Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
МК, гледам че навсякъде пишеш злобни коментари, които в повечето случаи не са подкрепени и с нито един аргумент. Защо не идеш да си избиваш комплексите на друго място? Колкото до проблема ти - аз съм същата и няколко пъти вече ми се е случвало от много колебание и мислене, просто да изпусна шанса си. От тогава съм на принципа - "по-добре да съжалявам за това, което съм казала, от колкото за това, което не съм". Та общо взето те съветвам да му кажеш - ти така или иначе няма какво да загубиш в случая, може само да спечелиш.
Анонимен коментира:
Бясно зле си, честно.
Анонимен коментира:
Аз съм на мнение, че винаги директността е най-полезния и правилен подход. Попитай го какво точно иска от теб, кажи му как се чувстваш. Не мисля, че това ще навреди. Задай си въпроса дали си струва заради едно привличане да захвърлиш на вятъра сериозна връзка.
Анонимен коментира:
На жената ѝ е заложено генетично чувството за закрила. Когато една жене срещне такъв мъж, у нея се събуждат инстинкта и нуждата да го закриля и подкрепя. С една дума - такива жени остават с такива мъже, защото искат да са техните спасителки, да бъдат тези - специалните, заради които те биха се променили към по-добро. Това ги кара да се чувстват горди от постигнатото, доволни от себе си и удовлетворени от това, че са били самодостатъчни на един такъв разрушаващ се, примитивен индивид, да се промени.
Анонимен коментира:
Щом има толкова дългогодишна връзка не очаквай просто да зареже всичко и да се втурне в обятията ти. Да не говорим, че дори не сте от един и същи град, а няма да се лъжем - връзките от разстояние се разпадат в 90% от случаите. Пък и дори нещата да се получат, аз ако съм на твое място винаги ще се съмнявам в него, щом е започнал да се занимава с теб, докато си има толкова сериозна приятелка. Просто го остави и си живей живота. Продължавай напред и се опитай да го забравиш, преди тръпката да е прераснала в нещо повече, защото тогава вече ще ти бъде много трудно да го преживееш.
Анонимен коментира:
Момиче, недей да мислиш как ще реагира той, какво ще почувства, или дали ще се ядоса. Ако ти не си готова, значи още не му е времето. Не заради годините ти, или заради каквито и да е предразсъдъци - просто защото не го чувстваш правилно. Аз преживях нещо подобно - имах сериозна връзка, момчето много ме обичаше и ме чакаше, но аз така и не се реших. След време се разделихме и със следващото момче просто се случи, чувствах го правилно. Може да звучи много банално, но когато дойде правилният човек, нищо няма да те спира да му се отдадеш.
Анонимен коментира:
Не потъпквай себе си и щастието си, заради някой, който не го заслужава. Продължи напред, не се връщай при този човек, защото той едва ли ще се промени. По принцип ако смяташ, че си струва, можеш да дадеш втори шанс - ако например ти беше признал за изневярата и беше помолил за прошка. Но той не го е направил? Не мисля, че заслужава да се върнеш при него, защото ако го направиш нищо няма да се промени.