Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
При някои момичета болката продължава известно време, 4-5-6-7 пъти. Колкото е нужно, покажи ѝ че си търпелив и тя ще се отпусне по-лесно.
Анонимен коментира:
Бъди себе си и като намериш правилната ще си сигурен поне , че тя е влюбена в теб а не в някакъв образ на играч.
Анонимен коментира:
Проблемът на вас подрастващите днес е ,че прекалено много мислите за купони, грим (специално момичетата) и... любов! Всичко си идва с времето,ако искате да сте щастливи мили деца престанете да се държите като възрастни, да страдате на 14!! от несподелена любов, от разтекла се спирала или защото имате САМО 120 харесвания на новия ви албум със снимки във фейсбук. Изживейте си живота както си му е редът, всичко ще дойде с времето си.
Анонимен коментира:
Благодаря ви че отговорихте и дадохте своето мнение.След като публикувах моята история продължавам да работя ,но положението не се е променило много. Синът ми ще смени училището защото ще се наложи да се преместим да живеем в друг апартамент който е точно срещу една от гимназиите в нашия град. Аз все пак трябва да продължа да работя в сегашното му училище, друга работа за съжаление не се намира. Но сега поне съучениците му на него няма да се подиграват. Децата могат да са много жестоки, жалко че копиран поведение от родителите си,това ме отчайва страшно много понякога. Моля ви родители, не мислете че щом децата ви са ангелчета в къщи то те са такива и в училищната среда. Отделяйте им повече време колкото и да сте натоварени и изнервени от работа. Отказвам да ме нараняват (психически) чужди, невъзпитани деца. Моля, много от тях наистина имат нужда от внимание за да не страдат други от тяхното държание! много жалко наитина