Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКаза, че ме обича и се ожени за съседката
Е, той е продължил, защото ти не си била готова. И според мен ако наистина те е обичал е щял да те почака. Историята като цяло ми звучи ужасно детска, все едно сте на по 14-15 години. Продължавай напред, не се обръщай назад. И по мое мнение не трябва да ходиш на тази сватба.
АнонименТолкова съм объркана...
Защо след като е минало толкова много време не си поискала обяснение от самото момче какво го е накарало да се промени? Вместо да си задаваш въпроси и да гадаеш, щеше да ти стане много по-ясно, ако беше малко по-директна. Според мен трябва да си поискаш обяснението, а след това да продължиш напред - обясни му как стоят нещата, и ако на него не му изнася, вместо да ти губи времето - намери си някой, който да го запълва.
Анонимен
Първо трябва да знаеш, че истинските неща никога не са лесни за постигане и преживяване. По думите ти съдя, че това е твоята истинска любов. Към момчето, с което си в момента, най-възможно е да се привържеш, но любовта с времето не идва. Нея или я има, или я няма. Хората казват, че една любов се забравя с друга, но ти явно още не си готова да продължиш напред. Според мен трябва да останеш сама за известно време и да се дистанцираш и от двете момчета. Да си изясниш чувствата, да премислиш хубаво над нещата, но да се опиташ да се поставиш отстрани като страничен наблюдател, за да бъде всичко обективно и тогава да прецениш кое е най-добро за теб.
АнонименКакво иска от мен не мога да разбера?
Имах същия проблем до преди седмица-две. Човекът ми вредеше психически - нямах и минута покой, заради ревността му и начините, по които се опитваше да налага волята си над мен, тъй като и двамата бяхме от хората, които не позволяват някой да ръководи живота им, пък и егоисти, на всичкото отгоре. Обаче не можех да го пусна да си отиде и накрая отстъпих - грубата ми грешка. И на мен все още ми е трудно да осъзная какво точно се случи. Но ще ти кажа какво мисля - това са мъже от онзи арогантен тип, който не би могъл да си представи да има дори малко по-сериозни отношения с една жена, освен сексуални. За него това би било проява на слабост, пък да не говорим, че най-вероятно му се струва ужасяващ факта, че може да изпитва нещо към теб и е адски объркан, защото най-вероятно не е готов да се впусне във връзка и да остави нещата да бъдат сериозни. Какво иска ли? Иска кученце - като го викне то да тича и да му се умилква, но да не джафка и да не ръмжи по него, като се радва на другите животни. Моят съвет - продължи напред. Просто се опитай да забравиш това, което е имало между вас и не му позволявай да се меси в живота ти, защото (това от личен опит ти го казвам) види ли, че вече не е фактор, веднага ще те потърси. И ако си като мен - ще са ти нужни целият ти инат и цялата ти воля за да го отминеш, но това е единственият начин да не му позволиш да те съсипва.