Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Да опитам ли да се променя

Да опитам ли да се променя

Да опитам ли да се променя
Здравейте. Аз съм 18 годишен девственик. Живея за истинските неща, но отдавна (никога) не са ми се случвали още. Първият ми път искам да е с специалният човек, но ми се струва, че трябва още много да чакам. . . замислял съм се, че ако се променя бъда "играч" дали ще ми е по-добре?

Да не ми пука толкова за хората и да съм егоист, да правя неща които на мен ще ми харесват. Както се казва удряш и бягаш, замислял съм се да не мина ли на тоя принцип вече, та аз чаках твърде дълго. . . мога още да издържа, но си мисля, че това наистина е смотано, а и хората (приятелите ми) които са на тоя принцип, нямат ни най-малки проблеми в любовен аспект.

Докато аз, разочарован, че тая ме отряза, другата не ми обръща внимание, третата не знам как да я заговоря, мисля си дали да не се отпусна и да стана като повечето, знам, че тук показвам слаба воля, но моля ви помогнете ми с вашето мислене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
dark96
dark96
25.04.2014 10:02
изчакаѝ ..първия път винаги се помни,по-добре да го направиш с момиче,към което имаш чувства....надявам се, тя да оцени тази привилегия-да ти е първо момиче!
1
0
Antoaneta
Antoaneta
26.12.2013 01:44
Бъди себе си и като намериш правилната ще си сигурен поне , че тя е влюбена в теб а не в някакъв образ на играч.
1
0
Роси
Роси
04.12.2013 22:37
Не се опитвай да си като другите.Аз по принцип винаги попадам на момчета които искат само секс и са някакви женкари. И винаги се питам няма ли поне един свестен и различен.Не се променяй.Просто опитай да се отпуснеш малко и всичко ще се нареди.
2
0
Димитър
Димитър
03.12.2013 00:56
Не става драги ми коментатори...не мога да започна с фитнес защото имам здравословни проблеми,иначе и на мен ми се искаше,заема ли се със спорт съм сериозен,обичам спорта,но живота ме цака яко и напоследък отново се наложи да влизам за пореден път в болница и това ми сломи всякаква воля,спрях футбола преди години,дигах 8 месеца,резултата беше малък,но ми харесваше и когато си направих изследвания...те бяха фатални...от тогава не пипам тежки неща и стрийт фитнес не става,не мога да се напрягам...
До Дух:Чалгата не съм я почвал за да я оставам,но и не слушам някаква корава така да кажа музика и баладите избягвам...слушам си истинска,забавна тийн музика,поп предимно :) Истината ми е,че искам да съм такъв какъвто не съм,но от друга страна,аз съм си себе си,не мога да се променя...и вярвам че някой ден ще намеря реалния и готин човек когото чакам :).Друго..благодаря за съвета дето казахте:,,Всъщност може да опиташ да си като другите, но само до някаква степен, а не да нараниш някое момиче, знаейки, че тя има силни чувства към теб, а ти не" Аз отвътре си чувствам кога наранявам някого и кога не,просто когато усещам че ще го нараня се спирам,това трудно може да стане...мисля да продължа да бъда себе си,просто трябва да се отпусна малко повече,това ще е ключа към щастието :)
2
0
батко
батко
02.12.2013 18:30
Пич споко скоро ще си намериш момиче и ще го направиш, че кво като си на 18 и си девствен,колко има на твоята възраст и не си признават че още не са го правили! Започни да тренираш фитнес да оформиш тяло, мацките като те видят да ти се лепят на теб не на приятелите ти. Не се затваряй в себе си когато си с момиче и бъди себе си най вече, а не да копираш приятелите си, някой мацки не го намират за впечетляващо да си като тях! Горе главата не се отчайвай!!!
0
0
Ghost
Ghost
02.12.2013 18:13
това трябваше да си го направил преди 6 години.. но никога не е късно започни да се обличаш "по-тежко" забрави фешанските прически и прекалено многото и контрастни цветове, остави чалгата и баладите,слушай здрава музика която ще заздрави характера ти,зимния период е доста добро време да започнеш някакъв спорт бойни изкуства, фитнес или подобен силов спорт, споменах зимата, защото студа ще изпита волята ти и след това само резултати.. на кратко е тва всичко с цел да продължиш нагоре,доволен или не това е моя скромен съвет към теб
0
0
Razlichna
Razlichna
02.12.2013 17:57
Не се променяй. Бъди такъв, какъвто си и ще срещнеш правилното момиче. Иначе няма да се чувстваш добре, ще изневериш на себе си. Всъщност може да опиташ да си като другите, но само до някаква степен, а не да нараниш някое момиче, знаейки, че тя има силни чувства към теб, а ти не. Хубаво е дори първата ти връзка да не е с девственица, а с някоя по-опитна и отракана кака и е добре и двамата да сте на една и съща вълна, а не единия да влага по-силни чувства от другия, за да няма после наранени. Е, то накрая винаги някой е наранен, имам в предвид, трайно наранени, че и такива истории има. Та, идеята ми е, забавалявай се, но без да нараняваш. Когато тръгнеш с някое момиче, първо си изяснете до колко сериозна ще е връзката ви. Вярно е, че няма гаранция и в по-късен етап единият от двамата може да се влюби по-силно, но е добре поне в началото да сте на една вълна. Толкова болка и разочарование биха си спестили хората, ако си изясняваха отношенията още от самото начало.
1
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: