Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не знам какво да правя с неговото отношение

Не знам какво да правя с неговото отношение

Не знам какво да правя с неговото отношение
Здравейте, ще се опитам колкото се може по-накратко да разкажа моята история.

От 2 години съм с едно момче преминали сме през много неща с него. В първата година той не беше толкова сериозен към мен и имаше много момичета с които излизаше и флиртуваше. Доста пъти се карахме заради това ама той продължаваше накрая си казах, че това ще е края обаче той тогава започна много да съжелява и т. н и му дадах още един шанс и наистина от тогава той много се промени. Обаче започна да ме ревнува от всичко и постоянно се карахме дори когато някои от приятелите му ме заговори.

Та наскоро ме видя с две приятелки и едно момче което не беше с мен и се опитах да му го обесня, че дори даже не си говоря с него, а той дойде започна да ме псува и убижда даже ми се изплю в лицето защото така правел на долните курви като мен. И сега естествено много съжелява и иска да му простя обеснява ми се, че полудявал когато има момчета около мен . . . сега се чудя какво да правя да му простя ли. . да му дам ли шанс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Ivelina
Ivelina
03.05.2014 16:18
Ти добре ли си какъв шанс той ти се е изплюл в очите не му мисли как може да те унижава така.
1
0
Нина
Нина
24.04.2014 16:34
Здравей момиче. Аз мисля, че отношението на приятелят ти е доста ненормално.. Мсля че не чак толкова те ревнува, колкото иска да му обръщат повече внимание..хората, на които не се обръща достатъчно внимание така се държат... Когато те е обидил по този долен начин е бил много ядосан и си го е изкарал на теб.. Аз мисля да му дадеш още един последен шанс, ако държиш на него и го обичат.. моята история е почти същата като твоята и давам хиляди шансове на гаджето ми само защато не мога без него...ако и ти не моеш без твоето му дай поне последен шанс.
1
0
Анито
Анито
23.04.2014 14:11
ти луда ли си, как въобще се чудиш дали да му дадеш шанс .... утре другите ден ще ти избий зъбите пак ли ще се чудиш дали да му простиш ...
3
0
Luis
Luis
23.04.2014 13:19
Не мога да си представя да се изплюя в лицето на жена.Каквото и да е направила.А ти не си направила нищо.Ревността убива всичко!Всичко!Съвета ми е да продължиш живота си без този човек!
1
0
Дани
Дани
23.04.2014 00:34
Не е нормално,да ти се изплюва в лицето,лично аз бих простила почти всичко,но това никога!Признак на неуважение,унижение и прочие.По-добре го зарежи този,предполагам,че и по-добър ще си намериш! :)
1
0
Ели
Ели
22.04.2014 17:57
Вълкът козината си мени, но нрава НЕ !!!
2
0
Eliza
Eliza
22.04.2014 15:44
За мен е просто недопустимо най-близкият ти човек, мъжът, когото обичаш да ти се изплюе в лицето... И такова отношение като към мръсен парцал след 2 години, а след още 5 какво? Потресе ме такава диващина.. Според мен просто трябва да го напуснеш и да започнеш да уважаваш себе си малко повече.
1
0
Лий
Лий
22.04.2014 13:01
Е, не не мога да разбера, този сайт се напълни с подобни истории... Как ще позволяваш на някой да се държи така с теб, сигурна съм, че скоро ще почне да ти посяга. Ако те накара да се самоубиеш ще го направиш ли? Напусни го и върви напред, така само се тормозиш, дано не си зависима от него в нещо.
2
1
Митака
Митака
22.04.2014 12:51
Ти си един от малкото случаи в които бих те посъветвал да му дадеш шанс ОБАЧЕ говори с него ,кажи му че държиш на него и го уважаваш много ,но такова отношение никога повече да не ти показва,кажи му че няма смисъл от тази прекомерна ревност и ако досега ти няма доверие ,няма за какво да продължавате връзката си и най важното кажи му че ще му простиш,но това зависи от него ,от това какво ще ти покаже като отношение ,защото не сме на 5 да си кажем приятели ли сме ,сдобрихме ли се...ако е готов да бъде по сдържан, ще си проличи дали заслужава прошката ,иначе файда :)Това е мое мнение ,както искаш така постъпи и успех :)
0
2

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: