Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Наистина това е много лошо.Не съм в твоята ситуация,но имах една приятелка,която искаше да учи за едно,а родителите й я пратиха за друго...Моят съвет е направо да кажеш на вашите,че не те влече рисуването,че това не е твоята мечта,предполагам всеки родител би направил всичко,за да бъде детето му щастливо!
Анонимен коментира:
Честно казано,за мен момчетата са едни жалки нищожества.Разбирам те,и при мен беше нещо подобно като при те,а и съм много чувствителна като теб.Характерът ми е такъв,че колкото повече трупам лоши неща,толкова по-зле става. Избухни...Удари им по един или се развикай,покажи им,че не си слаба,а можеш да се защитаваш.! Тогава нека видят с кого са се захванали! Аз така направих и сега нямам проблеми.
Анонимен коментира:
По-добре е да не ги махаш космите,защото като ги махнеш след време ще станат по-големи...поне така съм чувала.Според мен не е смешно и мисля да не се притесняваш!:)Всеки е различен в крайна сметка.Важното е ти д се чувстваш добре.
Анонимен коментира:
Аз мисля да му пишеш.Нищо няма да загубиш-дори в негово лице може да откриеш добър приятел!:) Желая ти от все сърце да е същото момче,което мислиш че е. Успех!:)
Анонимен коментира:
Аз вафлички не харесвам,но всеки има право да си прави каквато иска прическа!:)