Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Недей да го разубежадаваш да замине. Аз съм в същата ситуация, само че аз съм тази, която ще замине. С моя приятел сме от 4 години заедно и се опитвам да се разделя с него сега, защото, ако се разделим точно преди да замина ще бъде много по-тежко. По-добре така. Ако ви е писано да сте заедно - ще бъдете. А и в университета също имат ваканции и си идват до България повечето студенти, не знам той как ще процедира. Но ти казвам, че така ще ти е много по-лесно, ако си останете разделени от сега, от колкото точно преди да замине.
Анонимен коментира:
Според мен щом е с теб, значи е само с теб. Опитай се да притъпиш чувствата си на ревност, защото ревността разваля хубавите връзки в 90% от случаите. Бъди по-самоуверена. А и да те замени с друга, ти си на 14-15 години ще намериш някой, който ще те оцени наистина. Истината е, че аз дълбоко се съмнявам да те замени с друга.
Анонимен коментира:
Мога да ти дам съвет, защото съм преживявала същото. Не ти трябва да си с него. Този тип мъже, ако много ги ядосаш могат да бъдат много агресивни. Нека позная.. като излезеш с приятелки и той ти звъни по 1000 пъти за да те пита с кой си и какво правиш, както и къде си. Моето мнение е,че трябва да се оттървеш от него. Животът ти тепърва започва, ще намериш някой, който ще ти дава пълна свобода, но въпреки това ще ти дава и абсолютно силна и безвъзвратна любов. Ти си знаеш, но съм сигурна, че момчето, с което ходиш е поне на 20 и е много комплексиран. Бил е пълничък като малък или е имал някакъв проблем, защото само момче с комплекси ще те ревнува толкова и ще си те пази за себе си ! Пази се от яда му !