Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Липсва ми, но не знам той какво изпитва

Липсва ми, но не знам той какво изпитва

Липсва ми, но не знам той какво изпитва
Здравейте! На 17 г. съм, много влюбена разбира се
Ето я моята история:

Имах най-добър приятел, с когото си споделяхме всичко, бяхме неразделни, бяхме един до друг и в най-тежките си моменти и много се обичахме. Момчето ми беше като брат, че и по-близък. Та ако някой ми беше казал, че нещата щяха да се развият така НИКОГА нямаше да повярвам.

Когато започна всичко скоро се бях разделила с приятеля си , а с него бяхме заедно почти година и половина . . Най-добрият ми приятел тогава си харесваше момиче и изобщо никой не можеше да предположи, че ще стане нещо между нас , но уви. .
На един училищен концерт нямаше място за сядане и ние бяхме сгъчкани с още 2 момичета на сдълбите като аз бях седнала на долната стълба между краката му и той ме беше гушнал ^^

Та тогава за пръв път изпитах нещо към него. На края на миналата учебна година (сега съм 10 клас) бяхме буквално неразделни , постоянно единия беше на гости на другия , постоянно излизане и така.

Веднъж , когато той беше в нас се целунахме и беше уникално чувството , просто не мога да го опиша . . Наистина много започнахме да се харесваме , оказа се, че и той е имал нещо към мен от същия ден, в който започнах да имам и аз . Обаче, тъй като малко преди това, той беше казал на едно момиче, че я харесва , а аз бях казала същото на бившия ми, се налагаше да се крием и никой да не разбира за това между нас. Тогава той се разбра със момичето без да му казва за нас, аз трябваше да направя същото , но нямаше как да стане, защото със бившия ми приятел бяхме зверски скарани, понеже аз се разделих със него.

Както и да е, реших, че ако тръгнем пак и направя така, че той да скъса с мен , ще останем в добри отношения и го направих, но вместо за това , най-добрият ми приятел си разбрал , че се събирам със него просто защото искам . Много пъти се опитах да го оборя и да му разкажа всичко , но винаги нещо ставаше и не можех да се доизкажа. Та той реши да ми направи на пук и започна да се зарибява с една седмокласничка без да ми каже разбира се. .

Когато обаче разбрах, аз му звъннах ииии започнах да го обиждам, да го виня и не за друго , а защото аз минах през ужасни неща за месец , само и само да можем ние да започнем отначало, да започнем , както се казва на чисто и да си бъдем заедно, като нормални хора , а той не ми даде възможността да му го обясня . .
От както се скарахме са минали около 6 месеца , а е в моя клас.

Подминаваме се все едно сме абсолютни непознати , когато се погледнем е много неловко , а да не ви говоря да трябва да си кажем нещо. . . Той много ми липсва , от около месец мисля ПОСТОЯННО за него. Не знам какво ми става. . Обичам си го , не знам какво да правя, искам да говоря с него, искам да му обясня всичко и ако има такъв вариант , ако не станем нещо повече поне пак да сме си приятели , защото тези спомени . . прекрасни са и в същото време са ми ужасни.

МОЛЯ ВИ , Дайте ми съвет, помогнете ми . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
22.07.2018 15:20
На мен също ми липсва едно момче.. Бяхме в един автобус. Обаче дойде време да слизам и от тогава не съм го виждала.. Дори не му знам името.. искам да го видя пак.. поне за секунда :(
1
0
Татяна
Татяна
27.01.2015 17:31
Здравей, изборът си е твой с кого да бъдеш! Никой не може да ти казва с кого да бъдеш, разбираш ли ме?
3
0
Figito
Figito
15.01.2015 13:48
Има ли трети човек винаги ще ти бъде трудно за да разбереш с кого да бъдеш ако те обича ще бъдете заедно коментара че нараняваш други зная и аз бях гадна за да ме оценят след раздяла и ми се върна и никога няма да си простя има достойни момчета избери достойният за себе си приятелските отношения са мираж и започваме да искаме този който ни е заразял имах споделена история за моята история болка силна е и никога няма да ти се даде шанс да обясниш истината ние самите сме си виновни причиняваме всичко и не знаем как да реагираме получех обяснение и загубех всичко ще го нося като белег че вече е късно за извинения плащам си за всичко в момента че се подиграх и бях трето лице по добре си избери правилният без да се оправдаваш и не се връщай назад за да бъдеш приятел който си зарязала болката е голяма дори и да си неопитен в любовни връзки пребори се с всичко и се обичай и не наранявай себе си като мен
0
0
сс панамера
сс панамера
15.01.2015 10:28
освен това ри си неуверена след като си го зарязала не може да испитваш потребност да си в добри отношения с него или си с един или с друг каква е тая нужда да си готина за всички
0
0
Merilyn
Merilyn
15.01.2015 11:32
Не мисля ,че си разбрал/а много от написаното :) Няма нищо общо с готиност или нещо подобно. Просто не съм лош човек ,при положение,че знаех ,че той още има нещо към мен , не исках да се чувства зле, когато ме вижда с друг , затова реших,че ако се разделим като приятели ще го приеме по-добре.
0
0
сс панамера
сс панамера
15.01.2015 10:26
боже колко си глупава много телевизия си гледала , разделила си се снякой и искаш да имате топли отношения ти доообре ли си , много американски филми си гледала и искаш да си готина :)) не ти завиждам на слепотата, няма как това да стане приеми че е нормално да ти е сърдит такъв е човешкият инстинкт егото някой да ти каже,, довиждане,, трудно може да се преодолеее особено от бубертет в 10 клас които почти не мисли а в останалото време в което мисли мисли с кура си . има правила в живота зарязваш някой той ти се сърди приеми го , да очакваш че докато ти се целуваш с друг той ще те гледа влюбено малко е лицемерно и инфантилно
1
0
Габи
Габи
14.01.2015 12:22
Привет, монро988,

Относно бившия ти приятел: единственото, което е трябвало да направиш, е да поговорите и да му обясниш положението, да му признаеш, че изпитваш чувства към приятеля си и да приключиш отношенията си с него. В такива случаи картите се слагат на масата, правиш пълни признания. Не можеш да си позволиш да лавираш, да криеш чувства и да се опитваш да прикриеш истината, защото рано или късно тя винаги излиза наяве. И когато се оплиташ в лъжи, само усложняваш положението. Както своето, така и на двете момчета. Да се връщаш при него е било най-глупавото решение, което си взела, защото така си му дала надежда, че нещата между вас ще се оправят, а след като твоята цел е била раздяла, за да се стигне до нея, нали знаеш през какво трябва да премине човек, за да постигне това и на какво трябва да е подложен партньора? Още повече да се опиташ да го манипулираш по начин, по който той сам да вземе това решение. Постъпила си нечестно и спрямо него
Виждаш ли как едно необмислено решение може да прецака напълно положението?
Относно момчето, което обичаш: Изпрати му СМС, имейл или му пъхни някаква бележка между учебниците, но трябва да си сигурна, че ще я забележи. Пиши му, да ти даде шанс поне за 1 разговор, и че ако не иска, повече няма да го занимаваш и няма да го търсиш.
Може и да си влюбена, но всеки човек си има гордост. Не може да се влачиш постоянно след него и да му досаждаш. Вдигаш глава и продължаваш напред. Ако се съгласи, уговаряте си среща и от там нататък знаеш какво следва. Без оправдания. Само извинения и споделяне на това, което чувстваш.
Притеснява ме това, че са минали 6 месеца, откакто не желае да контактува с теб. Но ако наистина те обича, ще ти даде шанс.
Ако продължава да упорства и да те игнорира, просто спри.
Продължаваш ли да настояваш,само ще влошиш нещата.
Един съвет от мен. Ако на този етап отношенията ви не претърпят положителен обрат, не изпадай в депресии и не започвай да търсиш начини да му отмъстиш, впускайки се в някакви показни връзки с други момчета с цел да го подразниш или да го накараш да ревнува.
Той го е направил, защото е бил наранен.
А е възможно на този етап просто да те изпитва и преценява.
Дръж се с достойнство. Междувременно си намери някакво ново занимание, за да се разсееш от мислите си за него. Започни да слушаш различна музика или да гледаш друг тип филми и сериали.
Нямаш си на идея колко нови приятелства можеш да завържеш, споделяйки нови, общи интереси. Животът не се ограничава само със случващото се около нас.
А времето ще покаже дали любовта ви е истинска или не.
След време и двамата ще си дадете сметка дали чувствата ви са истински и трайни, или плод на моментно увлечение.
3
0
Габи
Габи
14.01.2015 02:21
Нещо не ми стана ясна тази история особено онази част с бившия ти. Хем ти е бивш, защото сте "зверски скарани", понеже си се разделила с него, хем се връщаш при него, за да направиш така, че да се скарате отново, но този път по негово желание, само за да останете добри приятели. Междувременно си осъзнала, че обичаш друг човек, че и той те обича, искате и решавате да бъдете заедно, тогава... защо, за бога, ти е трябвало да възобновяваш отношенията си с бившия ти приятел и толкова ли е важно да имате приятелски отношения, щом заради това рискуваш да пожертваш една красива взаимна любов?
Ами скъсали сте и това е. Точка. Раздялата с някого не означава доживотна омраза. В даден етап от живота си пак щяхте да си възвърнете приятелските отношения, особено щом толкова си държала на тях.
Но нека те попитам и друго: Как въобще си очаквала, че ще реагира приятелят ти? Замисли ли се поне за секунда как ще се почувства той, като те види да се връщаш при бившия, и то заради някаква си твоя егоистична прищявка. Поне да беше споделила решението си с него предварително, а не след това. Прав е бил да ти се разсърди.
Значи той приключва отношенията си честно и коректно със старото гадже, за да може да бъде с теб, а ти толкова нечестно и некоректно,(спрямо него),възобновяваш връзката със старото си гадже, за да скъсате пак и едва тогава да можеш да бъдеш вече с новия си любим....
Честно, отстрани това изглежда толкова глупаво и детинско, а вие деца, въобще не си давате сметка какви глупости вършите.
Толкова сте неориентирани в мислите и действията си, ама сте седнали любов да въртите, а после ето ви депресии и любовни терзания.
Преди да вземеш някакво решение си степенувай приоритетите и реши кое е важно за теб. Дай си сметка какво точно искаш и намери начини да го постигнеш. Говори с приятеля си на всяка цена, ако трябва му напиши писмо. Съвсем честно му признай, че си постъпила глупаво и егоистично, че не си взела под внимание неговите чувства, както и че не си си дала сметка за последствията, които може да предизвика една такава детинска прищявка.
Не се оправдавай. На него не му трябват оправдания, а искрени извинения, защото в крайна сметка вината си е изцяло твоя за кашата, която си забъркала, но сега с основание сърбаш.
3
0
Merilyn
Merilyn
14.01.2015 10:41
Ами работата е там ,че той нямаше гадже, а както съм написала по-горе беше казал на момичето ,че я харесва и нищо повече. Докато аз исках с моето да се разделим с топли отношения ,защото той на мен ми беше казал ,че въпреки че сме скарани иска да се съберем пак ,а не исках да става конфузно когато някой ни види заедно с другото момче ,все пак не беше кой да е ,а най-добрият ми приятел.. За останалото си абсолютно права ,Габи . Знам,че вината е моя ,но не знам какво да направя ,как да подходя за да го накарам да говорим.
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: