Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той е на 44, а аз на 20, но го искам и нямам очи за друг

Той е на 44, а аз на 20, но го искам и нямам очи за друг

Той е на 44, а аз на 20, но го искам и нямам очи за друг
Здравейте, наскоро се запознах с един мъж, не знаейки кой и какъв е рискувах за първи път в живота си и му отидох на гости. Постепенно се влюбих в него, той събуди нещо в мен, което предишния ми приятел за 4 години не можа. Прекарахме 10 страхотни дни, след това трябваше да се прибера в малкия град, да свърша някой неща и да се върна при него, и така се почна една телефонна любов, вече 25 дни все повече и повече ми липсва и се влюбвам в него. Никога не съм мислила за бъдеще с някой, никога не съм била така влюбена, всичко ми е толкова празно без него. Но, някакси му писна да ме чака, само да говоря и говоря какво искам, мисля, а действия няма.

Казах му, че с него или без пак ще отида в София, предстои ми колеж, че аз чакам много повече от него, чакам новият си живот, а той чака просто едно момиче. Докато ме чакаше искаше да дойде при мен, да се запознае със семейството ми, но аз много се притеснявам от реакцията им, как ще реагират те след като той е на 44, а аз на 20. Той е мъжът, от който имам нужда, връзката, която винаги съм искала, малко остана да замина в големия град, но не зная дали му е останало още търпение. Какво да правя, как от 200км да му покажа, че искам да съм с него?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Делфин
Делфин
26.08.2016 18:54
По възрастен нямаше ли ама от твоя град
1
2
Пламена M.
Пламена M.
10.08.2016 15:36
Когато отидеш в големия град и сте по-близо един до друг ще видиш дали ща се получат нещата. Все пак той е мъжът и трябва да поеме инициативата. А и щом е изявил желание да се запознае с теб, значи и той иска нещо по-сериозно. Изобщо не е минало много време - каквото има да става, ще стане!
0
0
:)
:)
08.08.2016 12:26
Мисля че твърде малко време сте прекарали заедно,за да говорим за връзка в истинския смисъл на думата. Според мен трябва да се опознаете, а може би след време да живеете заедно и тогава ще прецениш дали е голямата любов. И както сама казаваш - трябват действия. Остави нещата и в неговите ръце,ако найстина държи на теб ще намери начин скъси разтоянието между вас. Родителите ти също е добре да бъдат запознати в случай, че във времето се окаже човека на 44г. да има три развода зад гърба си,две деца и някое криминално досие за което ти може и да не подозираш.
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: