ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари

Моите коментари

Анонимен коментира:
В продължение на колко време да го използвам. Прочетох, че 1 път в седмицата, през седмица. Около един месец и после поне 1 месец я оставям да си почине.
Анонимен коментира:
Мария. Тривитаминола ще спре ли косопада? Ще имам ли коса на засегнатите зони отново? Ще ми се оправи ли изцяло косата? И още един въпрос: Как да го използвам по колко пъти в седмицата, месеца? Ти изпробвала ли си го, имаше ли ефект? Колко струва долу горе? Ще ти бъда благодарна ако ми отговориш на въпросите. Разбира се някой друг който знае също може да ми отговори. :)
Анонимен коментира:
Авторката: Много пъти се събирахме и разделяхме. Последния път му отказах и не поддържаме връзка от тогава. Може би за това.
Анонимен коментира:
Надпис на скала: Когато богатите четат този надпис - те плачат, когато бедните го четат - те се радват. А на скалата пишело - ''И това ще мине!'' :) Успех!
Анонимен коментира:
Целта ми не е да се изкарвам света вода ненапита. Казах това от моя гледна точка, явно не си ме разбрала за баща ми - пие, но не се напива. Има разлика, просто когато пие дори минимално количество алкохол става друг човек. Не се напива, пак казвам. Прав(а) си - самосъжалявам се. Баща ми има проблеми в работата, със сметките понякога, но това не е причината да пие. Не мисля, че все съм права, но така го чувствам, така го разбирам. Не мисля само за себе си! Аз също имам вина. Аз също не съм цвете, но това е заради едно момче (просто ме е яд на него, защото ме използваше, но както и да е), и предполагам заради това се държа така. И да, знам че има деца, които са много по-зле от мен. Благодаря все пак за коментара ти, ще се опитам да се държа по-добре. И не е зле ти също да го направиш, не си особено мила. :)
Анонимен коментира:
Мислила съм за бележка от лекарката, но какво да й кажа? А и не съм сигурна че без причина ще ми даде, по-особена е. Родителите ми не са съгласни да не играя. А ако ми даде бележка, каква оценка ще имам за нормативите, за срока, за годината, ще мина ли без оценка?
Анонимен коментира:
Ами ако се държи джентълменски бих му обърнала внимание. Ако ме пита как се казвам, на колко съм. А после например ми каже че имам хубава усмивка или нещо подобно би ме зарадвал. По-лесно ще е ако имам куче и почнем да си говорим за него първо и така. Може да й предложиш да поплувате.
Анонимен коментира:
Но мен ме е страх.
Анонимен коментира:
Ако се чудиш между двама мъже, избери втория, защото ако истински обичаше първия нямаше да има втори. Лично мое мнение, но ти си решаваш. Слушай сърцето си. :)
Анонимен коментира:
Безразличието му е майката. Наказвах с безразличие, така боли най-много!
Анонимен коментира:
Съгласна съм. Изключително грозно е момичета да се бият, знам го. Но това момиче, което ме наби е мъжкарана. Изключително груба, псува като мъж и няма нищо женствено в нея. За това и нищо не я спира. Остава безнаказана винаги, всички се страхуват от нея, за това и никоя приятелка не ме защити тогава.
Анонимен коментира:
Имах, но той си намери друго момиче, което да защитава и обича. Трябва сама да се справя.
Анонимен коментира:
Не е много хубаво да правиш аборти, защото след време може да не може да забременееш. Сигурна ли си, че този човек ще бъде до теб и следващия път когато забременееш. Помисли си добре. Ако не си сигурна в него по-добре не го прави.
Анонимен коментира:
Благодаря на всички. Разказах на родителите си, говорили са с нейните и всичко е добре. :)
Анонимен коментира:
Питаш какво е - загуба на време, излишни нерви и разбито сърце. Да си втора цигулка е ужасно, никой не го заслужава. От личен опит ти го казвам,но аз бях с човека защото го обичах. Не съм спала с него. Вярно, че си търси разнообразие. Но той ме остави заради жена си, нямаха дете ако някой го интересува. 3 месеца по-късно ,тя му би шута и той дойде при мен. Каза ми всичко, което исках да чуя, че съжалява че е постъпил така с мен и всичко останало. Беше лесно да му повярвам. Не след дълго ми изневери и на мен. С нея - с бившата си жена. Сега те са заедно, а аз още страдам. :)
Анонимен коментира:
Ако аз не бях скъсала с него и се правех, че не знам какво прави той щеше да продължи да ми изневерява. Другия вариант беше той да скъса с мен. Предпочетох да запазя останалото си достойнство.
Анонимен коментира:
Така е. Вече дори и пак да сте заедно няма да е същото. Това го разбрах като се събрах със стария си приятел.
Анонимен коментира:
Айде малко да се успокоиш, бях сложила наклонена черта. Или са я махнали или не съм обърнала особено внимание. На такива като теб се извинявам, че правя грешки. А за другото благодаря!