Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Майка му умря 4 дни преди сватбата

Майка му умря 4 дни преди сватбата

Майка му умря 4 дни преди сватбата
Всичко вървеше идеално докато не заживяхме заедно но с една малка подробност родителите му. Преди 6 месеца заживях заедно с родителите му. С баща му нямам никакви проблеми.

Но с свекървата в началото сащо нямах много ме харесваше сичко беше по мед и масло до момента в,който не съобщихме, че сам бременна и ще се женим. Аз и мъжа ми бяхме и сме толкова щастливи всички се радваха приятели,роднини щастие имаше в очите на всички.

Но след като събщихме новината на майка му тя се зарадва колкото да замаже очите на сина си ,но не и моите много добре зърнах изражението и. Сватбата беше доста скорошна дата и всичко трябваше да стане много бързо мъжът ми бе на работа и аз тичах и оправях всичко.

Тя започна да се държи грубо да ми прай фасони и физиономии искаше цялата домакинска работа аз да я върша тя била болна и изморена. И аз сам си инат всичко варшех казвах и няма проблеми и и се усмихвах.

Опитвах се да разбера защо така постъпва нима не е щастлива ще има внучка сина и се жени?!Разбрах защо!Аз самата сам властна личност справям се с всичко сама имала сам труден живот.

Та всяко едно нещо което тя ми заповядваше да направя аз го правех готвих,чистих,перях,простирах всичко за домакинството макар,че по някога се преуморявах всичко го вършех по добре от нея.

И господи виждах такава голяма злоба тази малка женица.Тя всячески искаше да ме накара да се чуствам нежелана от нея не искаше да се омъжвам за сина и.На мен ми беше гадно не се чуствах у дома си.

И така треската за сватбата бе голяма за мен и за него вече бяхме на прага оставаха само 4 дена.И познайте какво нито да е боледувала нито нищо майка му почина 4 дена преди сватбата ни. И естествено сватбата се отмени за незнаен период от време!!!

Сички почерниха хубавия момент с жалейки, сълзи, начумерени лица което е нормлано каквато и да е била тя беше негова майка. Но подяволите никой не се постави на мое място та аз съм бременна как преодолях всичко това най-хубавият ден за мен бе почернен.

И мъжът ми се опитваше само той до някаде ме разбра.Та в момента съм бременна в 5 месец гледам двама мъже мъжът ми и баща му сичко падна на моите рамене ,но незнам как ще ви прозвучи дано да не ми баде грях чак сега се чуствам у дома си!

Незнам хора каква беше тая съдба тая жена толкова ли я било яд,че чак да умре незнам незнам?Извинявам се за правописните грешки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (115)

Изпрати
Десислава
Десислава
08.10.2015 16:50
Ей,хора осъзнайте се!Момичето не е изтърпяло малко,и най вероятно не иска тържество а брак .Всяка жена която чака бебче иска сигурност.Не и е било леко от злобата на свекървата,точно когато най-много трябва да се пази се е натоварвал с работа,търпяла е заяждане и негативно отношение_,когато и е било времето да цъфти от щастие. И да може и има право да и е търсене за сватбата и .Та защо по дяеолите да и е мъчно за свекърва и,с кое тя е приласкала и привлякла!? Хвърляте камъни както винаги! Мило момиче ти ще се научиш да пишеш ,предложи подпис ма човека до теб а след една година от смърта и си направете туржество,тъкмо ще имаш за шафер или шаферка най подходящия човрк вашето дете.И се наслаждавай на живота ти все още си жива.Бъди щадтлива ,радвай се на очакването на детенцето.
0
1
naia
naia
26.08.2015 09:10
хахах е не.......тази история направо ме потресе...нормално е жената да е била изнервена, определено е знаела, че и остава малко живот...какво е виновна тя, че мечтаната ти сватба е била провалена.Айде сега малко поскърби с мъжа си, пък някой ден може и да се ожените...
4
3
Камелия
Камелия
23.08.2015 18:31
Ужасна жена е била, даже нарочно се е споминала - за да ти почерни сватбата. Сега сериозно - като си имала проблем с жената - да си направила нещо по въпроса. А иначе съм съгласна - много долно е било от нейна страна да почине, а на всичкото отгоре и роднините са искали да отложите сватбата тц тц тц... Боже, слез и си прибери вересиите...
2
4
Възмутена
Възмутена
15.07.2015 15:37
Да беше се научила да пишеш,както и в домакинската работа си перфектна!!!Извинявай но правописа е най-малкия проблем,поне някоя точко или запетайка да беше сложила!!Не се мисля за идеално,но повярвай ми трудно е да се разбере какво точно си писала!!Отне ми доста време докато го прочета!!!А за сватбата е редно да се отложи,все пак е починала майката на бъдещия ти съпруг!!И колкото и да е била черна в твойте очи със сигурност и била обичана от доста хора!!!
7
4
галя
галя
22.08.2015 22:31
Празнословие струи от коментара ти, г-жа! А колкото до правописа, в пъти по-добре е от твоя.
8
3
...
...
09.08.2015 22:23
Със сигурност има хора,които обичат и това момиче.Затова,че свекървата си е направила свекърството,момичето няма вина и си е права.Трябва човек да изживее,сащото за да я разбере....!
2
5
Тaня
Тaня
05.04.2015 09:23
зaщо се излaгaш бе жено.....мaйкaтa нa любимия ти човек е починaлa a ти зa свaтбaтa си мислиш.....aко товa беше се случило с твой родител ..???
10
3
правописа не те прави умен
правописа не те прави умен
04.04.2015 17:55
Аз честно не мога да разбера защо искате съвети от хората. То по голяма простотия няма;ти ги молиш за съвет.А те ти се подиграват за правописа!!!!!!Така е животът е труден и най малко техните размисли без правописни Грешки ще ти го олеснят.А до тези дето пишат правилно честито запомнили сте какво се учи до осми клас.
7
0
Дани
Дани
10.09.2015 11:03
Извинявайте, ама не сте прав/а! Далеч не е вярно, че пишеш правилно, защото си умен. Нищо свьрзано с училилище не те прави умен. А човек, който не го знае,бих казала, че не е умен. Сьжалявам, но защо започвате да му/й лекции за правописа. Има хора, които правят грешки. Има хора, които бьрзат. А вас какво Ви интересува правописа, когато има момиче с провалена сватба, която е отменена, защото, сещаш ли се, бабата умряла "нарочно"??? Помогнете на момичето да си намери психолог!!!
1
0
Умен съм, затова знам правописа
Умен съм, затова знам правописа
18.05.2015 16:09
Не правописа те прави умен, а пишеш правилно, защото си умен. А Вие говорите така, защото също не пишете правилно и не разбирате какъв е смисъла - ами представете си, че някъде ви искат на работа, а Вие дадете Си-ви пълно с грешки - има хора, които се правят изводите от всичко - "този, ако така си върши работата, както е учил, мерси, но не го искам!" Като дразните начетените хора, не печелите нищо, а губите - никой от тях няма да ви приеме в средата си. Знам как ще реагирате - аз и не искам, ама не е вярно, защото всеки иска да бъде в по-високопоставена среда.
3
7
vampiriana
vampiriana
23.03.2015 00:50
hedys, нещастно копеленце, ти разбираш ли нещо от сарказъм, имаш ли някакво чувство за хумор? аман от сухари, ей! иронизирам с това "как е посмяла да умре" разказа на момичето..., а това че ти разбираш само в ПРАВ ТЕСТ всичко, говори поне пред мен зле за тебе :)
хай чао, че ме натовари :)
0
3
Бони
Бони
22.03.2015 23:22
Не разбирам защо всички се концентрират върху правописа и качеството на изложението, които са ужасни, разбира се, но много по-ужасно е, че отразяват непосредствено качеството на мислене на авторката. А без съмнение, нейната неграмотност се дължи преди всичко на ограничения и мироглед. Кой знае какъв е произходът и. Както тя казва, животът и не е бил лек, най-вероятно е израстнала на улицата, ако съдим по повърхностното възприемане и съответно възпроизвеждане на събитията, както и на липсата на каквито и да били добродетели, като съчувствие, съпричастие и добро възпитание.
5
4
Анна Хедстрьом
Анна Хедстрьом
24.02.2015 15:03
Ах, колко граматически и умствено саката си...
10
3
Светлана
Светлана
19.12.2014 16:15
Безобразно неграмотна си! Не се ли срамуваш, че не знаеш да пишеш на родния си език?
16
4

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 12
56
42
34
20
10
Дай твоята оценка: