Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Ако той е истинската ти любов, както твърдиш... запази детето. От тази истинска и силна любов ще остане един малък Даниел, който ще расте пред очите ти и ще ти напомня, колко много можеш да обичаш и как можеш да се бориш. Кажи му... наистиа ще му стане мъчно, че няма да отгледа детето си. Но поне ще гледа как то расте в корема ти и ще се радва, че ще си имаш опора в живота. Едно дете никога не е тежест. Както казжваж Бог те е дарил с него... значи сега те дарява и с дете от него.
Анонимен коментира:
Значи... той ти казва, че всичко е просто секс и ти си мислиш дали не изпитва нещо към теб? Ама ти съвсем сериозно ли? Държи се добре с теб, като има зор. Държи се зле... понеже не иска да му досаждаш. Вижда, че си наивна и се възползва от теб. Стегни се и му бий шута. Първите дни ще е като котенце кротък и миличък за да му се вържеш пак.... ама като види, че си приключила окончателно бързо ще се откаже.
Анонимен коментира:
С приятеля ми подкарахме 3 година заедно. И двамата сме от Варна но той учи в София. Когато се събрахме знаех, че учи там и че ще е трудно... но реших да опитам и да се насладя на хубавите моменти, макар и малко... отколкото никога да не бях пробвала и не съжалявам. Имаме безплатни минути-чуваме се, имаме скайп-пускаме камерите и се виждаме. Дори понякога си помагаме и за университета. Приятеля ти има възможност да се пребира по 1-2 пъти в месеца, а моя се пребира през 2-3 месеца. Радваме се на едно пусто лято и празници. Така чееее отдай се на чуствата си, изживей я тази любов и не се насилвай да забравиш нещо, което не си изживяла. Радвай се на малките моменти. Дори смея да твърдя, че тези връзки са най-силни, защото така виждам, че когато искам да се чуя с него... той ще ме изслуша макар и на 500км. Когато сме заедно се наслаждаваме на макс... на всяка прегръдка, на всяка усмивка и всяка целувка и тогава просто времето е спряло и сме си само аз и той. И така... изживей си я на макс. Ако се обичате и си вярвате всичко ще е наред. Упсех :)