Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Тази гледна точка не е лишена от смисъл, но за мен един човек на 18 не е още съвсем готов да изгради пълноценна дългосрочна връзка. Всъщност истинското щастие идва точно когато успееш да изградиш такава връзка, в която хем се чувстваш удобно, хем си удовлетворен. Но това изисква зрелост и обикновено не се получава добре от най-първата връзка. Разбира се, че не говорим тук за прескачане от цвят на цвят цял живот. Но опознаването на повече от един партньор ти дава шанс да знаеш на един по-късен етап наистина какво искаш и какво не. Иначе в текущата ситуация, момичето малко или много трябва да си реши сама, защото ние не сме запознати със всички обстоятелства. Аз само излагам моята принципна гледна точка. Когато става въпрос за интимна връзка, така или иначе човек, малък или голям, трябва да решава сам.
Анонимен коментира:
Добре са го казали момичетата след мен :) Не допускай да се обвържеш в скучна връзка още на 18, че после е въможно да не ти се размине, колкото и тъжно да звучи! Пък и както вече казах, с известен опит в любовта, можеш и да прецениш като дойде време за нещо по-сериозно наистина какво искаш и какво би те удовлетворило. "блаблабла", и аз май съм в подобно на твоето положение. Само дето аз нямам дете, но пак е много трудно да мислиш за раздяла след толкова години... Успех ти желая, каквото и да решиш! А ти, мило момиче, "малкачернакотка", живей че животът много бързо минава! Това е нещо, в което още не вярваш на 18, но е така.
Анонимен коментира:
Здравей! Вече съм над 30 години и от твоята възраст съм с един и същи мъж. Обичам го като приятел и се разбираме, но вече сме си омръзнали тотално като любовници. Не пиша за да се жалвам, а за да ти кажа че след всички тези години осъзнах, че точно на 19 е момента да експериментираш и да се влюбваш, защото после се чувстваш ощетен и неспособен за пълноценна връзка на зрели години. Не казвам задължително да оставиш приятеля си, но ако тръпката е изстинала и не намирате начин да я върнете, не му мисли толкова много! Защото точно на 19 човек трябва да е влюбен! После идват семейството, децата... не си цял живот така влюбен като на млади години и няма как да стане. Известно разнообразие във връзките има значение и на по-късен етап, за да намериш наистина този човек, с който си удовлетворена дългосрочно, а не просто така да се е получило от немарливост и навик. Помисли добре, ако мислиш, че може да оправите нещо, говори с приятеля си, но ако не, бъде влюбена и изживей това, защото сега ти е времето за тези емоции! Прекрасно е да си влюбен!
Анонимен коментира:
Българите сме супер задръстена нация и хората все още си позволяват супер ограничено да съдят личния живот на другите! Това за пореден път показва, че каквото сами си направим, друг не може да ни го направи.