Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Но все пак се извинявам за малко грубите думи...:)
Анонимен коментира:
Извинявай,но какво означава ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕГО!??! Ако ти го обчаш или държиш на него,БОРИ СЕ!!! А ако си си мислила,че това ще бъде някаква лятна афера,то тогава можеш да си намериш накой друг пак за един месец.... Винаги пиша мили и добри коментари,НО как може да кажеш такова тъпо нещо...ти самата трябва да знаеш дали държиш на него.... Какво щяхме да правим ако не съществуваше любовта!??! ВСИЧКИ ХОРА ЩЯХА ДА СА студени,безсърдечни,корави и какви ли не още!!! така че не задавай такива тъпи въпросииии!!!!
Анонимен коментира:
Хмм.... най-добре извикай/изкрещи на висок глас ПРЕСТАНИ!!!
Анонимен коментира:
Незнам но не пиши адресите си и имената си.По добре е да е анонимнно...
Анонимен коментира:
Бъди горда,смела...ако пак се ОПИТА ти го ритни или нещо такова...просто казано защити се.Защото никой няма право да прави такива УЖАСНИ шеги с теб.. Когато се защитиш и всички видят това ти просто излез от стаята с горе вдигната глава.Просто да не типука....дръж се все еднонищо не станало....покажи че с теб не трябва да си правят такива шегички.... НАДВАМ СЕ ЧЕ СЪМ ПОМОГНАЛА:)Успех...
Анонимен коментира:
Бъдете по-строга с нея,кажете че няма да търпите такова отношение повече към вас.Но не прекалявайте,бъдете и мила и строга.Все пак в нейните и вашите ръце е нейното бъдеще...Оценките в училище ще зависят много от нейното образование.....Няма да си знае материала....Просто най-мирния и лек начин е да седнете и да поговорите с нея...Все пак вие сте и майка.:)
Анонимен коментира:
Здравей,забрави всичко,което е било до сега!:) Отпусни се,бъди по достъпна,весела,контактна и най-важното не се срамувай!:) Във всеки човек има нещо прекрасно....Е покажи я тази част!:) Пожелавам ти успех и да имаш ужасно,ама ужасно много ДОБРИ приятели
Анонимен коментира:
може би иска да сесближите или повече внимание.Незнам
Анонимен коментира:
А и ако езапочнал да ти изневерява с една с друга просто няма да се спре.Наистина повярвай ми.
Анонимен коментира:
Ами,любовта понакога е болезнена понякога прекрасна.Тя не ни пита кой да обичаме просто избира един и това.Нищо не може да направи човек.Направи някак си да ревнувапопитай свой приятел да изиграе такава роля,НО само ако е наистина добър приятел.Или просто се опитай да го превъзмогнеш.Аз самата съм така влюбена съм в едно момче,но немога без него и така че.Изневярата е голямо предателство само да знаеш...Пожелавам ти голям успех!
Анонимен коментира:
А и може да те харесват,поведенията на момчетата са непредсказуеми такаа че...или незнаят как да го покажат.Незнам....Пожелавам ти голям Успех!!!
Анонимен коментира:
Спокойно,просто не им го позволявай.Направи те да станат за смях просто ги ритни там където не трябва или нещо такова защитвай се.Бъди смела просто отключи тази опция.Но ако се оплачеш на някой също е добре но те ще започнат да се подиграват с това че си клюкарко но просто не им обръщай внимание.А и затова че те мислят за ...... да не ти пука имай си собствено мнение!Аз самата съм на почти 12,само един месец ме дели до 13.