин по който нея до преди седмици... Хич не му трябва да му казваш че го обичаш, той това иска - власт, да му надуваш егото, че е много вървежен и искан и може да си избира сред много. Забрави го защото според мен просто си е играл с теб и не само с теб ..
Анонимен коментира:
Истинската любов не наранява, от нея не боли, казвам ти го защото мен също са ме наранявали много но сега чак разбирам, когато истинския е до мен колко огромна е разликата, как няма нужда да си като на война а всичко е спокойно и истинско. Не се мъчи сама себе си, наложи си, забрави го с времето ще стане по-леко и ще срещнеш някой който си заслужава. А и след като не ти е пред очите ще е по-лесно, излизай с приятели не оставай сама, не го ли преодолееш на теб ще ти е зле не на мен, аз само си давам мнението а решението е твое. Успех
Анонимен коментира:
Нормално е след време човек да е погълнат от ежедневието и сивотата да те притиска. В 90% от браковете в даден момент или той или тя попадат в ситуацията с изневярата, въпроса е кой до къде би стигнал и кой кое би простил. Въпроса е че той си гледа семейството ви, не е тръгнал да спи някъде навън вечер през вечер или все да го няма, според мен дори и да е имало нещо той не би посмял това да повлияе на отношенията му с теб, даже може вече всичко да е приключило или пък да си въобразяваш и повече от това да са си говорили да не е имало. Във всеки случай не прибързвай с решението си а пробвай да говорите искрено без скандали без да се сърдиш, опитай с нежност и разбиране с желание за запазване на семейството ви, покажи му че ти липсват някой неща които преди сте правили че искаш да сте по-близки припомни му моменти в които сте се чувствали добре, накарай го да се отпусне и да ти каже ако на него нещо му тежи и се надявам че тогава ще стане ясно ако има нещо.
Анонимен коментира:
И как точно се описва най-красивата ти връзка? С криеници, лъжи, изневяра, потъпкване на морала,... Най-красивата връзка за теб е да си любовница на някакъв чичко дето сигурно му е супер гот да си има такова младо гадже за секс, ама вечер се прибира при жена си нали? Да ти имам връзката... поредното объркано момиче. Когато зареже жена си и се ожени за теб и създадете семейство и имате деца и сте щастливи пак пиши.. макар че а дано ама на дали, като си намери по-младичко ще си с шут в гъза. Съжалявам ако ти се струвам груба но говоря истината, 99% от случаите е така. И ако това го написа за да се похвалиш, повярай ми по-скоро си за съжаление..
Анонимен коментира:
Мога да ти кажа, че приятелите които по цяла вечер не се прибират и само се напиват имат безотговорни родители, които не ги е грижа къде са децата им и дали са добре. Твоите родители не разсъждават като теб, те се притесняват и сигурно само мислят да не се забъркаш с наркотици с боища с проблеми и т.н. Ако целта ти е да отидеш на дискотека да се напиеш като тапа и да правиш глупости които после може и да не помниш, вашите разбира се че няма да те пуснат. Трябва да се замислиш, за забавление не ти е нужен алкохол или пък да направиш бой с някой, искаш да отидеш на диско - добре ама родителите ти трябва да ти повярвят, че ще се държиш отговорно. Сега е момента да ги накараш да те чуят и да видят че можеш да разсъждаваш правилно, че ще се пазиш и те няма от какво да се притесняват. Говори с тях, не го обръщайте на спорове, но за да ти повярват трябва да си искрен и да вярваш че можеш да се справиш, те просто се притесняват за безопасноста ти.