Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
никой не те кара да ги четеш нито да ги харесваш.
Анонимен коментира:
той може да си гледа порно и пак да са си щастливи , от къде знаеш че майка ти не гледа . едното няма общо с другото . няма за какво да се притесняваш според мен .
Анонимен коментира:
и аз трудно заспивам без приятелят си , но не е страшно нито е проблем просто ти липсва , както вече ти написаха по-долу обаждай му се и говорете ще ти е по лесно .
Анонимен коментира:
аз мисля че трябва малко да разнообразите сексуалният си живот , купи си секси бельо , не му давай да те докосва известно време , като игра . Все трябва да имаш някакви фантазии , разиграй ги . Експериментирай , трябва да има нещо което ще ви харесва и на двамата , но разнообразявай , ако е едно и също пак ще си омръзнете .
Анонимен коментира:
аз съм се обърнала конкретно към злобарите , ако ти не си такъв , както твърдиш , защо се обиждаш ?
Анонимен коментира:
И помагаме ли на България с вулгаризми , простутия , злоба и жлъц ? Аз мисля че с по една блага дума и малко по мило отношение и българите ще са по спокойни и по сплутени .
Анонимен коментира:
Не съм изнежена душичка , и аз си имам проблеми и си намирам начини да си ги реша , но съм на мнение че като не можеш да кажеш нещо мило по добре не казвай нищо . Също така смятам че хората са различни и всеки има своята болка , някой в гащите , друг в главата , но след като не можеш да го посъветваш с по подбрани думи , ами не се занимавай . Просто го оставяш да си живурка и до там . Хората които са писали глупави истории са си глупави като му напишеш гаден и обиден коментар ще те разбере ли ? Или след като те са се изложили , хайде да не останем и НИЕ по назад и да покажем колко ни е богат вулгарния речник и да си по-псуваме като каруцарчета .