Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Май се влюбвам в друг

Май се влюбвам в друг

Май се влюбвам в друг
Здравейте, за първи път пиша в подобен сайт,но наистина се нуждая от съвет, защото не знам какво да правя.

На 18 съм,имам си приятел на 19.Имаме връзка от година и шест месеца,но преди известно време (5-6 месеца някъде) се появи друго момче (на 22).Излизахме няколко пъти,целувки,прегръдки,но нищо повече.

Преди около седмица,се виждахме за 2 дни (бяха едни от най-прекрасните ми дни от доста време насам),повреме на тези 2 дни се случиха разни неща (мисля че се досещате) и след тези дни постоянно мисля за него и мисля че съм влюбена.

Обичам приятелят си,но мисля че нашето време мина,не знам дали е временно или наистина ми омръзна..Проблемът е че не мога да го оставя и не знам,какво да правя с другото момче.Всеки ден си пишем и наистина когато не го виждам ми липсва.

Моля,който е бил в тази ситуация или просто се поставя на мое място да ми сподели какво би направил . Благодаря Ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (17)

Изпрати
мразя курви
мразя курви
03.02.2014 15:04
Горката ти, вземи се гръмни. Като искаш да те е*е някой друг, прекратяваш си връзката и тогава. Защото ти си знаеш каква си- ти си к**ва. Пожелавам ти един ден на сина ти и на дъщеряти да им правят същите неща както и на теб цял живот :)
3
4
Цветелина
Цветелина
15.09.2013 09:44
Ха за една година ви минало времето.. значи на тези с 20-30 години брак не знам :Д
По темата .. миличка, доста курвенски си постъпила. Когато искаш да правиш нещо с друг- прегръдки,целувки, флирт, секс и пр. , разделяш се с приятеля си и си въртиш шапката. Но ти си постъпила много грозно и нечестнол
4
2
Сливенски
Сливенски
15.09.2013 09:40
Не е проблема ,че си го направила!Проблема е ,че първо не си се разделила и след това направила!А това вече си има име!!! И името всички го знаем...
5
2
тото
тото
30.08.2013 09:26
Много си млада още за да се колебаеш за такива неща. Не му мисли, а действай. С втория естетвено. А на другото момче просто му кажи, че всичко е свършило, не го лъжи...
4
1
patila
patila
28.08.2013 16:48
Здравей,на 32 години съм имала съм различни връзки до тук в живота си и стигна до простичкия извод-ако се колебаеш между двама рискувай с втория-ако първия ти даваше всичко от което се нуждаеш-втори нямаше да има. Каквото и да стане не съжалявай за нищо-изживей си го.Никой не знае кога ще дойде "Голямата любов" и дали ще дойде въобще. Сега живеем в крайно прагматичен свят и малко или много сме "всеки за себе си". Така че ако сте приятели ,разбирате се и секса е хубав значи имаш повече от много хора които още мечтаят за принцове и принцеси на бели коне :)
2
1
cvetelina
cvetelina
24.05.2013 22:00
нещо не съм съгласна с предишното мнение.може пък да е нещо мимолетно.аз бих казала и признала само ако смятам че е нещо сериозно.всички сме имали свойте забежки.стига с тези предразсъдаци.
1
1
Момче
Момче
23.05.2013 14:12
След като вече си била с друг единственото правилно нещо, което можеш да направиш в тази ситуация е да кажеш на приятеля си и той да реши какво да прави с теб. Постъпила си доста некоректно - не може да лъжеш човека до себе си - рано или късно ще си платиш за това. Убедил съм се, че в живота всичко се връща, а лошото в троен размер, така че не си усложнявай съдбата, а признай пред човека и най-добре се разкарай от живота му, никой няма нужда от човек, който го лъже до себе си. И не слушай клишираните глупости на мненията по-долу - няма такова нещо като "тази възраст си е за експерименти и простотии" - различните хора имат различни ценности и нужди в различни периоди от живота си. И на 30 да станеш животинското в теб пак ще тръпне като видиш готин мъж, какво си мислиш, че ние като срещнем жената на живота си и инстинктите ни умират? Тук става въпрос за принципи и воля, каквито ти явно все още не притежаваш, най-лесното е да се отдадеш на изкушението, а такова винаги има на която и да е възраст! Но ти не си някаква кукла на конци, нали? Научи се да се владееш иначе рано или късно ще се прецакаш жестоко и ще съжаляваш цял живот, не е като да не сме го гледали този филм!
4
1
с.
с.
22.05.2013 09:39
Когато аз бях на 19 много исках да бъда в сериозна връзка. Доста неприятно ми беше, че не успявам да се задържа дълго с някой по една или друга причиниа. Завиждах на приятелките си който разигрзваха семейни идилии. Но след 6-7 години нещата се промениха. Те се разделиха с "мъжете си" , запонаха да се държат незряло и да търсят себе си. Аз пък вече знех какво, кога и как искам и вече почти 2 години съм с човек, който ме обича и оценява. Имала съм слаби моменти, но пък опознавайни куп жаби преди Принца знам какво да очаквам от тях и не виждам защо да си развалям спокойствието заради няколко тайни оргазма... Но пък на 19 оргазмите трябва да са повече от домашния уют ;) Според мен трбва да се замислиш добре кой от двамата те може да ти даде повече и към какво се стремиш в момента.
А и не разбрах дали второто момче показва сериозни намерения към теб.
1
0
cvetelina
cvetelina
21.05.2013 19:35
той може и да не е наясно и цял живот какво иска.познавам такива който цял живот незнаят какво искат.за мен сериозният човек е сериозен , и на колкото и да е.не обичам прикритите хора и нерешителните.на такива хора не можеш да разчиташ на нищо.
1
0
tralala
tralala
21.05.2013 14:03
Тази гледна точка не е лишена от смисъл, но за мен един човек на 18 не е още съвсем готов да изгради пълноценна дългосрочна връзка. Всъщност истинското щастие идва точно когато успееш да изградиш такава връзка, в която хем се чувстваш удобно, хем си удовлетворен. Но това изисква зрелост и обикновено не се получава добре от най-първата връзка. Разбира се, че не говорим тук за прескачане от цвят на цвят цял живот. Но опознаването на повече от един партньор ти дава шанс да знаеш на един по-късен етап наистина какво искаш и какво не. Иначе в текущата ситуация, момичето малко или много трябва да си реши сама, защото ние не сме запознати със всички обстоятелства. Аз само излагам моята принципна гледна точка. Когато става въпрос за интимна връзка, така или иначе човек, малък или голям, трябва да решава сам.
0
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: