ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не мога да се запозная с момче, с което да си паснем истински

Не мога да се запозная с момче, с което да си паснем истински

Не мога да се запозная с момче, с което да си паснем истински
Здравейте!

Много мислих дали да ви споделя моята история, но накрая се реших. . и така. . Аз съм момиче на 17 години. Не съм грозна, дори съм доста хубава, слаба, добре облечена. . не съм срамежлива или нещо от сорта. Не страдам от липса на мъжко внимание определено, но просто не мога да си намеря приятел.

Имах преди няколко месеца приятел за около 3 месеца - беше ми първата по-сериозна връзка и толкова. След него просто не мога да се запозная с момче, с което да си допаднем истински и да искаме да сме заедно. Наистина искам да си имам приятел, но не се получава. . защо?

Мисля, че на 17 е вече време да си имам по-сериозен приятел, чувствам се самотна доста често. . просто имам нужда да си имам някого моля ви кажете ми какво мислите
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
яна
яна
27.09.2013 15:34
дори си закъсняла за сериозен приятел,трябва да мислиш вече и за деца не мислиш ли...Боже Господи
0
0
Мария
Мария
26.09.2013 14:40
Не пришпорвай нещата, ще откриеш и ти любовта. Може би е по-добре, че не си имала връзка, ако тя ти донесе сълзи, тъга и болка. По-добре късно, но да е такава, че винаги когато се сетиш да потръпваш.
0
0
СисиАнна
СисиАнна
25.09.2013 15:14
17 си живей си живота за какво ти е сега сериозна връзка да се омъжиш на 20 и най-хубавите ти години да минат в гледане на деца ако беше на 25 тогава може би щеше да е проблем но сега не е
0
0
Але
Але
25.09.2013 12:40
Аз пък друго немога да разбера - защо все на всички им трябва някой до тях, като че ли имането на приятел е някакъв вид мода и като го нямаш ставаш задръстен а пък като го имаш няма значение, че не се разбирате и само си лазите по нервите и се карате - важното е че имаш приятел. Човек първо трябва да има самочувствие, да е щастлив със себе си и с това което постига или се стреми да постигне а любовта идва дори и да не я търсиш, даже ако много си навиваш пръста то в повечето случаи никога нестава. Започни да живееш живота си, като си сама незначи че си половин човек - напротив. Любовта не се търси, тя си идва сама когато трябва.
1
0
RihannaNavy
RihannaNavy
25.09.2013 10:03
Абсолютно съгласна съм с мнението на МК! Всички започват да пишат история с факта,че не са грозни,дебели и т.н сякаш външния вид задължително трябва да ти осигурява човек до теб,без да имаш какъвто е и да е умствен капацитет. Замисли се сериозно върху това дали проблема задължително е в момчетата,с които разговаряш или в самата теб,защото бъди сигурна,че колкото и красива да си много често това далеч не е достатъчно,за да си намериш приятел. Късмет! :)
1
0
МК
МК
25.09.2013 09:38
Всичките започвате с това, че не сте грозни. Ок, а замисляли ли сте се дали не сте тъпи? Или скучни? Дали има какво да се говори с вас? Мислиш ли, че си интересна личност? Имаш ли някакви занимания, различни от фейсбук и обикаляне по моловете? Можеш ли да водиш дискусия на тема, различна от времето, битовизми или клюки за общи познати?
Имам много красиви колежки, които са сами. Има си причина обаче. Ако трябва да разговарям с тях за повече от 5-10 минути, буквално ми става лошо (и най-ироничното - те искали умни мъже за гаджета). И това са момичета на по 22-23, представям си на 17 какво е. А ти най-вероятно на батковци скачаш за капак на всичко.
Или започвай да се интересуваш не само от кифленски неща, или се примири, че бъдещият ти приятел ще е просто момче и гледай поне да е хубав.
4
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: