Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименМога ли да ползвам Тривитаминол на мигли?
Здравейте. Искам да попитам дали ще има проблем, ако нанасям тривитаминол на миглите със стара четка от спирала? Ползвала съм тривитаминол на косата и наистина имаше много хубав резултат. И затова се чудя дали ще има и на миглите и може ли да ми навреди по някакъв начин на очите?
АнонименКак да лекувам Себорея?
Здравейте. На 16 съм, момиче. От месец и половина имам себорея на главата. Ходих при личната си лекарка, не ми даде направление за кожен, а ми изписа шампоан и лосион. От един месец ги използвам, но видях, че петното става по-голямо. Уж хваща коричка, а не се оправя. Пиша тук, защото не знам към кого друг да се обърна. Личната ми каза, че нямало да се оправя, било си е от сезона, типа на кожата ми бил такъв (за голямо успокоение и тя има). Лекарите тук са некадърници, специално моята. Сигурна съм, че ако ме види кожен ще каже нещо съвсем различно. Ще дам пример. Наскоро баща ми беше с изгаряния по тялото, естествено не му даде направление за хирург, а тя се правеше на лекарка. 2 седмици го "лекуваше" и нищо не се оправяше даже ставаше по-зле. Накрая баща ми си плати частно на хирург и за 1 седмица се оправи и се върна на работа. Затова й нямам никакво доверие и сериозно обмислям да се преместя. Ако някой се е излекувал ще се радвам да сподели как.
АнонименДайте съвети как да се справя със Себорея?
Здравейте. На 16 съм. Имам себорея на главата. Ходих при личния си лекар, изписа ми някакъв шампоан и ми каза, че после пак ще ми се появи. Не можело да се излекува. Не ми даде направление за кожен, а все пак исках да ме погледне специалист. Обръщам се към вас, ако знаете как може да се оправя? Казаха ми с коприва. Много се притеснявам, ами ако стане по-голямо петно ще почне да се вижда, а личния ми казва, че било тип кожа, не може да се оправи. За 'успокоение' и личния ми имал себорея. Приемам всякакви съвети. Благодаря предварително.
АнонименИскам да пия противозачатъчни
Здравейте. На 16 години съм, приятеля ми е на 19. Заедно сме от 5 месеца. Ползваме презервативи, но понякога се случва така, че да нямаме и не се пазим. Майка ми знае, че водя полов живот. Говорили сме си за гинеколог, но аз така и не съм се решавала. Срам ме е. Искам да започна да пия противозачатъчни, но дали ще ми изпишат като се има в предвид възрастта ми?
АнонименИдеи за подарък за гаджето ми?
Здравейте. Може би сте чели доста такива теми, но аз не намерих нищо подходящо в интернет и затова реших да пиша тук. Скоро приятелят ми има рожден ден и не мога да реша какво да му подаря. Не искам да е нещо банално, като парфюм или пък някакви лигави възглавнички със сърчица, наша снимка, надпис "обичам те" и прочие. Аз съм на 16, той на 20 (ако е от значение). Благодаря предварително!
АнонименКак да премахна целулита и стрии
Здравейте. На 15 съм. Имам стрии и целулит по дупето и малко по бедрата. Стои грозно и ме е срам да обуя къси панталонки или да се съблека пред приятеля си. Някой знае ли как в домашни условия да ги премахна или поне да ги намаля?
АнонименПроблеми с косата
Здравейте. На 15 години съм. От една година използвам индийска къна. Черна. Наскоро ми каза фризьорка, по-добре да ползвам безамонячна боя, защото от къната щяла да ми изпопада косата (забелязах, че пада и че е станала по-тънка). Взех си боя "ММ Беаути" (не ми позволява да пиша на латиница) съдържа амноняк. Както и екстракти от бреза, репей, лайка и невен. Искам да чуя мнения, за боята? Ще ми навреди ли? Мислила съм да я оставя да израстне (естествения ми цвят е рус, боядисах се заради подигравки , а и повече ме харесват аз също - черна). Но как да я оставя след като стои много грозно-корените руси а надолу черно. Използвам домашни маски, но освен да ми расте по-бързо нищо друго. Което ме кара да се боядисвам всеки месец. Искам косата ми да е черна, но как без да я боядисвам, а и с каквото и да я боядисвам все ще я увреждам. Докато стана на 20 сигурно ще имам 2 косъма на главата. Мога да спра преси, маши, сешоари. Съвети?
АнонименМога ли да ползвам пяна за бръснене
Здравейте. Реших да пиша тук, защото ми е неудобно да питам иначе. Въпроса ми е: може ли да стане нещо ако при бръсненето на триъгълника използвам пяна за бръснене(мъжка)? Може ли да има странични ефекти? До сега го правя без пяна, но не е толкова гладко и е като шкурка.
АнонименОтносно цветните лещи
Здравейте. Искам да попитам нещо относно цветните лещи. Намерих едни в Интернет и пише, че са еднодневни. Въпроса ми е, какво означава това. Че са за еднократна употреба и после ги хвърляме или че се носят един ден и вечерта ги махаме и на другия ден пак мога да ги нося. Ще съм много благодарна ако някой ми обясни. Благодаря предварително!
АнонименВъпроси относно тривитаминол
Здравейте. Момиче на 15. Имам няколко въпроса относно тривитаминол. Колко струва долу горе? Къде мога да го намеря в аптеките или ветеринарните аптеки? Има ли ефект? За колко време си пролича? Как да го използвам? Колко пъти в седмицата,месеца? По време на използването му мога ли да използвам преса? Косата ми е боядисана, ще пречи ли? Понеже се боядисвам веднъж месечно, но ще опитам да намаля това както и пресата. Проблема ми е, че имам обилен косопад и на места имам плешиво. Моля модераторите да пуснат темата ми колкото се може по-бързо защото ми е много спешно!
АнонименИмам проблем с ново яке
Здравейте. Вчера си купих яке, проблема е че стои някак намачкано. От това дет са га сгъвали. Не мога да го мина с ютията. Ако има значение 50% полиуретан и 50% памук отвън. А отвътре е полиестер. В магазина ми казаха, че с носенето ще се опъне. Но ми трябва след една седмица и нямам време. Ако някой знае как да го оправя ще съм му много благодарна.
АнонименИма ли значение по кое време бягам?
Здравейте. Исках да попитам има ли значение по кое време бягам. Има ли ефект даже и в късните часове? Благодаря предварително.