Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Открих момичето на живота си

Открих момичето на живота си

Открих момичето на живота си
Здравейте !

Имам нужда от искрени съвети ! Мисля, че открих момичето на живота си. Нещата са много сложни и като в роман, но чувствата са факт. Тя е бивша на най-добрия ми приятел. Много се притеснявах от това. Чувствах се като предател.

Той е от няколко месеца с друго момиче, но все пак му признах и той не е против. Даже ме окуражава. Истински пич ! Но не за това пиша. Първо да уточня, че може би съм имал някакво увлечение към нея, дори когато още бяха заедно, но не съм си позволявал да си го помисля.

Всичко изскочи в един ден, когато след раздялата им видях нейна снимка - дива, разчорлена, невероятна. Започнах да й пиша, даже се уговорихме за кафе, но нещата се прецакаха по неясни причини. Иначе има някакъв интерес - поне съм й готин. Тя е на 17, а аз на 22. Все още проявява детинщини, лигави се, материалистка е, но. . . . си я обичам и такава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Елизабет
Елизабет
12.08.2015 23:01
И аз бях така, влюбена и щастлива макар и на 13 години. Първо той ми каза, че ме харесва, но аз отказах, после почнахме много да се гушкаме и аз така се чувствах много добре. Познаваме се от две години и днес за пръв път ме обиди като ме нарече лъжкиня и това за мене беше доста драматично понеже аз всъщност си казах истината.До там беше всичко.
П.С просто споделих това, за да не го тая в душата си
0
0
ддд
ддд
04.09.2014 10:29
и за какво по точно да даваме съвети или си пишеш ей така няма какво да правиш ?
1
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: