Ezine.bg»Мрежата»Rosi Stoyanova»Моите коментари
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
Администратор

Моите коментари

Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, в 5-тия абзац е посочено: Готовият крем се оставя да се охлади, след което към него се прибавя маскарпонето. Разбърква се хубаво и тортата вече е готова за сглобяване.
Rosi Stoyanova коментира:
Ако ви се се стори много брашно, може да намалите количеството и да добавяте постепенно до получаване на желаната консистенция :)
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, може да оставите фолото в началото, като по време на печенето го отстранете, за да добият апетитен загар. Сложете в загрята на 200 градуса фурна и печете около 30-40 минути
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, може да замените захарта с подсладител по ваш избор :)
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, хубаво е да се добави това количество сметана, за да станат с хубава консистенция :)
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте 7 грама суха мая се равняват на около 25 грама жива. Може да използвате жива мая, но обърнете внимание, защото може да е необходимо по-дълго време на втасване :)
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, във второто изречение е описано - Добавяме нарязаните на две смокини и рендосаната тиква :)
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, балсамовият оцет е с малко по-силен вкус, затова не добавяйте голямо количество. На това количество лук 1-2 лъжици би трябвало да са напълно достатъчни
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, захарната вода е в малко количество, колкото да се намокрят ябълките
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, в рецептата е упоменато, че брашното, грисът, половината от останалата захар и содата се смесват на сухо, след което се омесват добре с ябълките, олиото и канелата.
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, сладкишът е постен и се приготвя без яйца :)
Rosi Stoyanova коментира:
Ако желаете, може да добавите олио според вашия вкус :) Все пак имайте предвид, че бутчетата са по-мазни, а и не всеки обича прекалено мазни ястия. Поздрави
Rosi Stoyanova коментира:
Ако ви се разкашква много за вашия вкус, може да намалите малко времето за печене
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, още в първото изречение пише - бобът се изсипва в тенджера и се прибавят нарязаните зеленчуци, червен пипер, магданозът и джодженът. Морковът, целината и лукът са нарязаните зеленчуци :)
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, рецептата е описана с точни мерки и изпробвана, може би не сте успяли да спазите някоя от стъпките в приготвянето на содената питка?
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, за деца трябва да бъдете особено внимателни, когато давате народни лекове. Не сте и уточнили колко голямо е детето, но е най-добре да се консултирате със своя педиатър :) Поздрави
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, не ги препичайте много, защото могат да станат твърди. Стават готови бързо и ако ги извадите навреме, ще са мекички
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, в случай са необходими около 200-250 грама брашно :)