Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Каза ми, че не виждал бъдеще с мен

Каза ми, че не виждал бъдеще с мен

Каза ми, че не виждал бъдеще с мен
Здравейте! Искам да споделя моя проблем и да ми кажете вие какво бихте направили на мое място. Така, значи, занимавахме се с едно момче около 2 седмици и една сутрин той ме накара да пием кафе и аз се съгласих.

Бяхме в тях и всичко беше много добре. По едно време ме прегърна и целуна по бузата. Знаех какво щеше да последва. . ии да така и беше. . . целуна ме, но аз не му отвърнах и на него му стана тъпо. . .

Аз не се отдръпнах защото не исках, а защото не бях сигурна в това което се случва. . след като му стана тъпо и на мен ми стана тъпо и той разбра ии ме целуна отново. . след което последваха 2рата 5тата и 50тата целувка.

Прегръщахме се говорихме си беше ми много хубаво, очевидно на него също. След като ме изпрати и се прибрах след около 2 часа ми писа, че не знае какво е това между нас и вечерта излязохме отново, за да се ''опознаем повече''.

Говорихме си и пак стигнахме до там да се целуваме . . всичко беше повече от добре. След около седмица само чатене една вечер ми каза, че не вижда бъдеще с мен, че не иска да си помисля, че ме е използвал само и че иска да си останем приятели, а аз милата хлътнала, какво да правя сега . . .

В момента го игнорирам, защото съм наранена един вид, а той не ме отразява дори си беше хванал приятелка за кратко. Вие на мое място какво бихте направили в такова положение и как бихте се чувствали. Моля без хейт
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (18)

Изпрати
sam_
sam_
16.10.2013 13:06
искала си го не не си била уверена с себе си ама като гледам той също не знае какво иска. и репликата " искам да сме само приятели" е една от най-големите лъжи, казвани на другия само и само да него убидиш повече.
а и виш той си е хванал причтелка няма значение, че е било за кратко един вид.
не му се моли или нещо подобно всеки заслужава стабилен човек до себе си!
не някав лиглю дето нз какво иска.
не мисля, че заслужаваш това.
0
0
руси
руси
29.09.2013 11:36
Това ми е познато . Мисля, че ако обичаш наистина ще останеш .. Верен на любовта си ..
0
0
neferet5
neferet5
28.09.2013 01:35
Я го забрави този, той не те заслужава мила...той е от момчетата къде не знаят какво искат а такъв изобщо не ти трябва в твоя живот щото много ще страдаш...удари му един игнор и хич да ти не пука за тоя бъзливец той е от тези къде правят безсмислени действия а после "оооо много съжалявам...това беше грешка". Има по - добри от него наричат се джентълмени и знаят как да омаят едно момиче, той не е нищо пред тези джентълмени...ако не те иска да бега да хваща гората и хич да ти не пука...горе главата мила за да не ти падне короната
1
0
simeon
simeon
27.09.2013 20:29
Продължавай напред и да не ти пука, това са 2 седмици а не 2 години,като срещнеш този който трябва ще разбереш,че съм бил прав а относно момчето според мен той е глупак (не се целува момиче освен ако не я искаш в живота си ) ;) дано съм бил полезен
0
0
pkd
pkd
26.09.2013 21:44
Да, това се опитвам и да правя... като го видя и като ме поздрави само тогава и аз го поздравявам. И не го отразявам особено много, вървя си гордо се едно казвам ''съжалявам изтърва ме'' и това е ... мисля, че така трябва да е, а не да вижда, че съм наранена ...
0
0
Ina
Ina
26.09.2013 17:38
Съгласна съм с мариа 2103
2
0
Мария
Мария
26.09.2013 14:19
моят съвет е да не го отразяваш и ти. По никакъв начин не показвай чувства,бъди силна и горда, не се предлагай на тепсия. Забрави го и продължи напред, в живота си ще имаш и други любови.
0
0
pkd
pkd
26.09.2013 12:34
Да наистина единствено заради това, че си ми го каза на време му правя евала защото ако беше продължил да ме разиграва и когато нещата за мен станат по задълбочени тогава да ме отреже не знам как щях да го приема... :)
0
0
Дорина
Дорина
26.09.2013 12:27
Успокой се, мила!
Наистина чувството на обида ти тежи явно, то е много неприятно. Остави нещата да отминат, намери нови познанства и ще се увериш в последствие, че той не е бил явно човек, който трябва да бъде до теб, но хубавото е, че не те е наранил нещо повече, така че смело напред вече!
0
0
pkd
pkd
26.09.2013 11:29
Да така е нямам кой знае какви спомени, не ми е разбил сърцето или нещо такова просто самата ситуация стана комична и някак си обидна... след като разбрах и за другите 2 момичета (кой знае дали са само 2) и ми стана някак си тъпо... исках просто да споделя с някой самата случка защото не искам да я споменавам на глас..:))
0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: