Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Той се гаври с мен, а аз нямам сили да го напусна

Той се гаври с мен, а аз нямам сили да го напусна

Той се гаври с мен, а аз нямам сили да го напусна
Искам да споделя моята история. Така може би ще ми олекне - това е като да отидеш на психоаналитик. А и някой може да ми даде добър съвет как да постъпя.

И така, мъжът, който е до мен, ме кара да получавам сърцебиене всеки път, когато ме погледне. Не е красив, ни най-малко дори.

И ако не бяха очите му, които сякаш сипят весели искри, сигурно дори не би ми се сторил привлекателен - изобщо не е мой тип.

Но погледне ли ме, заговори ли ми неща, които обичам да слушам, аз се размеквам като шоколад на слънце.

Той е забавен, грижовен и със страхотно чувство за хумор. А също така и със страхотно чувство на превъзходство, което всеки ден ми показва.

Пред мен си уговаря срещи с бивши и настоящи приятелки, които кани в дома ни. Когато някоя от тях дойде на гости, той ме моли да й нося кафе и сладолед, а след това ме съветва да изгледам някой филм, докато те си поприказват в кухнята.

Всеки път сядам и гледам екрана, без да виждам филма, защото от кухнята не се чува нито звук. А след това гостенката на моя любим излиза от там с размазано червило и леко разрошена. Това се повтаря всяка седмица поне веднъж, а понякога и по-често.

Когато се опитам да говоря с него по този въпрос, той казва: "Жените обичат да се гаври някой с тях, защото са мазохисти по природа" и разговорът приключва.

След това започва проява на безкрайна нежност от негова страна, бурни страсти, които завършват с моето пълно размекване и забравяне на неприятните гостенки.

Всеки път, когато си мисля, че мога да го напусна и да го забравя, нещо в мен се размеква и не мога да направя първата крачка.

Страх ме е да си тръгна, защото знам, че той, най-вероятно, дори няма да ме потърси - все някоя от гостенките ще заеме моето място.

Не знам, как да постъпя - от една страна, се чувствам обичана и желана, а от друга съм в ужасното положение на втора цигулка.

Просто не знам какво трябва да се случи, за да се промени животът ми към нещо по-добро.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (120)

Изпрати
GGG
GGG
05.08.2016 20:19
Не бих погледнал жена като теб......А мъжът ти е цървул така,че бих го обул и бих го разходил из кравешка тор......
1
0
Ж Е Н А ,
Ж Е Н А ,
25.06.2016 00:25
...ти просто си луууда! Вярно имаш нужда от психотерапевт- никой нормален човек не би търпял подобно отношение, само хора с отклонения биха си причинили подобно нещо.Вземи се в ръце- потърси квалифицрана помощ, ако сама не можеш да се откачиш от това говедо!
1
0
DontShy
DontShy
26.12.2015 21:58
Не може на всяка цена да търпите,какъвто и да било мъж. Според мен имате или ниско самочуствие и комплекс за малоценност или наистина сте мазохистка.Бъдеще с подобен мъж според мен не бихте могла да имате.Ако не го напуснете живота ви занапред ще бъде разрушен,а вие ще се озовете след години сама,розачерована и чудейки се къде ви е бил акъла през тези години,че не сте си тръгнала по-рано от този малоумник.
2
1
sa6una
sa6una
15.12.2015 12:32
Стига с тия простотий.
1
0
No
No
22.10.2015 12:25
Да... доста измислена звучи тази история. Но ако случайно не е... не мога да повярвам, че някой би могъл да си причинява нещо подобно, сериозно!
3
0
Марияна
Марияна
05.10.2015 10:10
Напълно съм съгласна с Мари-Ан...АМАН ОТ ТЪПОТИЯ,И ОТ ПРОСТИ КОМПЛЕКСИРАНИ ЖЕНИ...Абе толкова ли няма жени доволни от живота си от мъжете си,няма ли възпитани и нормално държащи се мъже,хора живееши и работещи в мир,доволство и хармония със себе си и света??? Хайде стига с тия драми,оправяйте си живота навреме,толкова ли не можете да намерите малко достойнство и себеуважение? Вие за 2-ра ръка хора ли сте раждани? И как ще възпитавате деца, какви деца ще възпитате???..Направо нямам думи вече за повсеместната простотия...
Една я бият но стояла заради апартамента,друга я унижават ама го била обичала(е това никога няма да го разбера,но нейсе..има и такива),трета я бият като тупан - ама иначе трябвало да си де на село...
Потрес, пълен...
3
0
Азззз
Азззз
07.08.2015 15:52
На мен ми се повдига вече от подобни глупости. Макар че знам, че това са статии, които се пишат само за рейтинг и кликания, просто ако има 1% вероятност да е истинска, мога само да кажа - аман от тъпотия и всеки сам си прави съдбата и нямаш право да се жалваш, щом го позволяваш - не мога да разбера какво искаш да ти кажат хората - че си тъпа, или че си извратена, за да търпиш това?!
6
0
Мари-Ан
Мари-Ан
29.07.2015 19:20
Момоче вземи се в ръце,само като четох какво ти се случва ми се повдигна.Ти според мен неможеш,да бъдеш сама,и си се вкопчила в този мъж,който те унижава водейки в дома ви любовници.Какъв съвет да ти дадат хората,осен да го напуснеш.От разговори по междуви и сама казваш смисъл няма да има.Сама си реши какво искаш,колко можеж да търпиш а явно това ти се отдава(търпението имам в предвид).Аз не бих и секунда.
3
0
Asya
Asya
28.06.2015 15:39
Колкото и да обичаш някого, трябва да обичаш най-напред себе си. Тръгвай си от него и не се обръщай. Той така или иначе те е заменил. Тъжно, грозно, гадно звучи но е факт. Там някъде има и друг, който ще се държи с теб подобаващо. Ако беше, мил, грижовен, любвеобилен и т.н. - нямаше да се стигне до тук, да търсиш съвет. Бягай мила и не се обръщай.
4
0
мария харалампиева
мария харалампиева
29.05.2015 23:49
Ти си луда" бегай бързо и не се обръщай назад."Някъде навън има някой който ще те обича като този, дори и повече,но и ще те уважава повече.Баба ми казваше " Никой мъж не си заслужава жертвата, само истинския", а този до те ще ме прощаваш ама не е такъв.
4
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: