Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

Анонимен
Това с казиното едва ли ще се оправи. Баща ми също преди се занимаваше с това. Просто човек като почне да печели малко и си мисли, че винаги ще печели. Той спря, но сега след 20 години сигурно, почна с лотарийни билети. Спечели няколко лева и вече постоянно купува. Дори и с последните ни пари, той ще ги даде за тези билети. Мисълта ми е, че такива хазартни игри са нещо като болест и е почти невъзможно да спреш. Това, че те е оставил да шофираш в такова състояние за да може той да излезе е огромна глупост. Прави си изводите колко държи на теб. Това, че пие всяка вечер също не е добре. Приятеля ти е комарджия, алкохолик, затънал е в борчове и сама виждаш колко "държи" на теб. От такъв човек ли искаш да имаш деца един ден, помисли и за тях. Какво възпитание ще получат от него? Какво бъдеще ще имат? Ти прецени кое е най-добре за теб. Успех!
АнонименКак да премахна целулита и стрии
Здравейте. Няколко месеца по-късно пак съм тук. Бих искала да споделя, че медът помага за целулита. Още от първия път имаше видим резултат. Ако се интересувате, в интернет потърсете има доста неща.
АнонименПроблеми с косата
Мога ли да използвам olia ?
АнонименПроблеми с косата
Оставих го да израстне и смятам в най-скоро време да посетя фризьорка. Сигурно ще ме обезцветява, но няма как иначе. Жалко,че ще ми замине косата и без това пада доста а пък след този обезцветител просто ще е кошмар.
АнонименНа две очи
Много е хубаво, хареса ми.
АнонименТова любов ли е или фантазия
Едва ли те обича. Щом той си е тръгнал. След като те е видял щастлива с друг е разбрал, че ти е по-добре без него и ревнува. Мисля, че само те разиграва. Дано да греша, но едва ли. Ти най-добре знаеш.
АнонименТой иска секс, а аз не - затова ще ме зареже!
А какво те кара да мислиш, че след като му пуснеш няма да те зареже? Не си мисли,, че всичко е розово.
АнонименИмам идея да ми се обаждат хора с проблеми
Супер е. Аз също не искам да се виждам с хората като им споделям за това го правя в сайта. Ще си нещо като анонимен психолог.
АнонименЛюбовта е нещо прекрасно
И аз имах приятел с който всичко беше прекрасно. Но нещата се промениха и сега не се поглеждаме. От един град сме. Така че радвай се докато можеш, защото нищо не е вечно.
АнонименЧувствате ли се задължени на родителите си?
Не разбирам защо трябва да се чувстваш длъжна? Да, те са те отгледали, осигурили са ти всичко от което имаш нужда и т.н. Все пак това е да имаш дете. Но ти вече си голяма, имаш семейство. Не бива да го пренебрегваш, защото и те имат нужда от теб. На родителите си помагай с каквото можеш. Поговори с тях и им кажи какъв е проблема.