Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Разочарование след разочарование, а се опитвам да давам каквото мога

Разочарование след разочарование, а се опитвам да давам каквото мога

Разочарование след разочарование, а се опитвам да давам каквото мога
Искам да споделя опита си го сега, трябва ми и малко странично мнение, тъй като не мога да преценя реалната обстановка- афектирана съм.

Мъж е в дъното на всичко и то няколко мъже.
От 2-3 месеца се познавам с един от тях, запозна ни добра приятелка, негова колежка - бил добро момче, търсел си сериозно момиче, не му се занимавало с някоя просто така. На мен ми го намекна същото. Имахме излизания, кафенце, целувки, стигна се и до секс и до там. . .

Аз го потърсих след няколко дни, нямаше отговор- просто изпратих закачлив смс, за да не досаждам, но без резултат. Вечерта, която прекарахме беше повече от перфектна, тези неща се усещат, но уви, но може само аз да съм ги усетила.

Преди него имах връзка с друг мъж, виждахме се около 4 месеца и той изчезна от живота ми по същия начин, но от инат - него не го потърсих, оставих нещата така. Смятам, че не може всеки да те харесва.

Разочарование след разочарование, а се опитвам да давам каквото мога, не изисквам кой знае какво, просто искам да знам че има кой да ме чака.

От кога мъжете приет жената само като атрибут за секс и защо, ако е само секс, не и го казват направо, а свалят звезди и после те правят на пух и прах с безразличие. Повече ме наранява именно безразличието. За последната една година тази нерешителност у мъжете почва да ми вади очите - вече втори неуспешен старт. Може и аз да бъркам, вие ще кажете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (18)

Изпрати
mimzi
mimzi
04.05.2014 20:02
Като гледам колко малумни коментари има от типа"що бързаш да си лягаш с него" а бе хора акъл имате ли?В кой век живеете?Той може да я търпи и 5 месеца и накрая да прави секс с нея и да я зареже.Ще кажете,че и на вас не ви се е случвало...Извинявам се за грубото поведение,но ми е писнало от такива коментари.Аз съм момиче на 17.Повечето ми приятели са мъже.Като съм чувала какво мислят,как обсъждат приятелките си и любовниците си съм оставала без думи.Хванали сте си приятел и се мислите за много сигурни и айде .Никой не е застрахован.А относно статията много добре те разбирам,нищо че повечето ще кажат че съм "келеш".От 1 година не съм си имала приятел скоро се запознах с един всичко хубаво както казваш получи си секса и до там.Това е ужасно чувство.Но въпреки това продължавай и не се отказвай.Аз вярвам,че рано или късно ще получим това,което заслужаваме :)
0
0
Снежко
Снежко
09.02.2014 12:31
Ами ще ти кажа къде е проблема,спри да си лягаш с всеки на първите срещи и ще спрат разочарованията.Кое му е доброто на това момче,след като няколко срещи и секс.Ти едва ли си толкова глупава,но явно си наивна,докато си раздаваш тялото,няма да намериш сродна душа запомни го!
0
0
Темида
Темида
24.10.2013 16:57
Не се отчайвай! Този тип мъжко поведение съм го срещала и при мой приятелки. Те си задаваха същия въпрос: 'къде греша', но пък явно това е маниера на даден тип мъже. Нормално е всеки независимо мъж ли е или жена да се комплексира от такова отношение. Значи ако не миришеш лошо, нямаш физ. недостатък или не се държиш неадекватно по време на секс /шегувам се/, вината едва ли е в теб! :)
Каквото и да е живота е пред теб, ще намериш и човека, с когото да си щастлива! Живей си живота, радвай му се, следващия мъж идва!:)
0
0
Елена
Елена
23.10.2013 19:31
Според мен проблем в теб няма или поне само то това, което си написала не виждам. Просто има такива мъже, който търсят просто секс и нищо друго. Да говорят ти с мили думи, да свалят ти звездни от небето, но искат само едно нещо и то е, секс..
0
0
be_el
be_el
18.10.2013 22:58
не ми е за сефте....от първата любов, та до днес все на камък удрям. Само знаех къде е проблема
0
0
Van
Van
17.10.2013 12:03
хм.......не ти е за сефте значи? Аз в твоя случай, бих потърсила проблема в себе си.
0
0
92064
92064
14.10.2013 19:16
авторке ми зле си кво се оплакваш в тоя саит аре не се оплакваи в саита ако ще се поне си даи скаипа колко пъти ти казах даи си скаипа аз нямам приятелка и може да се опознаем ако не се харесаме поне приятели може да сме няма да те изям ако си дадеш скаипа ти дори не ми и отговаряш
0
0
be_el
be_el
13.10.2013 17:50
и аз се питам след като има платена любов, защо мен ме омайва и си плюе на петите...разбрах каква е била причината на последния господин, сега си има "сериозна" приятелка вече, официално ми го изклюкариха. Което още повече ме обърква, не съм била тази якото го е търсила. Определено не сам от досадните, което пък в други връзки ми е пречило, понеже съм по дистанцирана и трудно говоря за обвързване и чувства, все пак е важно да опозная човека, а и както виждам няма смисъл от подобни приказки. Имам хиляди въпроси в главата си и нито един отговор
0
0
Гери
Гери
07.10.2013 16:29
Виж не се бъркаш изобщо....всичките са такива!!!
0
0
Злица
Злица
07.10.2013 11:44
Не, Не бъркаш! Те са объркани! Дори като казват "Обичам те" /и действително те обичат/ го казват с някво безразличие, сякаш си длъжна да се радваш на малко внимание и нямаш право да изискваш нещо по-добро за себе си. Сякаш си лишена от правото на качествена самооценка и се налага да се съобразяваш с чужди и неизвестни /поне да споделяха какво им се върти в главата/ на всичко отгоре разбирания. Незнамя дали досадяваш бързо, както са предположили или просто оценяш себе си правилно и не подвиваш крак предпредложения идиотизъм. Моето предложение: Не отстъпвай от себе си и не навеждай глава!!!! дори това да коства още разочарования.
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: