Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Нещо не разбирам, имам чудесен брак, живеем със съпруга ми безпроблемно, и сега изведнъж и ти имаш чуства към приятеля на мъжа ти!? Толкова ли лесно се разваля семейство бе хора?! Какво очакваш от този приятел ти, ? питам те? стига глупости!! Гледайте си семействата и ако държиш на мъжа си кажи му за този приятел.....и това е.Най ги мразя тези кървенски номера от жените и "приятелите ми" Всеки гледа да легне с жената на приятеля си., затова няма мъже а всички са путки...
Анонимен коментира:
Вие не изпитвате чувство за вина, повярвайте ми, сигурен съм в това.Проблема е че имате и чуства и привързаност а двамата сте със семейства!Трудна ситуация която трябва много сили и воля за да се преодолее и запазите семействата си.
Анонимен коментира:
Има много такива случай в живота като вашият, не сте само вие с такава връзка, но въпроса е Вие до къде ще стигнете и ще спрете ли? 4г. не е малко а и това ще ви пречи да създадете семейство, ако не прекъснете, въртите се в един кръг просто, вземете решение.
Анонимен коментира:
Може да си я харесвате, но до тук мой съвет. Не знаете тя дали ви харесва и така нататък, има много такива случай, ако сте мъж на мсто се намира начин да го преодолеете.