Rosi Stoyanova
Администратор
Моята стенаРецепти1268СнимкиСтатии944Съвети52Споделени ИсторииКоментари80Форумни темиПостове във форума25За менИзпрати съобщениеточки1498
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Торта с хрупкави вафлички, домашен крем и маскарпонепреди 1 годинаТорта с хрупкави вафлички, домашен крем и маскарпоне19.09.2021Торти и глазуриЗдравейте, в 5-тия абзац е посочено: Готовият крем се оставя да се охлади, след което към него се прибавя маскарпонето. Разбърква се хубаво и тортата вече е готова за сглобяване.
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Кекс със стевияпреди 2 годиниКекс със стевия16.09.2020КексАко ви се се стори много брашно, може да намалите количеството и да добавяте постепенно до получаване на желаната консистенция :)
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Свински ребърца на фурнапреди 2 годиниСвински ребърца на фурна01.05.2017РебърцаЗдравейте, може да оставите фолото в началото, като по време на печенето го отстранете, за да добият апетитен загар. Сложете в загрята на 200 градуса фурна и печете около 30-40 минути
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Домашен малинов сладоледпреди 2 годиниДомашен малинов сладолед07.05.2016Плодов сладоледЗдравейте, може да замените захарта с подсладител по ваш избор :)
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Лесни и ефектни мини козуначетапреди 2 годиниЛесни и ефектни мини козуначета14.04.2019КозунакЗдравейте, хубаво е да се добави това количество сметана, за да станат с хубава консистенция :)
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Тракийски милинки по рецепта на Звездевпреди 2 годиниТракийски милинки по рецепта на Звездев16.02.2020МилинкиЗдравейте 7 грама суха мая се равняват на около 25 грама жива. Може да използвате жива мая, но обърнете внимание, защото може да е необходимо по-дълго време на втасване :)
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Кейк с тиква и сушени плодовепреди 2 годиниКейк с тиква и сушени плодове02.01.2023КексЗдравейте, във второто изречение е описано - Добавяме нарязаните на две смокини и рендосаната тиква :)
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Как да карамелизираме лукпреди 2 годиниКак да карамелизираме лук08.01.2021ЛукЗдравейте, балсамовият оцет е с малко по-силен вкус, затова не добавяйте голямо количество. На това количество лук 1-2 лъжици би трябвало да са напълно достатъчни
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Постен ябълков сладкиш с грис и канелапреди 2 годиниПостен ябълков сладкиш с грис и канела27.01.2023Ябълков сладкишЗдравейте, захарната вода е в малко количество, колкото да се намокрят ябълките
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Постен ябълков сладкиш с грис и канелапреди 2 годиниПостен ябълков сладкиш с грис и канела27.01.2023Ябълков сладкишЗдравейте, в рецептата е упоменато, че брашното, грисът, половината от останалата захар и содата се смесват на сухо, след което се омесват добре с ябълките, олиото и канелата.