Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Бившият ми завъртя главата отново

Бившият ми завъртя главата отново

Бившият ми завъртя главата отново
Та. . аз съм момичето от историята дето обичаше приятелят си, а от предишният й приятел и се завърташе главата. . Наистина много ви благодаря за коментарите и за подкрепата!

Както ви споделих с въпросния човек се видяхме няколко пъти без да има нищо, но аз съм винаги била честна с него и му казах как седят нещата при мен и решихме да се видим днес и да обсъдим положението - все пак имам приятел и не може така. . В момента в който го видях обаче и забравих всичко. . зави ми се свят, стомаха ми се сви, а пък сърцето ми затупка супер бързо.

Той не спираше да ме гушка и говореше за съвсем различни неща от темата, за която си бяхме обещали да говорим - имах чистото намерение да му обясня, че не желая да се виждам с него и всичко да приключи именно, защото ме омайва до полуда, а вместо това прото се усмихвах и почти не обелих дума. Малко преди да си тръгнем, както се разхождахме в парка ме целуна и каза, че съм му липсвала, а аз просто нямах никаква сила да се дърпна, камо ли пък да кажа нещо. .

Не съм дете - на 24 съм, а около този човек се държа като влюбено момиченце. . Тъжното е, че обичам приятелят си и просто чувствам как го лъжа. . не е честно за него, искам да му кажа, а нямам идея как да го направя без да се разделим, също искам да спра и това "омайване", а просто не знам как. . Ако имате някакви съвети ще съм наистина благодарна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
27.11.2015 15:43
Не се разделяй момиче, това е мимолетно, привлича ни това, което нямаме, не повтаряй грешките си. Ще си щастлива за кратко, а после ще се чувстваш ужасно. Но съм на 100% сигурна, че ще се събереш с него, такива сме си жените....
0
0
stzabv
stzabv
03.01.2014 04:59
не се връщай при него щом си обикнала нов значи не си обичала бившия
3
10
be_el
be_el
03.10.2013 23:24
Ще те посъветвам да не се връщаш назад. Няма да имате нова любов, няма на какво да се научите, каквото сте имали сте си го дали и взели вече един път. Не виждайте и чувайте- просто този човек ти е слабост, затова те свива стомаха. Може връзката ти с другия да е в застой, но не се връщай там където вече си била, няма смисъл.
0
1
семейна
семейна
28.09.2013 11:43
Всичко зависи от причината да се разделите с бившия. Спомни си онзи момент и как си се чувствала. Ако ти си поискала раздялата защо точно си я поискала - едва ли се е променил. Ако той те е оставил, си спомни как си се чувствала и дали няма да го направи отново и да се почувстваш още по-зле. А ако и двамата сте поискали да се разделите, значи още повече неща са ви липсвали на двамата. Тези причини, както и едно несполучливо връщане при бивш, ме накараха от тогава да спазвам принципа: Никога да не се връщам при бивш - имало е причина да се разделим.
Трябва и да преосмислиш връзката си със сегашния приятел, дали залитането ти по бившия не е понеже нещо ти липсва в сегашната връзка. Но аз не бих му казвала за чувствата към бившия, така само бих го наранила.
Обмисли идеята да се дистанцираш и от двамата, за да преосмислиш нещата.
2
2
бляаааа
бляаааа
28.09.2013 08:54
според мен трябва да тръгнеш с бившият аз го направих и несъжалявам но пък зависи за какво сте се разделили човек не се променя
0
2
Anastasiq
Anastasiq
28.09.2013 07:57
За да е "бивш" явно има причина за това . Помисли пак , премисли за миналото и защо сте се разделили зависи каква е причината . Ако мислиш че може всичко да се нареди с "бившия" и пак да бъдете щастливи не лъжи приятеля си остави го да бъде щастлив с друга а ти продължи с "бившия" щом ти влияе така и го обичаш все още . Тръпката и любовта на първо място ;) успех ти знаеш най-добре как да постъпиш , послушай сърцето си то няма да те излъже :)
1
1
реалист
реалист
27.09.2013 14:06
Не ги слушай.Със сегашния завива ли ти се свят? Сърцето тупка ли бързо. Стомаха свива ли се? Ако да, оставаш с него. Ако не, помисли защо сте се разделили с бившия. И ако не е нещо сериозно пак ще се съберете!
1
1
Добромир
Добромир
24.09.2013 20:55
Има такава поговорка,не изпускай питомното,за да гониш дивото!Не се разделяй с приятеля си.
Успех :)
1
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
23.09.2013 12:35
Ако обичаш сегашния си приятел, то просто си остани с него. Явно е имало защо да се раделиш с предишния си и да си намериш друг. Не разваляй нещо красиво заради увлечението си, защото знаеш ли, човек не се променя, или ако се промени го прави винаги в негативна посока.
Не можеш да си сигурна, че ако се разделиш с твойто момче и като се върнеш при бивния, нещата ще са розови. Помисли добре и вземи решение сама и дано не съжалиш от избора си.
Успех :)
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: