Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Ако не е детето, с кеф ще си сложа въжето на врата

Ако не е детето, с кеф ще си сложа въжето на врата

Ако не е детето, с кеф ще си сложа въжето на врата
Здравейте и от мен. . Много се чудих дали да ви занимавам с моите житейски неволи, но се чудя на къде да хвана и какво да правя. . Омъжена съм от 20 год, допреди 4 год що годе живеехме добре със съпруга ми, но след като баща ми почина, нещата много се промениха. Работата ми е такава, че постоянно съм в контакт с много хора-и мъже и жени, и за радост на едните и завист на другите, съм постоянен обект на коментари.

Мисля че с времето съпругът ми свикна с мисълта че мъжете ме харесват, а жените ненавиждат, но се оказа че и той като всички мъже, в един момент поддаде на хорските приказки. . Започнаха се скандали, с него и с родителите му, обиди, и в един прекрасен момент реших да си взема детето и да се пренеса в къщата на баща ми, която беше празна.

Едно цяло лято изкарахме там с детето, а той не потърси дори и детето, което тогава беше на 13 год и определено разбираше какво става, и реши един ден да отиде да види татко си. . Не го спирах, не го и навивах. . Дойде си бързо, и като го попитах защо си идваш толкова бързо, той ми каза "Ми тати е седнал с няква там и ме пита за какво идвам". . .

Само да отбележа, че с него имахме семеен бизнес, и той остана да работи там. . МИна се малко време, майка ми която беше в чужбина и през цялото това време (цялото лято) ни издържаше, си дойде и реши да ми надуе главата да се прибирам при него. . ЗАРАДИ ДЕТЕТО. . Беше малко преди рождения ден на детето, и аз волю-неволю, се прибрах. . Приготвихме празника на детето, торта за в училище, за в къщи, за гости, много торти, много гости, НО и непредвидени. .

Идва господинът при мен в кухнята и ми казва "я нарежи едната торта, че една позната е дошла да честити на детето р. ден (чудно тя от къде знае че детето има р. ден) и се лови в тортата която е за училище, при което става скандал - познатата ли е по-важна или тортата за училище. . е, наряза я. . и аз слязох да видя коя е госпожата. . . И о, изненада-стара негова любов. .

Тая госпожа - женена сто пъти и още толкова разведена, по-вече няма да я коментирам, че ще прозвучи злобарско, започна всеки божи ден да виси при него. . Клиентите ме поднасяха, аз се правех на куку, докато в един слънчев ден тая увисна там където работех аз, и започна да ми се оплаква че била бременна. .

И така нашия татко, стана още веднъж татко. . Но нас с детето ни отсвири, не му дреме детето имали нужда от нещо, не ни отбелязва въобще в къщи. Аз се принудих да си започна собствен бизнес, за да мога да плащам заемите, които наследих от баща ми, и обзавеждането на половината къща, което е на мое име , а в неговата къща. .

Родителите му му преписаха НАШАТА КЪЩА на него чрез дарение, да нямам дял в нея. . И така на месец всички задължения към банки ми излизат около 1000 лв, и с тинейджър, който си има разходи като възрастен, аз се чудя как да оцелявам, и как да изкарвам пари, а господинът издържа чуждо дете (защото в последствие бебето ОЧЕВАДНО прилича на неговия приятел, има заболяване на очите, като на неговия приятел, който се хвалеше че и той има връзка с тази госпожа).

И не го е грижа че и леглото в което спи , аз го плащам . . . Сега майка му е болна, и те ми се молят да ходя да я видя, но понеже моя баща умря в болницата за 10 дни, а съпругът ми дори не звънна тези 10 дни да попита как, и не дойде на погребението му, нито родителите му, аз не искам, и няма да отида да я гледам, може и грях да имам, но така са си заслужили. . .

Те ми викаха ку***, бездомница, боклук, и какво ли още не, и да умре няма да стъпя. . Надявам се, стана ясно че с него живеем като съквартиранти, ядем по отделно, спим в различни стаи, говорим си веднъж месечно. . Не знам и аз защо още стоя там, имам къща, голяма, ремонтирана и с удобства, обзавеждането смених, супер е, но майка ми сега живее там, и при всяка моя дума, че ще го напускам, започваме да се караме.

Тя е против заради детето, което вече не е дете, но . . . . Нямам възможност да си купя друга къща, пък и да си купя, майка ми пак ще идва да ми дудне на главата, та нито е при нея да отида, нито е при мъжът ми да остана. . така 4 години. .

Вече искам да се обеся, и ако не е че детето ми ще ми плаща борчовете както аз на моя баща, с кеф бих си сложила въжето. . Вече не издържам и финансово и психически. . Някой минал през това да ме посъветва. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (86)

Изпрати
ЕМИЛ
ЕМИЛ
04.08.2016 15:14
Обади ми се аз също съм препатил.От 8 години живея сам.0878640924
1
0
Анонимен
Анонимен
05.03.2018 16:32
Абе Емо това не е жената от снимката!!!
0
0
Прави секс
Прави секс
11.05.2016 09:45
Прави секс. Във всяко семейство има проблеми. Грижи си се за детето както винаги и тайничко прави секс навън с други мъже. Какво ми пишете за въжета и глупости.
6
2
Мина
Мина
15.04.2016 21:59
Какво става с тази история от септември 2013? Какво направи mimigad???
0
0
Bogdan
Bogdan
05.04.2016 19:36
Не се отчайвайте,уверявам те,че има и по-големи ядове.Удари им по една майна на всичките,вземи си детенцето и се огледай за някой кавалер.;D
5
0
Потребител#165625
Тук всеки втори мисли за самоубииство,ама май никой не е виждал човешки труп висящ на въже.Смятам,че само като си го представиш и всички проблеми ще ти се видят нищожни.
1
0
Мони
Мони
30.08.2015 18:30
Отивай при майка си!
Нека ти дудне!
Тя иска да си живее рахат и тя,като мъжът ти.
Тия хора мислят само за себе си.Отиди и развали рахата!
Нали ти е майка?Ще трябва да клекне!Удари ако трябва по масата и и кажи,че нещата се променят и от тук насетне ти решаваш,кой какво да прави.
Стигнала си до там да мислиш за самоубийство а тя няма да се стресне и да застане до теб,като майка!!!
Промени се!Бъди силна и безпардонна заради синът ти!
Може би и той се чувства кофти от всичко това ...
32
1
Ваня
Ваня
13.07.2015 21:08
Направи си пълно енергийно изчистване. Проблемите са и кармични
7
3
Азз
Азз
18.06.2015 12:45
Вземи си живота в твойте ръце!какво е това мама,майка ми?Гледай да е най-добре за теб и сина ти!Ти си паднала много ниско скъпа .. разкарайте се от къщата на мъжът ти иди живей в твоята къща!Май на скъпата ти майка и е добре самичка без някой да и дудне на главата!! Остави мъжът ти и семейството му да се оправят сами кой какво си сипе това да сърба!Живей заради синът ти ще си намериш др мъж.Няма да си първата нито последната,която ще се разведе!!Не оставяй някой да ти казва как да живееш!От твоя разказ разбрах,че не сама ръководиш живота си!Осъзнай се,потърси психолог!Така ще се справиш най-добре с ситуацията!
17
1
леля Здравка
леля Здравка
23.05.2015 05:37
Не е здравословно за детето да расте в такава среда , за тебе също не е здравословно .
Събери си багажа вземи си детето и се махай от там възможно най- бързо.
Майка ти неиска да и разваляте спокойствието в голямата къща, затова въпреки вичко те натиска да си стоиш там .
Може да живеете с детето по скромничко , но повярвай ми далеч от този мъж и майка ти , ще разцъфтиш , ще си спокойна и много по- щастлива.
А за въже , вообще и не мисли , то е изход за слабите хора! Въжето го остави на него !!
23
2
същата
същата
22.02.2015 07:19
Все едно разказваш моя живот. И аз това си мисля. Но ще изчакам слънцето да изгрее.
4
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 15
55
47
31
22
10
Дай твоята оценка: