Той умира, а аз съм бременна

Той умира, а аз съм бременна
Здравейте
Аз съм момиче на 23г. от София, но вече 4 години живея и уча в Мюнхен, Германия.

С приятеля ми се запознахме още в училище. Името му е Даниел и сме заедно вече 5 години. Той е всичко, което някога съм искала - добър, нежен, чувствителен, толкова красив. Както всяка нормална двойка понякога се караме, но след не повече от 10 минути и на двамата ни минава.

Винаги съм вярвала в истинската любов, но след като го срещнах вече смело мога да заявя, че човек може да се влюби истински само веднъж. През тези 5 години сме се разделяли за кратко, всеки е опитвал с нов партньор, но просто с никой друг не се получава.

Проблемите ни започнаха още от началото. Той загуби баща си и брат си. В резултат от това започна да излиза всяка вечер, да пие, да се друса. Това беше много труден период и за връзката ни. Почти цяла година нямаше и следа от момчето, в което се влюбих.

Изчезвал е, не се е прибирал с дни, но аз реших да не го оставям и да му помогна. Родителите ми, ми повтаряха да го зарежа, защото бил наркоман, алкохолик.. Но с моя помощ и помощта на приятели Дани се съвзе. Ходеше на лекар, взимаше успокоителни и т.н и най-после спря с алкохола и наркотиците.

Помислих, че най-накрая всичко ще бъде наред, докато не започна да припада. Отидохме на лекар и откриха, че е болен. В момента, в който ми казаха, животът ми сякаш свърши. И тогава започнаха постоянните срещи с лекари, събиране на пари за операции, консултации, терапии, изследвания..

След това го пратиха при специалисти в Германия. Това е причината, поради която дойдох да уча тук. Вече 8 месеца е в болница в Берлин. Много рядко го пускат да излиза някъде. Лекарите казаха, че няма какво повече да се направи за него и му остават от 5 до 9 месеца.

Преди 2 месеца помолих да го пуснат за малко и излязохме. Прекарахме 2 страхотни дни и точно преди да се върнем в болницата той ми каза, че е време да продължа, но без него.

Най-много ме боли от това, че той иска да се разделим. Знам, че го прави за да ми е по-лесно след това, но аз искам да остана с него до края. Не отговаря на смс-ите ми, не ми звъни, не иска да отивам при него.. Затваря се в себе си и не ме допуска.

Скоро разбрах, че съм бременна. Не знам какво да правя..

Нямам възможност да гледам сама дете, не знам дали да му кажа, знам само, че ако го направя ще го натъжа, ще го заболи.. Не искам да го оставям, нямам желание и да продължавам с някой друг.

С него изживях моята приказка, с него е първият ми път, с него съм просто щастлива.. пиша това със сълзи на очи. Бог ме дари с най-прекрасния човек, какъв е смисъла да ми го отнема?!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (124)

Изпрати
Елена
Елена
06.05.2016 20:24
Разбира се, че трябва да му кажеш! И аз умирам... Децата са единственото, което все още ме крепи! Кажи му, кажи му,...може би ще размисли!
2
1
Idit
Idit
01.09.2015 21:15
tuk ima li izobshto istinski istorii -_-
3
1
tttt
tttt
08.07.2015 13:03
Istoriata e mnogo stara......vijte komentarite nazad s kakva data sa.....
5
2
ММ
ММ
06.07.2015 15:33
Бог не ти го отнема. той те дарява с него отново, но с едно по-прекрасно продължение.
2
5
Николай Христов
Николай Христов
08.05.2015 02:24
Привет, мога да кажа, че знам какво ти е защото аз на скоро загубих жена си седмица и половона след раждането на нашия син. Няма да изливам мъката си по форумите, но искам по някакъв начин да ти помогна. Живея в Германия от 7 години и тук погребах най-любимия си човек. Nikolaj Christov ми е фейсбуука. Намери не и ще се опитам поне да те посъветвам нещо. Пожелавам ти много сили, имаш нужда от тях!
3
2
Ваня
Ваня
16.07.2015 19:56
Какво има да помагаме? Публикацията е от преди две години. Няма начин съветите ни все още да са от полза. Лошото е, че се въртят стари статии, без някой на пише има ли развитие по случаите.
5
0
Anastasiq Tsukova
Anastasiq Tsukova
11.04.2015 22:15
Az mislq che trqbva da poslushash sarceto si i da go sledvash.Kakvoto i da napravish she e pravilno za teb.Givota e pred teb she se sblaskash te teparva kakvo she ti podnese tova e samoto nachalo.
0
2
дсдсдсд
дсдсдсд
09.07.2014 18:46
пак измислена история
6
1
Любка Начева
Любка Начева
01.07.2014 11:01
Мило момиче,живота ти е много тежък,пред теб стои наистина сериозен проблем.Дано не е много късно когато прочетете тези редове.Пиша ви като майка,не лишавайте момчето от възможността да узнае за своето дете.Мислите,че ще го натъжите? А може това да му достави радост,че каквото и да се случи с него,ще остане едно дете,което ще ще носи неговата кръв,едно дете,което ще направи живота му смислен.Ако обичаш този човек,ще родиш детето,което ти е дарил,това е част от него.Да,ще ти бъде трудно,но не си единствената майка,отглеждаща сама детето си.Ще се справиш! Надявам се и родителите ти да ти помагат.Детето е дар от Бога,не лишавай и себе си и човека когото обичаш от този дар.
15
2
юстина
юстина
03.05.2014 17:45
Здравей.
Остави детето да живее,аборта е убийство то е живо има душа,макар тялото му да е мъничко.Не знам как ще реагира приятеля ти ако разбере ,ти го познаваш може да реши да се бори или пък да се отчае ,не змам.
Знам обаче че най добрата клиника в Европа е в Истамбул мог да ти дам номер на лекаря който прави връзката между Бг. и клиниката в Истамбул обади се ако решиш на мен 0885080546
11
1
али раза
али раза
26.04.2014 07:27
Бозааааааа
4
0

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 66
521
422
317
26
10
Дай твоята оценка: