Ezine.bg»Мрежата»Rosi Stoyanova»Моите форумни постове
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
Администратор

Моите форумни постове

Rosi StoyanovaКажете си мнението за противозачатъчните Ясмин?
Здравейте, аз пих Ясмин в продължение на 1 година и бях изключително доволна - кожата ми стана невероятна, цикълът ми се регулира, без ПМС, не качих излишни килограми. Тук идва и негативът - само след една година прием ми откриха малък фиброаденом в едната гърда. Моето мнение е, че подобни хапчета трябва да се приемат само след съответните изследвания и лекарска препоръка. Аз ги пих след лекарска препоръка, но не ми назначиха никакви изследвания...
Rosi StoyanovaНапипвам бучка в гърдата си
Здравейте, мисля че не бива да се притеснявате, а да отидете на профилактичен преглед при лекар. Тъй като сте прекалено млада, според мен шансът да е нещо злокачествено клони към 0. Въпреки това може да е някоя кистичка или фиброаденом, които са доброкачествени, но все пак това единствено може да се установи при лекар. Не се притеснявайте за нищо, а си вземете направление за мамолог. Не
Rosi StoyanovaМоля да ми кажете истината
Според мен изглеждаш напълно нормално, не си дебел и грозен Бъди по-уверен в себе си Спортувай, не яж твърде много боклуци и няма да имаш никакви проблеми с външния вид
Rosi StoyanovaСитни пъпчици по челото, придружени с лющене на кожата.
Според мен трябва да отидеш на дерматолог, който да ти помогне в тази ситуация. Не опитвай всякакви маски от Интернет, защото може само да влошиш проблема. Просто отиди на дерматолог, за да не се усложни положението.
Rosi StoyanovaИскам да направя моя модна линия
Първо искам да те поздравя за твоя ентусиазъм и хъс. Не се отказвай и остави приятелките ти да си говорят каквото искат - вятър им вее покрай ушите още )) Хубаво е, че вашите те подкрепят, давай само напред Несъмнено ще срещнеш някои затруднения, но колкото повече навлизаш в материята, толкова по-добре ще стават нещата
Rosi StoyanovaНуждая се от съвет - той спи прекалено много!
Според мен трябва да влезеш малко в положението на приятеля си. Явно той работи доста и се чувства изморен, нормално е да иска да си почине.
Rosi StoyanovaСкоро се пенсионирам, но искам да продължа да съм сред хора и да съм полезна
Можете да си намерите някой, да пътувате заедно и да осъществите идеи, за които все не е оставало време. Щом пълноценният живот за вас е сред хора - определено трябва да се стремите за нещо в тази насока.
Rosi StoyanovaДали ми изневерява?!
Може да не ти е изневерил, но според мен като нищо може да го направи щом се занимава с подобни сайтове. Все пак не си втълпявай нищо без да си сигурна на 100%.
Rosi StoyanovaВлюбена съм в женен мъж
Според мен трябва да намериш сили да го оставиш и да продължиш напред. Не те съдя, но не си пропилявай младостта с човек, който никога няма да може да ти обърне необходимото внимание.
Rosi StoyanovaИскам мнението на мъжете в този форум ..
Щом позволяваш вече и жени да се включат, ето моето мнение - отдръпни се. Вече си му дала един шанс, а той отново е започнал да пише в тези сайтове. Не се самоизмъчвай и направи каквото сърцето ти подсказва
Rosi StoyanovaОбъркана
Ако те обича, няма да търси забавления по тези сайтове. Мисля че сама знаеш отговора
Rosi StoyanovaПомощ - сомнамбул с нож!
Потърси помощ, сомнамбулизмът е опасно нещо. Може да се нараниш сериозно. Ходенето насън може да се получи от стрес, претоварване и редица други неща, но единствено лекар може да ти помогне със сигурност.
Rosi StoyanovaСтрах от годеж и сватба
Теб от какво те е страх - самата церемония и всички погледи, вперени в теб или от това, което ще се случи след сватбата - семейство, ангажименти, отговорности. Не се притеснявай, ако си намерила правилния човек за теб, страховете ти бързо ще изчезнат. Все пак, не ти ли се иска да се видиш в бяла рокля поне малко?
Rosi StoyanovaСтрах от годеж и сватба
Може би факта, че си живяла в семейство с насилие, обуславя тази твоя непоносимост към брака. Ами нищо не ти пречи да си живееш живота с твоя избраник и без да се омъжваш /стига той да е съгласен/. В крайна сметка, не подписът осигурява щастието. Нали това трябва да е твоя ден. Просто не го прави заради натиск на роднини и т.н.
Rosi StoyanovaАлкохол и Метазол
Препоръчвам да се консултирате с лекар, защото само той би могъл адекватно да ви отговори на този въпрос.
Rosi StoyanovaКак да намалим обиколки по възможно най-безвредния начин.
И аз бих се радвала да науча нещо повече по въпроса. Има едни 2-3 килограма, които хич не искат да ме оставят...
Rosi StoyanovaПравим опити за бебе!
Искам само да изразя своята подкрепа към вас и от все сърце да ви пожелая скоро да се сбъдне най-съкровената ви мечта Мислете позитивно и всичко ще се нареди както трябва. Успех!
Rosi StoyanovaСебореен дерматит
Според мен на първо място трябва задължително да се консултираш с дерматолог. Себорейният дерматит е много упорито заболяване, но може би ако започне да се лекува навреме, симптомите по-бързо ще отшумят. Ако не го лекуваш може да се разпространи по тялото... За съжаление не мога да ти дам съвет за конкретен крем, но внимавай каква козметика използваш, за да не се усложни... Посети лекар и успех ти желая