Как да забременея

Как да забременея
Здравейте. От две години със съпруга ми правим опити да забременея, но това така и не се получава. Правих ме си всички видове изследвания - и те показаха добри резултати.

Според лекаря няма място за притеснение, но за мен не е така. Опитах също и с разни билки, от които други жени са забременяли, но при нас нищо не става.

Според вас какво може все още да се направи. Поздрави.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
Мими
Мими
25.08.2015 17:52
Тестове за овулация!
0
0
1111
1111
04.01.2014 23:37
Минералната вода на Кюстендил помага при репродуктивни проблеми! Опитайте с минерални бани! При нас помогна. Успех!
0
0
МАРИЯ ТОДОРОВА
МАРИЯ ТОДОРОВА
11.11.2013 15:40
ЗДРАВЕИТЕ
ТОВА Е ПРОВЛЕМ ПРИ МНОГО ДВОИКИ
ДНЕС Е ДЕНЯ 11.11.СВЕТИ МИНА
АКО ВИЕ ИМАТЕ ПОНЕ МАЛКО ВЯРА ПОМОЛЕТЕ СЕ В ЦЪРКВАТА СВЕТИ МИНА И ПОДАРЕТЕ БЕБЕШКИ ДРЕШКИ
ТОВА НЕ Е ШЕГА
ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ
МНОГО ДВОИКИ ТАКА СА СЕ СДОВИЛИ
ЖЕЛАЯ ВИ НАЙ-ИСКРЕН КЪСМЕТ
0
0
ВН
ВН
20.10.2013 20:32
прави ли си снимка на маточните тръби? Ако няма проходимост няма как да стане. Процедурата е сложна и не всеки доктор може да я направи, препоръчвам ти Александров от АГ- Варна( преди това пробвах при друг генеколог и болката беше ужасна . Загубих и аз няколко години докато не отидох при този лекар, оказа се трябва операция, едната тръба е изрязоха а другата отпушиха. Сега вече имам надежда. Успех и на теб
0
0
lara
lara
16.10.2013 18:45
Понякога нещата не се получават тъй като сме много притеснени, може да ти звучи странно ,но е така!Абсолтно всичко е вътре в главата - откриете ли хармония и спокойствие в себе си , ще имате и детенце :)
2
0
Катрин
Катрин
23.09.2013 11:05
Приеми нещата, може би не Ви е писано и се успокой. И тогава може би ще имаш късмета да стане. Както при мен. След първото си дете 3г не можех да забременея, сама разбираш че проблеми не сме имали. Много се терзаех защото много исках и второ дете, да не кажа че повече от първото, стана ми фикс идея. Времето минаваше и накрая си казах - здраве да е, явно така ми е писано. След 5 месеца забременях. И до ден днешен не знам какво ми е пречело, може би някакви хормони са се възбудили с това постоянно сътресение ще има или не 2 чертички... но каквото и да е - моя съвет към теб е да се успокоиш и да го приемеш. И дай боже да стане от само себе си. Успех.
0
0
Зорница Димитрова
Не искам да обидя никой, но прочетох доста шокиращо предложение по- долу. Ние също опитваме да имаме дете и двамата пием Фертилаид,чието съдържание е билки и витамини. Препоръчва ги проф. Щерев, който е доказан специалист в сферата на репродуктивното здраве. Може да престъпите и към вътрематочна инсеминация. За по компетентно мнение можеш да се насочиш към форума в сайта Зачатие.
0
1
нисиана
нисиана
23.09.2013 09:19
здр мила при нас беше същото близо година и половина и аз неможех да зачена .тогава моита баба ми каза че колкото искаш нещо то нестава спри да мислиш за това този месец ще ми доиде ли няма ли и живот и здраве може да се получи намери нещо друго за което да се притесняваш :) незнам какви изледвания сте си пускали но много зависи какви кравни груписте :)
0
0
лирик
лирик
19.09.2013 22:37
ами опитай с друг
0
0
Знаещ
Знаещ
18.08.2011 16:02
Сега внимавайте! Имате ли приятелка която да има деца? Ако -да, направете следното! Понеже на много двойки съвместимостта на секретите и екретите не е на ниво , се прави така наречения "миксаж". Поканете я с вас една -две вечери да правите секс. Нека мъжа ви да започва с нея , а да свършва с вас Поне два пъти! Така микрофлора от нейния влагалищен секрет ще се прояви като антидепресант на вашия! Това действа 1000 пъти по силно от всякакви лекарства, които в повечето случай са антибиотици и нарушават все повече и повече адаптивността на спермата към то влагалищното съдържимо! Стига да можете да ги навиете и двамата , а и вие да не сте някоя тесногръда селянка на която такова действие би й се сторило "ужасно??Сложете картите на масата и си изяснете отношенията , като дадете да се разбере , че това е само веднаж-два... Само и единствено с лечебна цел! Ще ми благодарите някой ден, повярвайте!
0
0

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: