Аз съм на 20, а той на 40 бивш коцкар

Аз съм на 20, а той на 40 бивш коцкар
Здравейте. Преди да ви разкажа моята история, ето и малко информация. Аз съм на 20 години, а приятелят ми е на 40. Заедно сме от половин година и от 5 месеца живеем заедно. Сигурна съм, че не ми изневерява. Не излиза без мен с приятели, прибира се веднага след работа, споделя ми и мисля, че е искрен с чувствата си към мен. И двамата се обичаме. Не е ревнив, не ми е давал и на мен поводи да ревнувам. Проблемът е, че знам доста интимни неща за него, за негови сексуални приключение със други, които са доста пикантни.

Знам, че е бил с моя позната, която е по-малка от мен, а когато е било това, тя е била на 16-17, миналата година. Тогава с него не сме имали нищо общо. Той се оправда с това, че е било само се*с и са го правили само няколко пъти. В последствие, тъй като съм много любопитна влязох във фейсбука му, не си беше писал с никоя от както сме заедно, но ми беше интересно да прочета хронология точно с това момиче. Според писаното от него разбрах, че той е искал да са заедно (не е било само секс), а тя го е разигравала, въпреки това той е упорствал.

Попитах го как са седели нещата помежду тях, а той се сопна как може толкова да му нямам доверие и да чета хронологията. Преди няколко дни дори намерих негови снимки в една дискотека, след като са затворили с две момичета, голи до кръста, едно от които е това, за което писах по-горе, всеки се досеща какво е станало след снимките. Той разбра, че ги видях, но по никакъв начин не отреагира. Проблемът не е в това, нито с момичето.

Проблемът е в това как се чувствам. Горе долу първия месец сексуалния ни живот беше отличен, след което изведнъж замря, започнахме през месец, а имаше случай и 2 месеца да не сме правили, като се оправдава с проблемите на работа или че е изморен. А малкото пъти, които сме били интимни е било изцяло по моя инициатива, а той дори с пръст не ме докосваше. Сигурна съм, че ме обича. Но как може преди да имал толкова високо либидо, с толкова много е бил, само заради се*са, с някой дори си е било чиста гавра.

Изведнъж да стане домошар, без желание за секс. Отказва дори и с*ирки. Бил е пълен женкар. Според мен човек не може толкова рязко да се промени, за няма и година. От една страна това ме радва, че ме уважава и иска доста повече от се*с. Но това много ми смъкна самочувствието. Чувствам се страшно нежелана и отблъсната, твърди, че проблема не е в мен, обещава, че нещата ще се променят, но не са.

Все едно сме от 40 години заедно, аз съм му омръзнала, и не съм достатъчно сексапилна и извратена за него. Всяка жена иска грижовен мъж до себе си (той е такъв), но и когато трябва да е тигър в леглото (какъвто той не е). Не искам да се разделяме, но искам и трябва нещата да се променят. Просто не знам какво да предприема. Знам, че за някои това са пълни глупости, дори че няма никакъв проблем, но аз се тормозя, а го обичам страшно много, дори сме говорили за бъдещ семеен живот, но когато му дойде времето.

А за капак на всичко, започнах да сънувам и сънища, в които съм бременна, раждам или вече имаме дете, женим се и т. н и съм наистина щастлива съм, уверена съм, това е което искам в съня си. Дори когато се събудя все още го има чувството на щастие и цял ден не мога да се отърва от това чувство. Искам и съвети, критики. Благодаря предварително.

Коментари (32)

Изпрати
бонбонка
бонбонка
09.10.2014 08:34
Ще става по-лошо,бягай веднага,с привишена скорост!
0
0
Миро
Миро
28.05.2014 02:25
И аз искам приятелка на 20г.! :) на 34 съм, и няма да я оставя без се*с! Даже ще моли за по-малко! :))))) Ако искаш може да се запознаем :)))
0
0
Миро
Миро
28.05.2014 02:27
:)
0
0
La Dame
La Dame
09.05.2014 10:56
Мъжете на 40 са за жени на 35-40 години. Повярвай ми, просто не те желае. Нито си му на интелектуалното ниво ( съдя по начина ти на мислене и изразяване), нито си му на опита. Отегчила си го. Не всичко е секс и той го е осъзнал, неудобно му е, защото живеете заедно и не иска да те нарани. Дните просто са ви преброени.
П.С. Това е, разбира се,ако историята е истинска, защото е толкова наивна и плиткоумна, че не може да е истина.
3
0
стаси
стаси
08.05.2014 09:10
Моятя история е подобна. Ние имаме същия проблем. Разликата ни е 14 години и сме заедно от година и половина. Липсата на секс я има от година. Сега ще го търпиш, но ще ти писне. Чудесно те разбирам защото не сме правили секс от феврури и се чувствам нежелана, депресирана, без самочувствие. Дори започнах да се заглеждам по други, което не е добре. Обичам го, но обичам себе си повече и края на връзката ни се вижда. Бъди с него, но не се измъчвай дълго.
1
0
Inter
Inter
06.05.2014 16:16
На първо време си намери човек, който да отговаря най-малко на годините ти, а не като те срещнат със сегашния ти и да те питат това да не би да е баща ти!!!! Съвземете се малко, днешните пикли сте страшни, как може да ходите с хора, които могат да са ви бащи,станали сте ебати извратените!!!
7
0
Ками
Ками
21.02.2015 23:05
Да ви кажа...възможно е.С моя приятел имаме 18години разлика(на 41 е. аз съм по-малка) и сме заедно от 4години,нещата вървят добре, разбира ме се. Относно това как може,ами може - когато харесаш и обикнеш някого и особено като е свестен всичко може.
3
0
ивайла
ивайла
05.05.2014 15:35
НЯМА бивш коцкар....напротив ще става все по-зле.
5
0
Цвете
Цвете
29.04.2014 10:11
Това нещо с бившия коцкар е като бивш наркоман - Те такова животно Нема. Не се заблуждавай.
5
1
лили
лили
24.04.2014 17:43
Бивш коцкар няма със съпругът ми имаме 13г.разлика същият е, ти си на 20 не си съсипвай живота като мен, бягай на далеч. Сънищата не са реалност а твое желание. А и мъжете след 40 са с изтичащ срок на годност в леглото ако ме разбораш.
2
0
Лени
Лени
24.04.2014 16:32
мили боже, побърка се тоя народ? Чета и не мога да повярвам на УШИТЕ СИ. "сигурна съм, че ме обича". А стига бе, след всичко написано по- горе остава си сигурна че те обича. Извини ме, ама на теб наистина ти има нещо....не може един мъж да си ляга до жена, която както ти твърдиш, че обича и да не му се прави секс..... НЕ МОЖЕ!! ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ.....И така! моя съвет е БЯГАЙ ПО- ДАЛЕЧ ОТ НЕГО, защото ще съжаляваш...
3
0
Ана
Ана
17.04.2014 08:41
бивш коцкар, няма
9
0

Рейтинг

4.3
Общо 6 гласували
5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: