ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Харесвам кумицата си, какво да направя

Харесвам кумицата си, какво да направя

Харесвам кумицата си, какво да направя
Здравейте.Обикновено се смята, че е много лесно един мъж да каже на една жена, че я харесва. Да, но в моят случай не е така. От известно време моята кумица взе да ми прилича вниманието.

Ако съм откровен, аз я харесвах още преди да се ожени за моя приятел и ние да им станем кумове. Но сега нещата станаха по-сложни. Вече сме близки семейства, контактуваме често, ходим си на гости.

В нейно присъствие ставам нервен и напрегнат. Зная, че нямам право на такава връзка, но не мога да спра да я харесвам, нито да прекратим отношенията си с тях. Какво ще кажа на жена ми и приятеля ми.

Чувствам се ужасно, в един тъмен тунел, на който не виждам края. Поне на вас казах, въпреки, че няма кой да ми помогне.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (26)

Изпрати
anonimno
anonimno
21.11.2015 22:37
Просто я изтрий от ума си. Това е кумицата ти все пак. Не смятам,че ще е правилно да направиш стъпка към нея.
0
0
gabimusic4444
gabimusic4444
04.11.2015 14:06
Съветвам те да прекараш повече време с жена си. Може би тогава ще забравиш кумицата. Но не прави големи стъпки, без да си го обмислил добре. Опитай се да я държиш надалеч, отбягвай я. Ако обаче усетиш силни чувства и виждаш, че и тя е заинтересована я хвани, докато сте сами и си поговорете. А какво точно ще й кажеш е изцяло твое решение. (Дали ще й кажеш, че не искаш нищо и това трябва да спре или, че искаш нещо, но не сериозно или искаш нещо сериозно и тнт.)

Успех и пиши какво става по-нататък. :)
0
0
Димитров
Димитров
22.09.2015 02:25
Може да си я харесвате, но до тук мой съвет. Не знаете тя дали ви харесва и така нататък, има много такива случай, ако сте мъж на мсто се намира начин да го преодолеете.
1
0
Нина
Нина
24.07.2015 17:51
Човешко е да харесаш някого. Но нещата тук са сложни. Не трябва да разберат партнъорите ви. А и ти с тази нервност може да се издадеш. Трябва на всяка цена да разредите срещите, не е необходимо да се виждате всеки ден.Когато не ти е пред очите, лесно ще я забравиш. Спасявай се, докато си още на ниво харесване. Че има и по-лошо.
2
0
GeSt
GeSt
24.07.2015 16:30
Тури й една патка и да се приключва драмата. Хващаш я насаме и действаш
2
3
Алекс
Алекс
12.07.2015 19:47
На мен и се случи нещо подобно. Отдадох се на чувствата си,но накрая както приятелите си така и въпросното момче,което обичах. Един съвет недей да правиш моята грешка.
3
2
Азе
Азе
25.05.2015 11:27
Закършил си го батка. Внимавай. Трябва ти по-силен характер, сорка че нямаш такъв. Айде батка жив и здрав и си дръж оная работа в гащите. Когато оправиш кумицата ще видиш как ще ти омръзне и ще заискаш друга кумица.
9
0
хъм
хъм
22.05.2015 16:03
Ужассс,няма да те упреквам.Мъчно ми е за теб.
0
0
Приятел или кум
Приятел или кум
30.03.2015 17:47
Момче, намери друга кумица! Сигурно има много наоколо!
Клин, клин избива!
3
0
Евгения
Евгения
25.03.2014 02:49
Стига сте ругали момчето- ок не е правилно, но да харесваш даден човек не зависи от нас самите ! Слушай момче, разреди срещите ви, ако не искаш да развалиш отношенията Ви с жена си и с приятеля си, особено, ако нямаш сериозни намерения кьм кумицата си, ако ли е нещо повече от харесване и мислиш, че ще имаш стабилна врьзка с нея и не е нещо, което ще отмине с времето- прави, каквото решиш за добре и което ще те направи щастлив.. иначе бих те посьветвала да си вьрнеш интереса кьм жена си като пробвате нови неща, отидете на места, кьдето ще сте сами, накарай жена си да влиза в някакви роли, както и ти.. изиграйте някакви сценки и т.н използвай вьображението си, опитай се да си вьрнеш интереса кьм жена си, явно отношенията ви са леко монотонни, измисли нещо ново, може би нещо, което сте правили преди да се ожените, ако ще - започнете да флиртувате, да си пишете смс-и, излезте на заведение или клуб- направете се на непознати, започнете флирт, започнете да я зарибявате, запознайте се с други имена )) сигурна сьм, че и интереса ще си вьрнете и ще ви е забавно заедно, дори ще заздравите брака си, ии естествено ще забравиш за кумицата без дори да си направиш труда )) Пожелавам ти успех, каквото и решение да вземеш )) ,э
8
1

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: