Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не пришпорвай нещата, ще откриеш и ти любовта. Може би е по-добре, че не си имала връзка, ако тя ти донесе сълзи, тъга и болка. По-добре късно, но да е такава, че винаги когато се сетиш да потръпваш.
Анонимен коментира:
Вземи си Шуър Чек, показва много по-рано от другите тестове. Дори и сега да не си имай предвид, че ако правите секс без предпазни средства бременността скоро ще е факт
Анонимен коментира:
моят съвет е да не го отразяваш и ти. По никакъв начин не показвай чувства,бъди силна и горда, не се предлагай на тепсия. Забрави го и продължи напред, в живота си ще имаш и други любови.
Анонимен коментира:
Като чета написаното от теб с малки изключения все едно аз съм го писала. Преди години имах връзка с един мъж, който бе страхотен до момент в който не се захласна по фитнеса. Първо не ми правеше впечатление, но нещата се задълбочиха, той се гледаше в огледалото с часове, дори реши, че тялото му е толкова хубаво, че ще се пробва за модел. Това продължи няколко години, ставаше в 5 да бъга, лягаше си в 20-20,30 часа за да почиват мускулите му, не правеше секс за да не си изхаби тестостерона. Дори собствената му майка ме питаше как издържа Е, не издържах, тръгнах си. От познати знам, че той си продължава по същия начин, но с тази разлика, че количеството препарати са двойни, а вече има и инжекции
Анонимен коментира:
Аз съм много по-малка от теб, но ще си позволя да те посъветвам - не рискувай и не проваляй живота си. Според мен това ще бъде най-голямата грешка в живота ти, днес е толкова трудно да намериш човек с когото да се радвате на щастлив семеен живот. Ако аз бях на твоя място щях да кажа на "приятеля" да ме остави на мира, а ако не го направи щях да покажа смс-а на съпруга си и да му кажа истината.