Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Защо всички се правите на божи кравички ??? В семейство,в което няма любов има само и единствено болка и неуважение! Децата са много сетивни и ги усещат тези неща,за тва е по-добре сега,отколкото след години да е съсипала и своя и живота на децата си! Лицемери сте,защото ако при вас се случи ,вие няма да имате смелостта да го напишете,за да можете директно да си действате!
Анонимен коментира:
А ти тъпанар,който не разбира нищо от живота ,ама хейтва!
Анонимен коментира:
Абе, вие болни ли сте ,бе??? И аз не понасям свекъва си , и то защото ми вгорчава живота, даже се опита да ме трови, но те такова нещо за първи път чета! За тва ,че малката мърла е измела 4 пъти, и измила 5 чинии ...Еми мамка му ще чисти и ще готви на мъжа и , и ще се грижи за родителите му! Именно по този начин показваш ,че си много повече от тях, и че си великодушна ! Свекърва ти нарочно се е гътнала преди сватбата ,да знаеш! Ти изобщо не заслужаваш мъжа до тебе, да не говорим,че ти ще си същия изрод,като станеш СВЕКЪРВИЩЕ! Просто съм в потрес,как може да си толкова главозамайващо тъпа и проста едновременно?! Истински добрия човек скърби и за враговете си, не само за обичните си! Все пак няма човек,който да не иска да види творението на неговото творение! Ти си жалка!!!Съжалявам те! Дано детето , никога да не заприлича на теб по характер!
Анонимен коментира:
Ти не си нормална! Как може и за миг да допуснеш ,че свекърва и ще пукне нарочно преди сватбата и??? Най-щастливия ден в живота и???? Той е когато прегърне детето си, защото с децата не се развеждаш, там любовта е вечна ,докато мъжете са под път и над път! И докато вие подкрепяте девойката , която обяснява на всички нейни приятелки "Муцка, онзи изрод -Свекито взе ,че пукна 4 дни преди сватбата! Представяш ли си???? Да съсипе най-щастливия ми ден ?! Да се беше стиснала малко, да изкара поне до следващия ден! А оня льольо -мъжа ми е в траур...Те всички са в траур де, но лошото е ,че никой не ми влезна в положение,за тва че съм бременна и нещастна,защото няма да съм булка! Какво от тва ,че тя е умряла, трябваше след 4 дни купон да направим?!" Е такива разсъждения подкрепяш ти , и още няколко кифли!
Анонимен коментира:
Ти верно си будала ... Как можеш да обиаш някого ,с когото се виждаш 3 пъти в годината? Как можеш да вярваш ,че мъж ,който обича ще ти позволи ти да му пращаш пари??? Ми че той си живее не перфектно ми незнам как....