Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
не ми е за сефте....от първата любов, та до днес все на камък удрям. Само знаех къде е проблема
Анонимен коментира:
и аз се питам след като има платена любов, защо мен ме омайва и си плюе на петите...разбрах каква е била причината на последния господин, сега си има "сериозна" приятелка вече, официално ми го изклюкариха. Което още повече ме обърква, не съм била тази якото го е търсила. Определено не сам от досадните, което пък в други връзки ми е пречило, понеже съм по дистанцирана и трудно говоря за обвързване и чувства, все пак е важно да опозная човека, а и както виждам няма смисъл от подобни приказки. Имам хиляди въпроси в главата си и нито един отговор
Анонимен коментира:
Ще те посъветвам да не се връщаш назад. Няма да имате нова любов, няма на какво да се научите, каквото сте имали сте си го дали и взели вече един път. Не виждайте и чувайте- просто този човек ти е слабост, затова те свива стомаха. Може връзката ти с другия да е в застой, но не се връщай там където вече си била, няма смисъл.
Анонимен коментира:
до момчетата, който са писали- знам че и вие се сблъсквате със същото. Отчитам си лошите навици, отчитам и недостатъците. Когато харесваш един човек, не мисля че е нужно да има моменти на изчакване, на дебнене, разиграване. Най- малкото срещу теб има човек, някаква личност и тя заслужава да знае истината.Визирам мъже, защото си падам по мъже, чувала съм и за такива жени. Грешката ми беше че се подведох и се подвеждам много лесно. Във втория случай, когато беше само една нощ- настина не задавах въпроси, умишлено, оказа се лекомислена постъпка. В този ред на мисли, не знам за другите, но аз не се натрапвам, не досаждам, не звъня, не търся. Изчаках три дни преди да пусна едното съобщение, не получих и до днес отговор, с което мисля че човека красноречиво показа какво му е било намерението.