Искам си момчето обратно!

Искам си момчето обратно!
Здравейте, моята история е следната:
Преди време (от април до юли месец) ходех с едно момче, първоначално не бях привързана към него, а той твърдеше, че ме обича и така с времето и аз го опознах и го обикнах ужасно много. Бяхме от различни градове, но поддържахме връзка постоянно - по телефона, чрез фейсбук, всяка вечер си говорихме в скайп и така всичко беше перфектно, докато не дойде края на юни месец.

Веднъж той ми каза, че ще ходи на парти при някой негов приятел и така от тогава нататък той започна да ме търси по-рядко, да не ми звъни и да излиза всяка вечер. Аз бях много учудена от промяната на поведението му спрямо мен, но нищо не му казах а тръгнах сама да проучвам нещата . . . оказа се, че на партито се бил запознал с едно момиче и дори след време той самия ми прати снимка, на която е с нея.

Аз много се разстроих, но отново си премълчах, и така с времето той си търсеше и най-малкия повод за да се скараме. Веднъж при поредната ни караница ми каза, че късаме. . . в този момент не исках нищо друго освен да умра. . . А на него сякаш въобще не му пукаше за моите чувства, защото 2 седмици след раздялата ни той тръгна с друга и дори сега в момента е с нея.

Проблемът е, че аз не мога да живея без него, през тези 3 месеца в които бяхме заедно аз се привързах ужасно много към него. Всяка сутрин като отворя очи първата ми мисъл е свързана с него, всяка вечер мечтая да се съберем отново, всеки ден гледам нашите снимки и още не мога да повярвам, че сега е с друга.

Въпроса ми към вас е дали има някакъв начин за да си го върна и бил ли е някой в същото положение, в което съм аз сега и как е постъпил?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Moni
Moni
22.01.2014 07:27
Дори и да си го върнеш никога няма да е същото като от преди ,най добре се опитай да го забравиш и си намери друг приятел ,на мъж не се моли,това е моя съвет.Успех!
1
0
viki
viki
01.01.2014 15:13
трябва да се преместиш в неговия град имаш по голям шанс намери си работа пък може и да те върже
0
0
Ели
Ели
15.12.2013 20:50
Всички така ми казват -забрави го той не те обича ако те обичаше нямаше да тръгва с друга още на 2рата седмица след раздялата ви и т.н, но не мога да заповядам на сърцето си да спре да го обича. Надявам се поне с времето да успея да го залича от мислите и сърцето си, пък и има една поговорка - невиждани очи бързо се забравят, което още повече ще допринесе за да го залича от живота си
0
0
dilqna
dilqna
15.12.2013 17:55
много бързо слез на земята и си спомни какво правеше преди да го срешнеш, с него или без живота продължава факт е че той се е отказал от теб - не го търси, пиши му само какво правиш и такива без обяснения ако има интерес към теб ще си проличи в никакъв случай не обсъждайте защо какво и как било - голяма грешка
1
0
Карина
Карина
14.12.2013 13:46
Здравей, авторке. Не мисля, че съм способна да ти дам конкретен съвет как да бъдеш с някой, който не те обича и не иска да бъде с теб.Не мисля, че мога и да ти кажа какво конкретно да направиш. Но мога да изкажа мнението си за подобен тип връзка, каквото съм имала.
Така че... на първо място подобни връзки не са за предпочитане ,защото вие не живеете в един град, т. е. не можете да контактувате всеки ден пълноценно. Съгласна съм, че в света, в който живеем с тези нови технологии е възможно да поддържаш контакт, но да си го кажем направо - скайп, фейсбук и др. не могат да компенсират допира.. Е да, говориш си с него, виждаш го, но не е същото.. В крайна сметка знаеш ли той къде отива и какво прави след като разговора приключи?!... За мен този тип разговори стават, ако имаш здрава и стабилна връзка и на човека до теб просто му се налага да отсъства временно, например за седмица или месец. Друго, което ще ти кажа - все пак той е мъж - нали се сещаш.. има си нужди, които ти не можеш да задоволиш. И не на последно място - около него има жени, нормално е да се заиграе с някоя или пък да създаде връзка. В крайна сметка не виждам смисъл да се унижаваш за човек, който не те иска в живота си...
11
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: