Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не са проблема претенциите, а нежеланието да отовриш сърцето си, именно от оскръблението, което си понесла. Имаш някаква подсъзнателна защита. Когато сърцето ти си набележи някого, списъка с качествата в ума отива на заден план. Поне при мен е така. А списъка ми в "трезво" състояние е доста дълъг и нямам намерение да махам и точка от него :)
Анонимен коментира:
Ако нямахте деца, щях да те посвъетвам да се разведеш, защото жена ти заслужава да изгние сама на стари години, след като не оценява домашния уют и хойка по други мъже. Но ако децата ви от брака са непълнолетни, трайна практика е родителските права да се дадат на майката. Имат се предвид и предпочитанията на децата, както и кой от родителите може да осигури по-добро материално благосъстояние и колко време може да отдели грижа. Ако правата се присъдят на нея, има едни досадни режими, в които може да си виждаш децата, трябва да се спазват, ако тя реши да ти прави проблеми - и като цяло - ходене по мъките. Ако прецениш, че можеш да си вземеш децата и имаш такова желание, по-добре да се разведеш.
Анонимен коментира:
Майка ти постъпва по-детински, въпреки че ти си по-малката и би трябвало ти да си по-безотговорната. Някой ден ще съжали за пропуснатите години и за пропиляното време и съм сигурна, че ще се оправите - все пак ти е майка. До тогава си гледай живота, намери си други приятели, друго гадже, развивай се в някаква интересна за теб област и не се оставяй на лошото настроение да те повали :)
Анонимен коментира:
Ми ако цял живот се съобразяваш с "едното наум", нищо няма да ти се случи. Каквото и да ти се е случило преди, имай вярата, че то те е направило по-силен и дори и да се повтори, никога няма да те засегне по същия начин, а напротив, лесно ще го преживееш. Действай въпреки това, което си имаш "наум", но не се оставяй да те правят на глупак, отваряй си очите на 4 :)
Анонимен коментира:
Пич, живей си живота. Има някакви на по 16 год, които са зрели, ама твоята приятелка не е сред тях. Тя е някакво диво пуберче и не мисля, че има намерения да се връща при теб някога. Хормона известно време я е тресял в твоя посока, сега я тресе към друг мъж, в други ден ще е къмт рети - сори, че ти го казвам, ама наиситна е така.
Анонимен коментира:
Аз пък мисля, че трябва да се откажеш. Аз самата съм много срамежлив човек и принципно, за да достигнеш до момент, в който да накараш така "покрит" човек директно да ти каже, че не иска повече да си говорите, означава, че си станал нетърпимо досаден, до точка, в която като ти види името във Фейса, се препотява три пъти и крещи на ум, или на глас (в зависимост колко хора има около нея) защо на нея й се случва подобно нещо. Човек трябва да си знае мярката. Не прави никакви намеци според мен за това, че искаш да стане нещо повече между вас. Трай си. Ако наистина си такава златна рибка, като сте в обща компания, тя ще го забележи и сама ще дойде при теб - ти вече си показал намеренията си и тя е наясно с тях. Ако я пришпорваш повече - ами ще я раздразниш още повече.
Анонимен коментира:
Духовното пробуждане е след депресията ;) ДА в депресия си, но в това състояние човек разбира какво иска от живота и се освобождава от някои ненужни зависимости, защото след нея може да бъде и сред хора, но се наслаждава и на собствената си компания. Не бягай от депресията, намери отговорите в себе си, но и не се застоявай много и продължавай напред. Остави старите неща да си тръгнат от живота си - така е било по-добре да стане - старите приятели не ти трябват, но се възползвай, когато дойдат нови възможности, не се страхувах да изявиш - тогава - в бъдещето - по-явно себе си от преди.
Анонимен коментира:
Не си хаби времето да оправяш проблемите на хората. Иначе си имаш работа или с много зарибен геймър, или някой девствен според мен, но това са неща, с които той трябва да се справи и след като толкова много време не ги е преодолял с теб, трябва да си продължиш живота ;)
Анонимен коментира:
Религията изобщо не трябва да ти е проблем - надявам се родителите ти да са по-широкоскроени, както и неговите де, за да не тръгнат да ви гонят да ви бият, но ако наистина са широкоскроени, според мен няма проблем. Имам такава позната двойка и нямат проблеми ;)
Анонимен коментира:
Жената е умряла от нещо. Изобщо вселената не се върти около твоя егоцентричен гъз, 20-годишна госпожице с почернена сватба. Би трябвало да се срамуваш изобщо да пишеш такива неща. Каквато и да е била майка му, му е майка, остави настрани това че хората ти "развалили" прелестната сватба - демек възможността да накоркаш 200 човека, и да режеш торта пред очите им и всички да ахкат и охкат колко си красиива и неотразима. Този, който ти е мъж, определено едва ли се чувства добре от това, че майка му е умряла. Изобщо не трябва да го занимаваш с невзрачните си грижи - 4 дена са ти оставали до сватбата - не си ли научи клетвата - че си с този човек в радост и НЕЩАСТИЕ, в здраве И БОЛЕСТ. Ще си накоркаш гостите и ще се фръцкаш с роклята си някой друг ден. А като не те кефи да гледаш баща му - намери пари и си купете самостоятелно жилище!
Анонимен коментира:
Каквото и да направиш, падаш на по-ниско ниво, изпускаш по-изгодната позиция, ставаш по-лесна - а като си по-лесна, от там по-нежелана. Прояви търпение. Може и да размисли да се съберете отново, но остави инициативата да е негова.Иначе нямам добро мнение за момчета, които ти обясняват как ти си все още момичето, което харесват, но са се разделили с теб, нещо не ми се вързва, крие нещо от теб.
Анонимен коментира:
Значи, че е умен, красив, кара ме да се усмихвам, евентуално бих правила секс с него, но не го обичам.