Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не си малка, но си млада :) Това е важно, защото имаш всичко пред себе си. Развивай се, работи, запознавай се с нови хора, намери работата, която те прави щастлива! В никакъв случай не се забивай в някакъв малък град, където можеш само да затъпееш и да се лишаваш! Ако беше истинска любов, повярвай ми и той щеше да иска най-доброто за теб! А това със сигурност не е с него в мишата дупка там. Искай повече от тези елементарни неща, които той ти дава. Просто го зарежи! Какво като е работил в чужбина и не му се живее по квартири, ако искаше да е с теб, щеше да измисли компромис и да отидете в някой по-голям град заедно.
Анонимен коментира:
За мен е просто недопустимо най-близкият ти човек, мъжът, когото обичаш да ти се изплюе в лицето... И такова отношение като към мръсен парцал след 2 години, а след още 5 какво? Потресе ме такава диващина.. Според мен просто трябва да го напуснеш и да започнеш да уважаваш себе си малко повече.
Анонимен коментира:
Как да не може да става дума за съд??? Има блестящи адвокати! Завършила съм право и не говоря просто ей така! Нека Ви отнеме колкото е нужно време! И в България има справедливост.