Не разбирам защо сте толкова злобни

Не разбирам защо сте толкова злобни
Аз не искам да разказвам моята история, аз нямам с какво да се похваля или оплача в моя живот, но искам да попитам тази толкова голяма част от коментиращи читатели " Кои сте вие ? ". Не разбирам защо сте толкова злобни, не сте задоволени или имате други проблеми? Не си го изкарвайте на другите хора, хора които търсят съвет, това са хора които нямат с кой да говорят , или ги е страх че техните приятели и семейства ще реагират като вас.

Не ви разбирам и отказвам да приема че това е новото поколение, малки, гадни, завистливи човечета, да точно човечета, създания като вас не заслужават главни букви, а само умалителни именца. Отвращавам се от вас и всеки ден благодаря на Хората до мен че ги имам и че не познавам лично същества като вас . [Още подобни истории тук]

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 1
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Звиран
Звиран
15.01.2016 22:03
То сега и ти си едно омразно "човече" дето бълна гняв през нета. Вземи сте стегни малко, че се излагаме вече.
2
0
тъпаци
тъпаци
14.05.2014 21:43
Ей професори не си начесахте езиците бе.То не бяха мъдри мисли,то не бяха размишления.Половината от историите тук са някаква шитня.Тя била забременяла от дядото на баща си,пък мъжа и се самоубил,а неговия 3ти братовчед му бил двойник и се залюбили...Своите проблеми не можете да оправите,но виж чуждите грешка нямате.
0
0
Neda Milenova
Neda Milenova
29.06.2014 23:30
никой не те кара да ги четеш нито да ги харесваш.
2
0
Лорд Джон
Лорд Джон
20.03.2014 06:51
Аз лично не харесвам неграмотни, необразовани, без елементарна обща култура, глупави и немислещи хора. И проблемът идва от това, че имат високо самочувствие и самооценка. Смятат се за капацитет, който по някакъв начин може да решава съдбата на нашата мила родина. Смятат, че тя им е длъжна и че имат безкрайно много права, но никакви отговорности. А истината е, че просто цапат. Надявам се, че съм бил достатъчно изчерпателен по въпроса.
6
0
plamen
plamen
12.02.2014 21:16
за теб дето се пишеш (В) ти нападаш всички и обиждаш всички .Всеки написал тук история - за теб и (але)този човек лъже или си измисля точно вие так се отнесохте с мен не знам защо но ме обвинихте в лъжи и какво ли не и не само ме обвинихте но и обиждахте както казват( неда и различна) ако вас някои ви обижда така и ви се подиграва как ще се почуствате,как ли такива като вас нямат съвест а твърдят че дават съвети .Не знам съвети да се дават чрез обиди и подигравки но всичко е до възпитание и до първите 7г които липсват на много такива като вас
3
3
Деси
Деси
11.02.2014 08:17
За съжаление е е така! Гневът Ви Неда е напълно оправдан! Всеки си има мнение- това е вярно, но защо трябва да обиждаме тези, които са с друг поглед върху нещата? Защо трябва да нападаме различно мислещите от нас? Ето това не разбирам?!? Забелязвала съм го много пъти и често съм го коментирала, когато съм чела различни истории в тази и в други рубрики. Съпругът ми също често попада на груби и жлъчни коментари по форумите и казва, че само ние българите не само не помагаме ами гледаме да обидим и да наругаем търсещия помощ. Стигнах до извода, че ние българите сме безнадеждни!!! Дори вицове има за нас!!! Ще обясня защо го казвам. Преди няколко седмици дъщеря ми, която е на 12 год.помоли за помощ във ФБ за една игра. Не мога да опиша какви обидни коментари имаше и то от нейни връстници, защото представете си не познала албума на Бийтълс от преди сума ти години!!! Бях потресена!!! И аз не го познах нищо, че е от времето на родителите ми. Това повод за нападки и обиди ли е? Не разбирам тази наша психология?!?! Всичко идва от нас родителите, а децата ни вървят по същия път, затова мисля, че е безнадеждно. Дори и сега тук пак има жлъчни коментари. За какво говорим тогава?!?! :(
6
1
Аvrora
Аvrora
10.02.2014 15:41
ХОРА ВСЯКАКВИ! Едни злобни, други не чак толкова. Забелязвам и в теб доста злоба, макар и леко прикрита. И все пак всеки има право на мнение, независимо какво е то или по какъв начин го изразява. Забелязала съм доста коментари, които на пръв поглед изглеждат злобни, но всъщност не са. Може би това е начинът някои хора да изразят своето мнение или съвет.
12
0
Снежко
Снежко
09.02.2014 09:46
Чак злобни,не знам,аз не смятам,че съм злобен,гледам да дам съвети на когото мога,а когато видя откровена простотия просто съм малко по-груб ако може да се нарече така.Но не вкарвам каквато и злоба,що за глупост,влизам тук за да помогна на някой нуждаещ се.Може и да има такива злобни хора както твърдиш,но не прави грешката да поставяш всички под един общ знаменател.И ако ти нямаш нужда от помощ или съвет,или си прекалено горда за да поискаш такава,има хора които се нуждаят от съвет и има хора като мен които им дават съвет.По начина,по който си се изказала,звучи все едно ти таиш злоба към злобарите тук,но излиза,че всички са злобари...не е хубаво да знаеш.
5
0
Neda Milenova
Neda Milenova
09.02.2014 13:43
аз съм се обърнала конкретно към злобарите , ако ти не си такъв , както твърдиш , защо се обиждаш ?
2
4