Собствените ми родители са с каменни сърца

Собствените ми родители са с каменни сърца
Здравейте, казвам се Катерина Русинова. Отдавна се каня да ви пиша защото това което ще напиша е жестоко. Аз съм на 44г. Имам чудесен съпруг и едно прекрасно дете. От 11г. слушам само обиди, унижения и клевети от моите родители сем. Ирина и Петър Петрови от с. Добри дял. Мъчим се като грешни дяволи. Родителите ми непрестанно злословят по адрес на съпруга ми. Баща ми твърди че е гледал голямата ми дъщеря, но за съжаление това е само оправдание, за да си прикрие мръсните помисли, не я пускаше нарочно да не би съпругът ми да я изнасили.

Това е човек със каменно сърце и без капка СЪВЕСТ. КАК не го е СРАМ. Никога не съм предполагала, че ще се окаже толкова подъл и зъл. А той дали си е задавал въпроса, защо покойните ми баба и дядо не го приеха, защото не можеха да го понасят, и затова той ги прати в старчески дом, въпреки че има условия и средства, но неговата подлост и егоизъм наделяха.

Той се мисли за недосегаем. През всичките тези години постоянно ми се натякваше, че са ме хранили и издържали, а в същото време хранят и издържат брат ми който е осиновен от покойната ми леля, и който няма никакви законни права над бащината ми къща. Няма да преувелича като кажа, че се срамувам от тях. Тези хора преминаха всякакви граници от злоба. Не искам и да чувам за тях.

Катерина Русинова. . . с. Джулюница[Още подобни истории тук]

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

miglena
miglena
14.10.2015 16:30
А ти защо не си гледаш сама голямата дъщеря, само това не разбрах. Е, както и защо пишеш имена, давай направо и банковите сметки, съдебен спор :D
0
0
тя
тя
31.03.2015 16:31
" а в същото време хранят и издържат брат ми който е осиновен от покойната ми леля, и който няма никакви законни права над бащината ми къща" - Дали човек, който има сърце е способен да изрече това??? Крушата не пада по далече от дървото си, мила. Ако баща ти няма сърце, то и ти не си по - различна. Цялата семка сте си лика-прилика.
3
1
игнор
игнор
06.01.2015 08:44
Вечния негативизъм у българина.Започва се със завист,алчността също влияе ,не може ли да сме по културни???
0
0
А.
А.
29.12.2014 12:55
Нали знаеш, че една история винаги има две страни?Твоята я видяхме, но дали разказана от родителите ти няма да е коренно различна?
Незнам до колко родителите ти са толкова лоши колкото ги изкарваш или само ти ги представяш така, но от написаното по горе ми стана ясно само едно-ти си много озлобена и отмъстителна жена.
Мисля че трябва да се срамуваш от себе си а не от тях, защото погледни с каква злоба пишеш за всички тях и каква вина има брат ти?
Не стига, че е ощетен от родителите ти ами и със каква злоба казваш, че той няма никакви права над БАЩИНАТА ти къща....
Ами засрами се наистина, нали се срамуваш от тях, а защо имаш претенции тогава....
5
0
М. А.
М. А.
25.12.2014 12:05
Виж, аз съм много по-малка от теб, мога дори дъщеря да ти бъда и едва ли ще обърнеш внимание на това, което ще напиша, но.... Като за начаало не мисля, че трябваше да пишеш и фамилия и град и прочие, нито имената на родителите ти и т.н, но както и дас е. Колкото до самата тема-баба ми и дядо ми се отнасят по същия начин с майка ми и до ден днешен-а тя е вече на 41г. Единственото, което можеш да направиш в такъв случай е да ги игнорираш и да не обръщаш внимание на родителите си. Ти си голяма жена, имаш свой живот и никой, било то и родителите ти няма право да злослови и да се бърка в живота ти. Точно заради таскива родители, ако не и по-лоши, майка ми пропусна много шансове в живота и много грешки заради тях допусна. Може би и заради това, въпреки, че съм само на 18 вече не живея с майка си, която все още живее с бабаа ми и дядо ми поради други неприятни обстоятелства. Заради тях маайка ми и баща ми не са заедно от много години...
7
0
А.
А.
29.12.2014 12:44
Браво, едва на 18,а разсъждаваш толкова мъдро.
3
0
Р.
Р.
10.10.2014 19:37
мога да ти кажа, че баща ти е типичния български мъж - натякващ понякога несъществуващи събития, бързак, хулиган, надменни, нетехнологични... ужасни са просто! ето заради това не искам да си имам работа с тях! нито искам да спя с българин нито да се женя. няма равни на тях...

Р. 20г.
3
2
горан
горан
10.10.2014 12:39
хората са прави с мненията си без значение колко се мразите вкъщи колкко се ненавиждате всички останали ви възприемат като едно семейство , спри да се оплакваш проблема е в това че имаш некакви очаквания и чакаш нещо от тях дали къща или друго не знам откажи се от семейни придобивки знай че за човек най важното е личното достоинство това се предава и на децатати и те ще се карат един ден колкото и да им се обясняваш че си прави те гледат и копират и те ще допуснат твойте грешки , по важно е да бъдеш избери да разчиташ на себе си прости им вътрешно дари да не ти се иска или поне се опитай това положение те омерзява прави те човек различен от това което искаш да бъдеш цапаш се с чужди лайна , иначе забравяйки за това се абстрахираш може да мислиш по трезво гледай си твоито семейство с мъжа ти не очаквай от никои да ти каже извинявай просто бъди смирена
3
0