Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не мисля ,че си разбрал/а много от написаното :) Няма нищо общо с готиност или нещо подобно. Просто не съм лош човек ,при положение,че знаех ,че той още има нещо към мен , не исках да се чувства зле, когато ме вижда с друг , затова реших,че ако се разделим като приятели ще го приеме по-добре.
Анонимен коментира:
Ами работата е там ,че той нямаше гадже, а както съм написала по-горе беше казал на момичето ,че я харесва и нищо повече. Докато аз исках с моето да се разделим с топли отношения ,защото той на мен ми беше казал ,че въпреки че сме скарани иска да се съберем пак ,а не исках да става конфузно когато някой ни види заедно с другото момче ,все пак не беше кой да е ,а най-добрият ми приятел.. За останалото си абсолютно права ,Габи . Знам,че вината е моя ,но не знам какво да направя ,как да подходя за да го накарам да говорим.
Анонимен коментира:
Карин, аз пък мисля,че ти нищо не си разбрала от историята :)Тя не се среща с него, а го е срещнала -има голяма разлика. Аз бях в същата ситуация и ето какво ще ти предложа - просто прекарвайте повече време заедно с приятеля ти и ще видиш как ще забравиш за другия. Обръщайте си повече внимание ,излизайте повече ,говорете си повече и най -важното - обичайте се повече! Успех :))
Анонимен коментира:
Съгласна съм с всяка от вас! но не знам как да се отдалеча просто.. всичко това се случи преди седмица някъде и сега УЖ сме в добри отношения .. а наистина слабо я изтрайвам :х