Любовта ми към друг мъж

Любовта ми към друг мъж
Здравейте. Искам просто да споделя с вас нещо, скрита зад анонимността. Няма на кого да кажа как се чувствам, за това се обръщам към вас приятели от интернет.

Не съм в първа младост и никога не съм очаквала, че ще ми се случи нещо подобно. Всичко продължава вече 5 години. Той е семеен, аз също. Бяхме колеги, тогава започна всичко.

Знаехме, че се харесваме години преди да направим крачката, не бяхме говорили, просто го знаехме. Случи се някак от самосебе си, последваха много щастливи дни, месеци.

И двамата имаме добри семейства и не говорим за разводи. Просто изживяваме нашите мигове. В един момент жена му се усъмни за нашите отношения. Беше му забранено да ми звъни, а вече не работехме и заедно.

Но връзката явно ни беше обсебила и двамата. От тогава изминаха две години. Той всеки ден намира начин да ми се обади. Срещали сме се тайно три пъти за това време. С мъжа ми не поддържам интимни отношения.

Не мога да прекратя това, както със сигурност ще ме посъветвате, защото все пак пазя силни чувства към него и ми е приятно, пристрастена съм, търся го и аз. Ще ме попитате вероятно за чувството ми за вина към съпруга ми. Изпитвам го всеки ден, повярвайте ми.

Имам нужда от странично мнение и коментар, защото няма на кого да го споделя, а имам нужда да го разкажа.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (49)

Изпрати
черноглед набл/дател
черноглед набл/дател
18.11.2015 14:52
за две години 3 пъти, е гати тичането един към друг!!!!
4
0
Димитров
Димитров
22.09.2015 02:46
Вие не изпитвате чувство за вина, повярвайте ми, сигурен съм в това.Проблема е че имате и чуства и привързаност а двамата сте със семейства!Трудна ситуация която трябва много сили и воля за да се преодолее и запазите семействата си.
1
2
хa
хa
27.07.2015 03:35
Дегрaдaция ! Aми ти знaеш ли, че прелюбодейството е грях, тa чудни хорa сте , от трън тa нa глог, недей се подигрaвa с чувствaтa нa съпругa си, кaжи нa човекa истинaтa в очите. Aмa ,че съвети четa, тя зaтовa е тскa, с един , че друг , нaкрaя с трети и после жертви, сaми си отглеждaли децaтa, aми сaми си удложнявсте животa, курвaлъкa е ди гроб, нaкрaя всеки си нaмирa църквa дa се прекръсти, кaто му омръзнеш до 2 год. И ти бие шутa се сърди нa себе си, вие зa децa не мислите, чaк ме е гнус дa ви слушaм кaк се пидигрaвaте с чувствстa нa другите, мaйкa курвa, не бих го простилa
2
12
рути
рути
23.06.2015 14:39
добре бе какви ценности давате на децата си с тея истории и хората били честни и искате да си имате вяра че ти лъжеш и мъжа си и децата си и себе си даже съвет прекрати всичко гледай семейството си защото незнаеш ако останеш сама той дали ще остави семейството заради теб или е просто заради секса тцццц
4
13
Антония
Антония
28.04.2015 09:31
Ама сте много моралисти всички... Мацко, изживей си тръпката, радвай се, усещай пеперудите в стомаха. Животът е само един и като ти забият пироните в ковчега вече ще е късно за всичко! Мъжът ти, няма да ти стисне ръката за това, че си му била вярна. Щом това те прави щастлива, няма абсолютно никакво значение мъжът ти, хората или каквото и да е!
44
5
ПРИЯТЕЛКА
ПРИЯТЕЛКА
03.02.2015 18:24
Здравей,анонимна приятелко!По повод твоята история в която имаш врьзка с женен мьж,а и ти самата си семейна,мога да ти дам сьвет от своя опит в живота си.Имах два брака от които вторият без подпис.Пьрвият си мьж не сьм обичала така както обичах вторият.След13г.брак,напуснах пьрвият си сьпруг,от който имам дете,поради финансов терор.Сьбрах се с вторият,от когото сьщо имам дете,и макар,че много се обичахме,живяхме 11г.Но един ден установих,че си тьрси любов от вестник за запознанства,като освен това намерих и писмо до ВЬПРОСНАТА!Толкова бях наранена,че нито молбите,нито клетвите в любов,а още по малко детето,което имах от него не ме спряха да му покажа вратата.Болката бе голяма и продьлжителна,но отгледах двете си деца сама,вярно трудно но с гордост.Живота ни е даден само един и те сьветвам да го изживееш пьлноценно с човек който те обича.До колкото се сещам,ти не споделяш любовта си с твоя сьпруг.Тогава питам те,защо си с него,за да му переш и готвиш ли?Ако не си зависима финансово от него и уважаваш себе си,уреди живота си така,че утре да не сьжаляваш,че си пропуснала бесцелно годините си.Аз сьжалявам за моите пропуснати години,но като имам в предвид какви хора се навьдиха днес,по добре да си остана сама но спокойна!ПРИЯТЕЛКА
29
5
влюбена
влюбена
03.12.2014 23:42
Изживявам абсолютно същото вече 3 год.Бяхме колеги вече не сме но се чуваме и виждаме.От различни градове сме но 180 км не са пречка.Има нещо много силно в това.С много мъже мога да спя но с малко мога да разговарям.За пръв път имам на 100% доверие на мъж.Мила изживявай тези силни мигове с любов.Аз също не мога да го прекратя но и не искам.Имам чувството че ще умра ако изчезне.
31
3
кака
кака
17.08.2015 01:10
Да съгласна съм с този одговор
3
1
Няма значение
Няма значение
19.11.2014 21:57
В такъв момент е безсмислено да търсите решението отвън.То трябва да си е Ваше , да го почувствате .Пропускайте злобните и заплашителни коментари.Те не бива да Ви докосват .Чувствата са достойни за уважение.Това са човешки неща.Приемете ги такива каквито са ...Бъдете силна и себе си.Каквото и да направите ще боли,въпросът е Вие да го изберете.
13
2
Илейн
Илейн
22.07.2014 11:54
Хора, четете какво пише жената! Те дори не говорят за развод, просто изживяват това, което е между тях. Тя няма да се бори за него, просто изпитва вина пред съпруга и семейството. От написаното виждам, че става въпрос за интелигентна жена или поне грамотна, за разлика от други коментирали:))) Съвет кой знае какъв не може да се даде. Тези неща са по-силни от нас. Ще прекратите връзката някой ден, също ще стане от самосебе си. После ще имаш цялото време на света, за да се самообвиняваш. Бъди търпелива и разбираща. Към себе си. Успех!
27
2
Мила
Мила
23.06.2014 10:07
Като няма секс в къщи се намира навън.Живота е да се изживее с любов,страст и обич!Толкова време сте се радвали - продължавайте!
22
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: