Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Те знаят къде ми е слабото място

Те знаят къде ми е слабото място

Те знаят къде ми е слабото място
Здравейте! Искам да споделя моята история. Тази година съм 9 клас и не вярвах, че ще ми се случи това. Лятото ми мина страхотно и в началото на учебната година всичко беше добре, но един ден започнаха и проблемите в класа. Миналата година всички ме уважаваха и нямах никакви проблеми с никой, а тази сякаш не са същите хора.

Тези дни доста момчета ме тормозят, подиграват и се зяждат с мен. Не знам защо толкова ми пука от тяхното мнение, но наистина прекаляват. Аз съм доста чувствителна и искам да се променя, защото те знаят къде ми е слабото място . Не знам какво да правя. . . и усещам как ще избухна някой ден !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (25)

Изпрати
Потребител#164217
Честно казано,за мен момчетата са едни жалки нищожества.Разбирам те,и при мен беше нещо подобно като при те,а и съм много чувствителна като теб.Характерът ми е такъв,че колкото повече трупам лоши неща,толкова по-зле става.
Избухни...Удари им по един или се развикай,покажи им,че не си слаба,а можеш да се защитаваш.!
Тогава нека видят с кого са се захванали!
Аз така направих и сега нямам проблеми.
0
0
Диме
Диме
25.07.2015 10:05
Никога не се променяй заради хора, които не си заслужават. Бъди себе си :)
0
1
Лили
Лили
13.04.2015 12:28
Въобще ама въобще да не ти пука ! Момчетата са едни нищожни,незнаещи какво искат- особено в тази възраст същества , които обикновено или дразнят за да се правят на интересни пред приятелите си или са чисто и просто задници ИЛИ те харесват. Така че не си слагай присърце някакви обиди от ниско-ерудирани подрастващи момченца. Нали знаеш ,жените се развиват по-бързо и умствено и физически ;)
2
3
Джорджия
Джорджия
23.11.2014 13:25
Не им обръщай внимание и ще спрат... мен единственно в 3 клас ме подиграваха защото имам заешки зъби :D а колкото до гимназията гледах да се разбирам с всички не бях готина, но не бях и задръстенячка...
0
1
Аз
Аз
23.11.2014 11:31
До колкото разбрах,преди сте се разбирали,нали така? Отиди и директно ги попитай какъв е проблемът, защо са се променили.Когато си директна, няма как да не ти дадат никакъв отговор. А ако след това продължават,просто отвръщай със същото отношение като тяхното.Не им показвай страх,наистина ИЗБУХНИ пред тях.Нека видят,че не ти е до техните глупости и че не могат да ти повлияят. :)
1
3
Нели
Нели
27.10.2014 15:16
Ми..... избухни!!!
2
3
нелла
нелла
19.02.2014 23:02
Момчетата те тормозят,оплаквай се на директора той може да направи нещо или пък се премести,ако не се търпи има и други училища.А можеш да се справиш с тях ако и ти им разбереш слабите места или ако се пражиш на нещо което не си.На тая възраст и момчетата незнаят как да покажат на 1 момиче че го харесват,така че може и това да е причината,а другата възможност е да е от завист,заради превъзходство(материално,умствено).И която да е от последните 2 причини на теб трябва да ти се вдигне самочувстжето.
0
4
reni
reni
04.01.2014 00:54
Честно казано и аз съм минала през това.В началото е доста тежко,когато изведнъж хора с които си се разбирала се настроят срещу теб.Бих ти препоръчала да ги затапваш всеки път когато те обидят с нещо...просто се опитай да измисляш по-брутални обиди от техните.Така ще се засегнат..ще се почувстват глупави и ще им омръзне да се заяждат.Не се предавай!Успех! :)
1
1
Баща на 3 деца
Баща на 3 деца
04.12.2013 16:56
Може би си станала по-женствена?Момчетата на тази възраст обикновенно не знаят как да покажат че харесват момиче.Дразнят "бъзикат се" и т. н .Това вероятно е индикация че си харесвана?Разгледай проблема си от тази гледна точка.Може пък да се окажа прав.Успех!
2
1
Кирил
Кирил
05.11.2013 15:44
Защо не помолиш Бог да ти помогне . Или Пресвета Богородица , те много обичат децата , помоли ги просто :)Бог знае кога как и къде :)
3
4

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
52
41
35
20
10
Дай твоята оценка: