Няма я тръпката между нас

Няма я тръпката между нас
Здравейте! Искам да споделя с Вас, нещо лично. . . с моя приятел сме от 2 години заедно, Аз съм на 22г. а той на 24, но напоследък не върви много добре сексуалния ни живот. . . Започнахме по-рядко да го правим (1-2 пъти седмично)

Вече като че ли я няма тръпката. . . Спря да ме задоволява напълно. . . няма целувки и игри преди секса, дори не ми прави орална любов, само аз се страя да го задоволявам напълно. .

Tа той дори свършва бързо, дори преди аз да съм изпитала оргазъм и удоволствие. . как мислите дали сексуалния ни живот ще развали връзката ни?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
фф
фф
20.08.2015 21:06
2 пъти в седмицата е напълно нормално...лошо ще е ако е под 1 !!
1
2
Neda Milenova
Neda Milenova
21.02.2014 14:13
аз мисля че трябва малко да разнообразите сексуалният си живот , купи си секси бельо , не му давай да те докосва известно време , като игра . Все трябва да имаш някакви фантазии , разиграй ги . Експериментирай , трябва да има нещо което ще ви харесва и на двамата , но разнообразявай , ако е едно и също пак ще си омръзнете .
3
0
Фрокси
Фрокси
31.01.2014 16:15
Опитай ти да внесеш разнообразие с нещо ново и ще усетиш ,че ти се услажда .Това ще промени и него .Една връзка както не е само секс си само секс и когато той не върви нищо не върви .Но за това трябва да се грижим и да се развиваме както във вс останало .Изпуснеш ли ме края с връзката ви е свършено .Ще бъде мъчителна и тягосна най-вече за теб .
2
0
Але
Але
28.01.2014 18:52
Това са 2 години, ти какво очакваш? До сега не съм чувала хора с дълги връзки да се скачат като зайци и тръпката от влюбването да стои вечно (освен ако не са някой нимфомани ). Ако неможеш да осъзнаеш, че след време една връзка се променя, еволюира, страстта дава място на любовта, тръпката и пеперудите отминават, идват привързаността, обичта, доверието, чувството как един чужд човек започва да става част от семейството ти, ако това неможеш да усетиш, значи хич не го обичаш наистина. А ако толкова ти е проблема секса говори с него и се разберете, направи му романтична вечеря, купи си секси бельо, предразположи го, ако само лягате и очакваш сам да поеме инициативата, особенно ако е изморен от работа и проблеми няма как да стане..
13
0
Елияна
Елияна
28.01.2014 14:34
2 пъти седмично според мен е нормално да се прави секс, особено ако работите и се изморявате. Според мен трябва секс да е по - хубав с течение на времето. Говорите ли по тази тема ??? С мъжа ми сме заедно от 4 години, преди го правихме доста по често, но сега го правим по рядко, но по качествено.
8
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: