Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Върна се при бившата си, а аз още искам да съм с него

Върна се при бившата си, а аз още искам да съм с него

Върна се при бившата си, а аз още искам да съм с него
Здравейте, вероятно това ще е една от хилядите глуповати теми, които са разисквани тооолкова много, но при мен се оказа първа любов и наистина ми се иска да знам какво мислите. . .

Ще се опитам да съм кратка.

Преди две години започнах нова работа, запознах се с много нови хора, както и с девойката, която сега наричам най-добра приятелка, за ужасно кратко си станахме сестрички. . е да де, ама сестра ми има брат. . .

Странно но с него се запознахме чак преди година и то във Фейсбук, прати ми приятелство, приех го, знаех кой е, защо пък не, не се бяхме виждали, започна да ми пише през ден, после всеки ден, дърпах се, не разбирах, той беше обвързан, гаджето му е едно от най-красивите момичета, които съм виждала, но е мъничка, сравнително, аз съм на 21, той на 23 а тя на почти 17.

И така, досещате се, започна да пише постоянно, после да звъни всеки ден, поле през час, станахме си партия, до тук добре, усетих обаче, че започвам да залитам, опитах да се дръпна, не се получи, казах му, помолих го да спре да звъни и пише постоянно, каза че уважава и разбира решението ми.

На следващия ден звънна и каза " не мога без теб ", после започнаха да се карат ( всъщност те отдавна се карат), даваха си почивки и т. н. накрая се разделиха с гръм и трясък ( 2 месеца след началото на общуването ни) и досещате се веднага дотича при мен, признания, щастие, любов. . .

Никога, никой до сега в живота ми не беше се държал толкова мило, внимателно и с такава искра в очите, беше перфектно, той също. . . . красив, умен, с прекрасна работа, забавен, а секса. . . О, Боже! . . .

Минаха 2 седмици в щастие и искрения и прекрасен човек изведнъж рязко се промени, за 2 дни все едно не беше същия, усетих, казах му, че искам да знам, ако има нужда от време или пространство или каквото и да било и че ще го разбера, ясно ми беше, че бърза.

Уви, каза че всичко е наред, и още ден след това заяви че иска време, реагирах много добре и с ужас? ? о разбиране, ноооо 24 часа по късно получих, забележете, СМС в който пише, че се е събрал с нея и съжалява, че ме наранява, след което ме моли да помоля всичките ни общи приятели, а те са много, да не говорят много за нас, ме му се занимавало с интриги. . .

Полудях, скарахме се, казах му, че е мъртъв за мен и. . така. . .
Срещаме се случайно, гледаме се тъпо, чудя се само какво бях за него и какво съм сега, ясно е, че във всяка връзка има изкушения, но ми се струва, че бях малко повече от просто кривване, беше адски истински. . .

Понякога се засичахме по купони, идваше без нея, говорехме си, заяждаше се много с мен, но винаги си личеше как на устата му всеки момент ще цъфне огромна усмивка, флиртувахме, грубо понякога, като куче и котка. . . но и това мина и сега вече съвсем не се виждаме и чуваме от близо 4-5 месеца. . .

Какво ли чувства сега, какво става след като се докоснеш до миража? Били ли сте на неговата позиция. . . били ли сте завладени от такава безумна тръпка, умряла ли е тя и защо?

Вече нямаме абсолютно нищо общо, нямам никакъв повод да го потърся за каквото и да е, но полудявам. . . Не знам дали си внушавам, но виждам знаци, или поне ги тълкувам така, сякаш трябва да го потърся или да му напиша просто, анонимно писмо, че някой някъде го обича, за да знае, за да го чувства, макар и далеко от мен. . .

Благодаря, че прочетохте историята ми, ще се радвам да видя вашето мнение!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
kiki
kiki
29.09.2013 18:23
покажи снимка на това момиче ако може :) не мисля че външния вид би го задържал явно си я обича :)
1
0
аяна
аяна
18.09.2013 22:28
Забравих да добавя,че след като му писах останах много разочарована,защото не отговори по начина,по които очаквах и може би тов ме накара да го преживея..просто си казах,че всичко е приключило и не си заслужава да страдам за него! Млади сме,свободни сме,животът е пред нас
0
0
аяна
аяна
18.09.2013 22:26
Здравей! Доста объркващо наистина...на мен лично не ми се е случвало нещо подобно,но мога да ти напиша какво мисля аз..и то е,че имайки предвид проблемната им връзка той се е опитал да намери нещо по-добре и в случая това си ти.Но явно е бил наистина влюбен в нея въпреки проблемите им.Ако имаш нужда да му пишеш-пиши му! Поне аз мисля така..на мен лично ми олеква и някак си го преживявам по този начин иначе все ще се чудиш да му пишеш ли..да не му ли пишеш.Колкото до знаците, на мен също ми се случва така с бившия ми..и все си казвах ''ех това е знак,че може би трябва да си мисля за него,да не го забравям" ,но май се получава така,защото си мислиш за него и най-малкото нещо те кара да си спомниш за него. Много се надявам да съм ти помогнала поне малко.Успех от мен.
2
0
Стилиян
Стилиян
18.09.2013 22:21
Моето, момиче моят съвет е ЗАБРАВИ го този!!! Мъже,колкото искаш и може би по-стойностни. Не заслужава да страдаш за него , играел си е с теб, както и с много други като теб. Те са просто за бройка. Надделей чувствата си и го забрави. Успех и само напред :)
1
0
Алекс
Алекс
17.09.2013 19:36
Моето мнение е че този момък много обича тръпката, флирта, вниманието. Както каза малката му приятелка е кукличка и за това я е зарибил, като всеки човек в началото всеки показва 200% от себе си, тоест повече от това което е реално. След това си се появила ти, усетил е тръпката и желанието, и както се казва новото и това което е неизвестно е по-интересно. Зарязал я е - най-верятно с някой смс и после е започнал да ти сваля звезди докато не му е писнало и си е казал че младичкото е по-красиво и по-глупаво и ти вече не го кефиш толкова и те е зарязал по същия начин по който нея до преди седмици... Хич не му трябва да му казваш че го обичаш, той това иска - власт, да му надуваш егото, че е много вървежен и искан и може да си избира сред много. Забрави го защото според мен просто си е играл с теб и не само с теб ..
2
0
Инчето
Инчето
17.09.2013 19:32
Забрави...просто този мъж не си заслужава:)като прочета история като твоята за бивша приятелка и реагирам много присърце може би защото самата аз съм го преживяла това:)позволи си лукса да бъдеш щастлива и обичана истински и просто остави това момче да съжалява,че си е позволил да изгуби прекрасно създание като теб,а повярвай ми рано или късно те винаги съжаляват:P успех от мен и горе главата!
2
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: