Ако не е детето, с кеф ще си сложа въжето на врата

Ако не е детето, с кеф ще си сложа въжето на врата
Снимка: ezine.bg
Здравейте и от мен. . Много се чудих дали да ви занимавам с моите житейски неволи, но се чудя на къде да хвана и какво да правя. . Омъжена съм от 20 год, допреди 4 год що годе живеехме добре със съпруга ми, но след като баща ми почина, нещата много се промениха. Работата ми е такава, че постоянно съм в контакт с много хора-и мъже и жени, и за радост на едните и завист на другите, съм постоянен обект на коментари.

Мисля че с времето съпругът ми свикна с мисълта че мъжете ме харесват, а жените ненавиждат, но се оказа че и той като всички мъже, в един момент поддаде на хорските приказки. . Започнаха се скандали, с него и с родителите му, обиди, и в един прекрасен момент реших да си взема детето и да се пренеса в къщата на баща ми, която беше празна.

Едно цяло лято изкарахме там с детето, а той не потърси дори и детето, което тогава беше на 13 год и определено разбираше какво става, и реши един ден да отиде да види татко си. . Не го спирах, не го и навивах. . Дойде си бързо, и като го попитах защо си идваш толкова бързо, той ми каза "Ми тати е седнал с няква там и ме пита за какво идвам". . .

Само да отбележа, че с него имахме семеен бизнес, и той остана да работи там. . МИна се малко време, майка ми която беше в чужбина и през цялото това време (цялото лято) ни издържаше, си дойде и реши да ми надуе главата да се прибирам при него. . ЗАРАДИ ДЕТЕТО. . Беше малко преди рождения ден на детето, и аз волю-неволю, се прибрах. . Приготвихме празника на детето, торта за в училище, за в къщи, за гости, много торти, много гости, НО и непредвидени. .

Идва господинът при мен в кухнята и ми казва "я нарежи едната торта, че една позната е дошла да честити на детето р. ден (чудно тя от къде знае че детето има р. ден) и се лови в тортата която е за училище, при което става скандал - познатата ли е по-важна или тортата за училище. . е, наряза я. . и аз слязох да видя коя е госпожата. . . И о, изненада-стара негова любов. .

Тая госпожа - женена сто пъти и още толкова разведена, по-вече няма да я коментирам, че ще прозвучи злобарско, започна всеки божи ден да виси при него. . Клиентите ме поднасяха, аз се правех на куку, докато в един слънчев ден тая увисна там където работех аз, и започна да ми се оплаква че била бременна. .

И така нашия татко, стана още веднъж татко. . Но нас с детето ни отсвири, не му дреме детето имали нужда от нещо, не ни отбелязва въобще в къщи. Аз се принудих да си започна собствен бизнес, за да мога да плащам заемите, които наследих от баща ми, и обзавеждането на половината къща, което е на мое име , а в неговата къща. .

Родителите му му преписаха НАШАТА КЪЩА на него чрез дарение, да нямам дял в нея. . И така на месец всички задължения към банки ми излизат около 1000 лв, и с тинейджър, който си има разходи като възрастен, аз се чудя как да оцелявам, и как да изкарвам пари, а господинът издържа чуждо дете (защото в последствие бебето ОЧЕВАДНО прилича на неговия приятел, има заболяване на очите, като на неговия приятел, който се хвалеше че и той има връзка с тази госпожа).

И не го е грижа че и леглото в което спи , аз го плащам . . . Сега майка му е болна, и те ми се молят да ходя да я видя, но понеже моя баща умря в болницата за 10 дни, а съпругът ми дори не звънна тези 10 дни да попита как, и не дойде на погребението му, нито родителите му, аз не искам, и няма да отида да я гледам, може и грях да имам, но така са си заслужили. . .

Те ми викаха ку***, бездомница, боклук, и какво ли още не, и да умре няма да стъпя. . Надявам се, стана ясно че с него живеем като съквартиранти, ядем по отделно, спим в различни стаи, говорим си веднъж месечно. . Не знам и аз защо още стоя там, имам къща, голяма, ремонтирана и с удобства, обзавеждането смених, супер е, но майка ми сега живее там, и при всяка моя дума, че ще го напускам, започваме да се караме.

Тя е против заради детето, което вече не е дете, но . . . . Нямам възможност да си купя друга къща, пък и да си купя, майка ми пак ще идва да ми дудне на главата, та нито е при нея да отида, нито е при мъжът ми да остана. . така 4 години. .

Вече искам да се обеся, и ако не е че детето ми ще ми плаща борчовете както аз на моя баща, с кеф бих си сложила въжето. . Вече не издържам и финансово и психически. . Някой минал през това да ме посъветва. .

Коментари (86)

Изпрати
ЕМИЛ
ЕМИЛ
04.08.2016 15:14
Обади ми се аз също съм препатил.От 8 години живея сам.0878640924
1
0
Анонимен
Анонимен
05.03.2018 16:32
Абе Емо това не е жената от снимката!!!
0
0
Прави секс
Прави секс
11.05.2016 09:45
Прави секс. Във всяко семейство има проблеми. Грижи си се за детето както винаги и тайничко прави секс навън с други мъже. Какво ми пишете за въжета и глупости.
6
2
Мина
Мина
15.04.2016 21:59
Какво става с тази история от септември 2013? Какво направи mimigad???
0
0
Bogdan
Bogdan
05.04.2016 19:36
Не се отчайвайте,уверявам те,че има и по-големи ядове.Удари им по една майна на всичките,вземи си детенцето и се огледай за някой кавалер.;D
4
0
Потребител#165625
Тук всеки втори мисли за самоубииство,ама май никой не е виждал човешки труп висящ на въже.Смятам,че само като си го представиш и всички проблеми ще ти се видят нищожни.
1
0
Мони
Мони
30.08.2015 18:30
Отивай при майка си!
Нека ти дудне!
Тя иска да си живее рахат и тя,като мъжът ти.
Тия хора мислят само за себе си.Отиди и развали рахата!
Нали ти е майка?Ще трябва да клекне!Удари ако трябва по масата и и кажи,че нещата се променят и от тук насетне ти решаваш,кой какво да прави.
Стигнала си до там да мислиш за самоубийство а тя няма да се стресне и да застане до теб,като майка!!!
Промени се!Бъди силна и безпардонна заради синът ти!
Може би и той се чувства кофти от всичко това ...
31
1
Ваня
Ваня
13.07.2015 21:08
Направи си пълно енергийно изчистване. Проблемите са и кармични
7
3

Рейтинг

4
Общо 15 гласували
5 5
4 7
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: