Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Според мен факторите, които влияят върху плодовитостта на жена са изключително разнообразни. В статията е засегнат само един аспект. Кръвната група влияе върху плода в зависимост от резус фактора на майката и на детето, затова твърдението не е напълно изключващо. Учудвам се на коментари по повод горната статия. Учудвам се и на жени похвалили се колко лесно забременявали и колко аборта имат, като следния цитат "...и не знам вече колко аборта". Един аборт по желание може да се третира като грешка, но от там нататък е или безотговорност или пълна липса на сексуална култура. Засрамете се, че тук четат млади момиче и примера, който давате не е един от най- добрите. Живеем в 21 век има достатъчно начини за предпазване от нежелана бременност.
Анонимен коментира:
Да те галим с перце не е решение! Щом можеш безразсъдно да водиш сексуален живот, значи можеш да родиш и детето. Това е проблема на вашето поколение, живеете живота за който не сте готови да платите. Един аборт при положение, че не си раждала може да доведе след себе си много тежки последствия. Има специализирани форуми, прочети там, не е мястото тук. Аборта е СЕРИОЗНО решение!
Анонимен коментира:
Госпожо след прочетените думи, че с кеф ще си сложите въжето искам само едно да питам: Този живот за нищо ли го нямате, имате ли престава колко хора се молят всеки ден да запазят живота си и да оздравеят. Я се стегнете, явно сте оправна жена, не сте и на малко години да се съобразявате с майка си и с един мухльо. Гледайте си живот и детето. Пари се изкарват, нова любов се намира, но живота е само един, загубиш ли го друг няма.
Анонимен коментира:
Не искам да обидя никой, но прочетох доста шокиращо предложение по- долу. Ние също опитваме да имаме дете и двамата пием Фертилаид,чието съдържание е билки и витамини. Препоръчва ги проф. Щерев, който е доказан специалист в сферата на репродуктивното здраве. Може да престъпите и към вътрематочна инсеминация. За по компетентно мнение можеш да се насочиш към форума в сайта Зачатие.